Hirdetés
- RAM topik
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
nem azért vagy gyengébbek kedvéért, hanem azért, mert válaszolsz valamit egy hozzászólásra, aminek semmi köze a hozzászóláshoz! nem tudok erre mit mondani, beleláttad, hogy szerintem nem jó dolog a skalpolt kar, és már jött is az értelmezhetetlen reakciód. pedig én nem írtam, hogy ne lenne jó.
az meg kevés lesz Nagy Fogódzónak, hogy dekódoltad, hogy volt ilyen karom, majd mégis eladtam. kellett valakinek, én meg odaadtam, mert addigra megtanultam jól tömöríteni, azaz a legfőbb célját megszolgálta. ebből egyébként még az sem következik, hogy ne vennék újra, alkalomadtán.
sőt, valószínűleg épp azért írtam a pavoni karról, hogy nyammm (amit rajtad kívül mindenki megértett elsőre is), mert kívánatos és kedvelem a műfajt.
és akkor pont.
könyörgöm, zárjuk le ezt a lényegtelen baromságot, annyit kérek tőled, hogy ha válaszolsz valamire, olvasd el türelmesen -- te is ugyanezt várod el másoktól szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett +táska +USB töltő
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Care Refresh biztosítással
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest