Hirdetés
- Blu ray írás és írási hiba
- HDD probléma (nem adatmentés)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Philips LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Canon MILC: EOS R és M topik
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PLC programozás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fragola.6035
aktív tag
Most nem a tölcséremet akarom reklámozni, egyébként sincs korlátlanul belőle, de a tölcsérrel tamperolás klasszissal javít a szimpla minőségén, valószínűleg az egyenletes, pontosabb tömörítés miatt. Újhullámnál biztosan van különbség, de egy 6-8000 Ft-os átlag olasz kávénál szerintem nem lehet megmondani, hogy szimpla szűrővel készült, vagy duplával.
Általában a szimplába kb. 8,5, a duplába 18 grammot töltök és így ugyanazzal a daráló beállítással használható.
Amíg nem tanultam meg szimplát főzni, addig azt mondtam magamnak, hogy a duplát szeretem.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G2 LTE WUXGA i5-1145G7 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest