Hirdetés
- Projektor topic
- NVIDIA® driverek topikja
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- HP EliteBook / ZBook topik
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
killerjohn
addikt
válasz
Surda-
üzenetére
Szerintem tökre nem jó példa, mert a jó ételhez ugyanúgy elég egy közepes edény meg rendes alapanyag, mint a szar ételhez, csak érteni kell hozzá hogyan csináld meg
Tudom, mert én vagyok a családban a nagy főző ember (hétvégén itt hegyekben állnak az emberek nyaranta), persze nem szuperspéci dolgokról van itt szó.ON: Figy, az érdekel, hogy hozzam egy Nespresso-féle ristoretto szintjét. Mármint először! Baby + Hario + no magic és b@szakodás. AZTÁN ha ez meg van a maga teljes igénytelenségével, akkor onnantól már lehet hobbizni, PID-ezni, milligrammokban mérni a tamperelést, meg a századmillimétereket állítani a darálón, meg vizet tiszítani, és felvágni a haverok előtt. De az első lépés egy stabil nespresso minőség, akkor is ha most undorodtok tőlem, bevallom. Viszont ha 45 percig kell imádkoznom az északi istenekhez, hogy aztán kapjak valamit ami alulról közelíti a másnapos vizezett nespresso-t, csak azért mert 0.5 nyúlseggnyivel jobban kellett volna tamperolni, akkor most szóljatok, mielőtt belefogok

Egyébként erre teljesen jó példa (szerintem) a kompaktról átállás DSLR-re. Ha az első DSLR gépemmel szarabb képet kaptam volna, mint a kompakt trágyával előtte, akkor lehet hogy visszavittem volna még aznap. De nem, mert jobbat kaptam, örültem, bódog vótam, aztán kb 2 év alatt megtanultam rendesen használni, a trükköket, a beállításokat, a játékot a fénnyel, vakuzási módszereket, stb. És most mégjobb, mégkirályabb képeket csinálok, és mégbódogabb vagyok

ronin s8: nem hiszek neked
(na jó, hiszek, csak furcsállom, látva a nagy igényességet errefelé, egy esztergálós poénra nem ilyen reakcióra számítottam
)tamper állvány <- próbálom dekódolni, de nem értem

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Projektor topic
- NVIDIA® driverek topikja
- Indul a ChatGPT Health
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - OFF topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tudom, mert én vagyok a családban a nagy főző ember (hétvégén itt hegyekben állnak az emberek nyaranta), persze nem szuperspéci dolgokról van itt szó.
(na jó, hiszek, csak furcsállom, látva a nagy igényességet errefelé, egy esztergálós poénra nem ilyen reakcióra számítottam
)