Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
general
addikt
Sok helyen látom, olvasom, hogy általánosan 8,5-9 bar az ideális a karos gépeknél. Ehhez képest nekem fura, hogy a Lelit Annám nekem kizárólag 11 bar környékén dolgozik a mutató szerint, akármilyen az adag, őrlemény...(igaz, a skála 8-12 közötti részt jelzi itt zölden, tehát megfelelőnek) Megnéztem néhámy moddolási videót is, akik 9 bar környékére lehúztak Lelit gépeket, vagy éppen mást, tehát elvileg lehet, kérdés, ennél a gépnél, kell-e...
Szerintetek megérné megpróbálni, megcsinálni? Tudom, lehet be van ragasztva ennél a típusnál az OPV, de nem biztos. És kéne egy nyomásmérő is, ha jól tippelek, valami ilyesmi?Illetve kérdezném azokat, akik szoktak moddolni, mit lehetne esetleg tuningolni egy Lelit Annán?
Amennyiért hozzájutottam, simán költök még picit rá, ha van értelme, mert a következő kategória 300k körül lenne, azt most nem. Egyébként meg kedvelem az Annát, a kompromisszumok ellenére.
Felső szűrőt, IMS kosarat már vettem hozzá.szerk: jó, hogy pont post írom, miközben fikázva van a Lelit...
nem baj, nekem valamiért kifejezetten tetszik. a Bianca meg gyönyörű.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- Arc Raiders
- Gumi és felni topik
- Plazma TV topic
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- LEGO klub
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Aubika akkumulátoros fejpánt Meta Quest 3-hoz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Amennyiért hozzájutottam, simán költök még picit rá, ha van értelme, mert a következő kategória 300k körül lenne, azt most nem. Egyébként meg kedvelem az Annát, a kompromisszumok ellenére.
Felső szűrőt, IMS kosarat már vettem hozzá.
nem baj, nekem valamiért kifejezetten tetszik. a Bianca meg gyönyörű.