- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPad topik
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LG LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
general
addikt
Sok helyen látom, olvasom, hogy általánosan 8,5-9 bar az ideális a karos gépeknél. Ehhez képest nekem fura, hogy a Lelit Annám nekem kizárólag 11 bar környékén dolgozik a mutató szerint, akármilyen az adag, őrlemény...(igaz, a skála 8-12 közötti részt jelzi itt zölden, tehát megfelelőnek) Megnéztem néhámy moddolási videót is, akik 9 bar környékére lehúztak Lelit gépeket, vagy éppen mást, tehát elvileg lehet, kérdés, ennél a gépnél, kell-e...
Szerintetek megérné megpróbálni, megcsinálni? Tudom, lehet be van ragasztva ennél a típusnál az OPV, de nem biztos. És kéne egy nyomásmérő is, ha jól tippelek, valami ilyesmi?Illetve kérdezném azokat, akik szoktak moddolni, mit lehetne esetleg tuningolni egy Lelit Annán?
Amennyiért hozzájutottam, simán költök még picit rá, ha van értelme, mert a következő kategória 300k körül lenne, azt most nem. Egyébként meg kedvelem az Annát, a kompromisszumok ellenére.
Felső szűrőt, IMS kosarat már vettem hozzá.szerk: jó, hogy pont post írom, miközben fikázva van a Lelit...
nem baj, nekem valamiért kifejezetten tetszik. a Bianca meg gyönyörű.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Star Trek
- Revolut
- iPad topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman T3 Plus FSP 650W
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB arany / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amennyiért hozzájutottam, simán költök még picit rá, ha van értelme, mert a következő kategória 300k körül lenne, azt most nem. Egyébként meg kedvelem az Annát, a kompromisszumok ellenére.
Felső szűrőt, IMS kosarat már vettem hozzá.
nem baj, nekem valamiért kifejezetten tetszik. a Bianca meg gyönyörű.