Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Toobee

veterán

válasz Cathfaern #120977 üzenetére

Az EKG-m nagyon gyors, szerintem teszek majd próbát vele én is. Bár mostanában rászoktam nagyon a La Scalara, nem sokat filtereztem. A hosszabb italok is azzal készülnek. Próbáltam a napokban vaktesztelni is, de tényleg be kellett volna kötni a szememet, mert már az ital kinézetéről meg lehet mondani, hogy mivel készül.
    VST és Unifilter ugyanazon őrlőállás, 18g be, 50-55 körüli ki volt a cél, Impresso Arsosala.
    Itt azért van némi gap a dologban, őrlővel is utána kéne menni, mert a VST klasszik 8-9 baros felfutást produlált, addig az Uni 3-3,5 bar, de ez látszik is az elkészült italokon, sebességen. Az Uni számomra sokkal tisztább volt, de mindkettőt élvezet volt elfogyasztani. VST-t is erre a görbére kellene hozni szerintem, hogy értelme legyen ennek az egésznek, így csak szimplán jó játék volt, meg két dupla reggelre.

Ezzel az Impresso robusztával meg óvatosan. Hiába a nagy hype, attól még robuszta marad. Nem azt mondom, hogy rossz, de elég lett volna belőle 50 gramm is :DDD

Új hozzászólás Aktív témák