Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Videós, mozgóképes topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Ez is jó áron volt ma, csak kár hogy ismerem a tagnak vagy 4 regjét...
-
Blyan
félisten
Jah, értem.
Amúgy a csávó jó áron árulgat, ez se túl rossz ajánlat.
(#40695) csacsi67
Biztosíték sosincs semmire. Az ember vagy bevállal dolgokat, vagy nem. Értelemszerűen megvannak a kockázatcsökkentő részletek, de 100% biztosra sosem lehet menni.
Volt egy csávó, tavaly volt feltéve a videó. Állítólag apple boltból rendelte az i5-öt, üres doboz jött neki.
NEm tudom kiderült-e hogy kamu-e, de ha nem, akkor ez is elég durva.[ Szerkesztve ]
-
-
Blyan
félisten
Megveszed a telót, - 90 nem 80 - és már a Tied. Neki állsz a függetlenítéshez, erre jön a hidegzuhany.
Pl nem lehet függetleníteni, mert... passz, nem tudom milyen feltételekhez van kötve mindez az O2-nél.
Vagy pár napja lopták el itthon, még nem került letiltásra, és ezért ez az ár. Jövő hétre már lehet letiltva lesz.Egyébként meg, mi van ha mégsem O2-es függő a teló? Mivel próbálod ki?
Szóval, van rajta bukólehetőség rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
M@te
senior tag
milyen megvétel?
én is most ezen dilemmázok. van egy i5 külföldi függő és 80 ezerér adja az ember és az ő nevén van.
ha megveszem tőle akkor utána ebay-en kifüggetlenítem, de ha ki lehet akkor már nincs rajta hűség akkor viszont már nem is tiltható.
vagy nem értem mire gondolsz most -
pitőr.
tag
Lesz amúgy untethered jb 6.1.3 ra? vagy már nem? :S
-
pitőr.
tag
Üdv. Annyi kérdésem lenne, hogy nekem iOS 7 ben a dock szürke, még jó pár hozzászólásal ezlőtt olvastam mit kell tenni hogy kék legyen de nem találom, esetleg valaki tudja a választ? (iphone 4)
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
bigdady #40662 üzenetére
Dehogy, nem szeptemberbe, ~3 hónapja, viszont fullos volt.
Az O2-est meg nem is akartam...
-
bigdady
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #40643 üzenetére
Mikor vetted 80-ért? Szeptemberben nem hiszem. 80-ért elég leharcoltak voltak mindig is. Enyémért GSM bolt adott 100-at annyira patika volt. Én nem voltam hajlando szolgáltató fuggőt és Apple gari nélkülit sem venni i5-ből...
Érdekes hogy i5-ből több a használt fehér (no meg a t-s rengeteg). Túl drága mulatság hogy egyszer megszopja az ember.Ui: O2-est már nem is fogod megvenni
[ Szerkesztve ]
-
viktorhmv
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok egy olyan alkalmazást ajánlani amivel akár internet kapcsolat nélkül tudok videókat átmásolni iPhone-ról iPad-re (iPhone 4S és iPad3)?
Köszönöm!
Üdv
-
madgie
titán
120-ért? Neb@sszmá', hol?
Az O2 meg nem probléma
B-L-A-C-K: most linkeltem be a megoldást, ha tényleg UK O2 függő, akkor ennyi. Két ausztrál i4-et függetlenítettünk már így ebay-en keresztül, ez is 100%-os eladó, tehát ha a telefon maga rendben van (tényleg UK O2 függő) ,akkor sima ügy.
Blyan: kár, hogy fehér. Az O2-s nem lehet rossz üzlet, de a pestiek hamar elviszik az ilyesmit, 300 km-re elég jelentős hendikeppel indulok.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz
B-L-A-C-K #40648 üzenetére
A 140 az beteg, hülye aki megveszi, de az is aki árulja. 157-ért vadi új dobozos i5-öt lehet venni, de most láttam voda függős
bontatlant 120-ért.bontott, de egy év garis 126.A lényeg, hogy az i4S már 90 és alatta. Én a saját függetlenemet 85-ért adnám. Ha adnám, értelemszerűen.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Én nem azért vettem és adtam el hogy ebből csináljak karriert, de mint már mondtam nem nagyon szeretek bukni a dolgaimon...De nem azért írtam vagánykodjak vele, nem szokásom, csak ha már másnál ez feljött mondom megemlítem én is...
Viszont nem értem a 4S miért tartja így az árát, még 140-ért is hirdetnek újat. Azért egy 2 éves szériánál szerintem ez már kicsit túlzás. Viszont míg van rá kereslet ennyiért is nincs sok beleszólásom...
-
Ragnar95
félisten
válasz
szekfizsolt #40644 üzenetére
Nincs. De ha ma is jön valóban, akkor sem hajnali 4-kor fog jönni, mivel az USA-ban még hajnali 4 óra van, sőt Californiában hajnali 1
-
szekfizsolt
senior tag
Nincs még beta2? Ma jön állítólag...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
bigdady #40639 üzenetére
Na én meg 80-ért +20 ezret megért nem?
Viszont i4-emet most adtam el, úgy volt megint veszek egyet extra jó áron (4S-t), de visszamondták, szóval most Nokia 2700-assal nyomom...
Egy i5 ha lenne 100-ért megvenném, de lehetetlen küldetés annyiért találni normálisat...
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
Itt csak jailbreakkel va ilyen progi, amúgy nincs, de nem meríti jobban a telót, ha csak wifin lóg, mivel azt magától lekapcsolja lezárt kijelzőnél és csak akkor kapcsolja be, ha push értesítés jön. A 3G valamennyire meríti, de ez is elenyésző, mivel nem használ folyamatos adatkapcsolatot, így nyugodtan hagyd bekapcsolva mindkettőt.
-
Algotis
addikt
Sziasztok!
Most egy Androidos telefonom van, de meg szeretnék válni tőle, és egy iphone 4s-t vennék helyette használtan.
Apródon néztem hirdetéseket, és 16 gigás modelleket már 60-70eFt-ért lehet kapni, ami már független, és van rá még pár hónap garancia is.
Szerintetek annyiért nem lehet átverés a dolog? Reális az ár?
Üdv. -
matyi19
őstag
Meg valami iGo val kapcsolatban.
Van egy olyan terkep, hogy Europe, letoltottem. Ennek a reszletessege megegyezik a fizetos igo primo-val, vagy ez masabb? -
matyi19
őstag
IGO-t hasznalok!
Navigalas kozben kijelzi a jelenlegi sebesseget? -
xors
senior tag
Sziasztok! Új iphone használó vagyok, androidról tértem át és még szokom a rendszert.
egy olyan kérdésem lenne ami lehet nektek hülyén hangzik, de nekem droid után feltűnt, hogy állandóan vagy 3g-n vagy wifi-n lóg a cucc. Ez nem meríti nagyon? Androidnál volt rá progim hogy ha alvó módban van akkor nincs fönn. Itt mi a helyzet ezzel?
Előre is köszönöm a választ és bocsi a hülye kérdésért. -
skidrowkill
aktív tag
nah, most jól megcsináltam...
Activation error
This device is not registered as part of the iPhone Developer Program.If you are a member of the Program, please register your device in the iPhone Developer Program Portal.most hogy restoroljam 6.1.3-ra ?
-
bigdady
nagyúr
Backuppal megmarad a gmail push de csak ugyanazon az eszközön amin maga a backup készült
ezzel szoptam a héten
Opciók:
1. Irányítsd át a gmailt hotmailre, naptarra ott a caldav, kontaktokra meg a cardav.
2. Vagy csináld amit én és gmail app pushkent menjen (alap), beállítva mellette uezt a gmailt a gyári appban kézi lekérésre fixálva jelzések nélkül igy utobbi nem jelez csak maga a gmail app amikoris belépek a gyári mailbe és ott olvasok írok, ami azonnal le frissül a gmail appban is (eltűnik a jelveny ikon is) és oda be sem kell lépnem[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Lenne egy problémám: Hozzáadok egy zenei mappát iTunes-hoz, de Ismeretlen albumnak nézi + a mappa dalait hozzáadja a másik Ismeretlen album dalaihoz.Ezt hogyan tudnám orvosolni?
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
vadászcsiga #40619 üzenetére
Nem is arra gondoltam. Csak, hogy akkor ezek szerint te backupoltál, semi-restore, vissza és gmail push elveszett? Igazából a backup készítésének időpontja nem tudom mennyire befolyásolja az egész push elvesztést, de azt sem tudom, hogy mitől megy el a push, ha eddig ezen a telefonon ment, és kvázi visszatöltöm a régi beállításokat.
-
Lacikaa9988
tag
Ragnar95 a TinyUmbrellában nem tudom kipipálni amit írtál.
-
skidrowkill
aktív tag
válasz
vadászcsiga #40611 üzenetére
elvileg van SHSH mivel 6.0-val kaptam.
-
Blyan
félisten
válasz
Lacikaa9988 #40614 üzenetére
Akkor nem
És szvsz tisztítani sem fogják.
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
vadászcsiga #40608 üzenetére
Semi-restore után visszatöltötted a backupot és elveszett a gmail push? Mert ha igen, akkor nem semi restore-olok, pedig pont most olvastam szifonon, hogy elkészült ez a cucc. Érdekes, hogy februárban volt nekem egy restoreom és akkor nem veszett el a gmail push.
-
Blyan
félisten
válasz
Lacikaa9988 #40612 üzenetére
Ha bement alá a por és garanciális a telefon, akkor cseréli is.
[ Szerkesztve ]
-
Lacikaa9988
tag
Még 1 kérdésem lenne.A képernyő alá bement a por vagy nem tudom mi és egy helyen tiszta pöttyös és eléggé idegesítő már.Ha beviszem a T-mobile-ba vagy valami telefon javítóhoz vagy használt telefon eladóhoz akkor kitisztítaná nekem?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
skidrowkill #40610 üzenetére
SHSH hiányában nem is lesz
-
skidrowkill
aktív tag
még mindig nincs megoldás , hogy lehessen 6.1.2-re downgradelni?
-
Ragnar95
félisten
válasz
Lacikaa9988 #40607 üzenetére
Pipáld ki a Set host to Cydia on exit opciót és ha úgy se ment le semmilyen SHSH-t, akkor nem fogsz tudni downgrade-elni.
De enélkül is le kéne mentenie a 6.1.3-mas SHSH-t...
vadászcsiga: sajna jól megszivatta ezzel a húzással a Google a gmail felhasználókatEsetleg ha nagyon fontos a push, akkor irányítsd át hotmailre a leveleket, bár akkor meg ugye a google naptár, jegyzetek, stb nem lesz használható
Vagy marad a gmail app, amiben van push, csak épp elég gagyi maga az app...
[ Szerkesztve ]
-
Lacikaa9988
tag
TinyUmbrellával már próbálkoztam de csak töltött folyamatosan sokat vártam már és még akkorse mozdult meg semmi csak forgott az a kis karika
Akkor már nem is tudom vissza tölteni az előző szoftvert?
-
Ragnar95
félisten
válasz
Lacikaa9988 #40605 üzenetére
Ha nem mentetted le TinyUmbrellával vagy nem volt JB-elve a teló és a Cydia nem mentette le, akkor nem fogod tudni downgrade-elni a telót, mert utólag nem tudod megszerezni az SHSH-kat.
A tethered JB lényege, hogy a teló bekapcsolásához kell gép, mivel anélkül nem tud bebootolni, tehát tényleg csak szükséghelyzetben jó megoldás... -
Ragnar95
félisten
válasz
Lacikaa9988 #40603 üzenetére
Itt a fórumban is szívesen elmondja neked bárki, mivel nem tiltott téma a downgrade, viszont ha nincs mentett SHSH-d, akkor nem fogsz tudni visszamenni korábbi szoftverre.
Amúgy van JB 3GS-en 6.1.3-ra is, bár csak tethered, hacsak nem old bootromos a teló. -
Lacikaa9988
tag
Sziasztok.Van egy iPhone 3GS-em.Kár hogy már régi iPhone de sajnos nincsen pénzem újra.
Abban szeretnék segítséget kérni hogy hogyan is tudnám vissza tenni az előző szoftvert.Most a 6.1.3 és az előző szoftver kéne mert ugye erre nincsen törés.Hogyan tudnám ezt meg csinálni?Valaki el tudná ezt magyarázni akár facebookon akár skypen akár itt privátban.
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #40600 üzenetére
De, mivel JB-s rendszer volt és visszament rá a backup gond nélkül
Restore-oltam a telót, majd JB, felraktam, ami kell Cydiából és úgy ment rá vissza a backup és így a Cydiás tweakek beállításai is megmaradtak.Több telón is csináltam már így és semmi gond nem volt...