Hirdetés
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- eGPU tapasztalatok
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
general
addikt
Sok helyen látom, olvasom, hogy általánosan 8,5-9 bar az ideális a karos gépeknél. Ehhez képest nekem fura, hogy a Lelit Annám nekem kizárólag 11 bar környékén dolgozik a mutató szerint, akármilyen az adag, őrlemény...(igaz, a skála 8-12 közötti részt jelzi itt zölden, tehát megfelelőnek) Megnéztem néhámy moddolási videót is, akik 9 bar környékére lehúztak Lelit gépeket, vagy éppen mást, tehát elvileg lehet, kérdés, ennél a gépnél, kell-e...
Szerintetek megérné megpróbálni, megcsinálni? Tudom, lehet be van ragasztva ennél a típusnál az OPV, de nem biztos. És kéne egy nyomásmérő is, ha jól tippelek, valami ilyesmi?Illetve kérdezném azokat, akik szoktak moddolni, mit lehetne esetleg tuningolni egy Lelit Annán?
Amennyiért hozzájutottam, simán költök még picit rá, ha van értelme, mert a következő kategória 300k körül lenne, azt most nem. Egyébként meg kedvelem az Annát, a kompromisszumok ellenére.
Felső szűrőt, IMS kosarat már vettem hozzá.szerk: jó, hogy pont post írom, miközben fikázva van a Lelit...
nem baj, nekem valamiért kifejezetten tetszik. a Bianca meg gyönyörű.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Star Trek
- PlayStation 5
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Sorozatok
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Dell Latitude E7250,12.5",HD,i5-5300U,8GB DDR3,256GB SSD,WIN10, LTE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, használt
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Amennyiért hozzájutottam, simán költök még picit rá, ha van értelme, mert a következő kategória 300k körül lenne, azt most nem. Egyébként meg kedvelem az Annát, a kompromisszumok ellenére.
Felső szűrőt, IMS kosarat már vettem hozzá.
nem baj, nekem valamiért kifejezetten tetszik. a Bianca meg gyönyörű.