Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• general

addikt

Sok helyen látom, olvasom, hogy általánosan 8,5-9 bar az ideális a karos gépeknél. Ehhez képest nekem fura, hogy a Lelit Annám nekem kizárólag 11 bar környékén dolgozik a mutató szerint, akármilyen az adag, őrlemény...(igaz, a skála 8-12 közötti részt jelzi itt zölden, tehát megfelelőnek) Megnéztem néhámy moddolási videót is, akik 9 bar környékére lehúztak Lelit gépeket, vagy éppen mást, tehát elvileg lehet, kérdés, ennél a gépnél, kell-e...
    Szerintetek megérné megpróbálni, megcsinálni? Tudom, lehet be van ragasztva ennél a típusnál az OPV, de nem biztos. És kéne egy nyomásmérő is, ha jól tippelek, valami ilyesmi?

Illetve kérdezném azokat, akik szoktak moddolni, mit lehetne esetleg tuningolni egy Lelit Annán? :) Amennyiért hozzájutottam, simán költök még picit rá, ha van értelme, mert a következő kategória 300k körül lenne, azt most nem. Egyébként meg kedvelem az Annát, a kompromisszumok ellenére. :B Felső szűrőt, IMS kosarat már vettem hozzá.

szerk: jó, hogy pont post írom, miközben fikázva van a Lelit... :DD nem baj, nekem valamiért kifejezetten tetszik. a Bianca meg gyönyörű.

Új hozzászólás Aktív témák