Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Xabi78
üzenetére
Kérdés, miben hozna "áttörést" az eladás...
#101444 bluesfan : Őszintén szólva nem igazán veszek észre különbséget, számomra teljesen jó az is, amit hosszas előmelegítés nélkül produkál. Lehet "hardkórabb" kávézók megéreznék, ezt nem tudom megmondani. Mondjuk kicsit agresszívabbra vettem a PID-et, mint gyárilag volt, emiatt először jópár fokkal túlfűti, lehet ez is segít hamarabb átmelegíteni, nem tudom.
Én azt vettem észre, elég hamar átforrósodik a fej is, aminek sok idő kell, az mire a tartályban a víz és a burkolat is melegebb lesz.
Egy HX-en viszont tudtommal semmilyen KV-t nem tudsz főzni, amíg rendesen át nem melegedett a fej, ami ahogy néztem, még a MaraX gyorsított megoldásával is legalább negyed óra.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Retro nagy ATX toronyház 2001-ből
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én azt vettem észre, elég hamar átforrósodik a fej is, aminek sok idő kell, az mire a tartályban a víz és a burkolat is melegebb lesz.