Hirdetés
- 11 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolót készített az Apricorn
- CUDIMM DDR5 memóriák jönnek nyáron a v-color műhelyéből
- Megszorongathatja a nyugaton elterjedt konkurenciáját az UNIS villámgyors SSD-je
- A letisztult belsőt szereti a GameMax E-ATX-es miditornya
- Boncasztalon a Keychron K3 Max és Q10 Max billentyűzete
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
syler123 #317091 üzenetére
"Amikor beírtam ide, hogy mekkora gáz, hogy ilyet elkövet a cég, rögtön jött a válasz, hogy nem a készülék hibája, hanem "csak" az App store". Adatok nem szivárogtak ki, minden rendben van."
Maradjunk tényszerűek, ezt a választ kaptad: [link]
Nem találom benne azt, hogy minden rendben van. Az pedig tény, hogy nem a készülék érintett, hanem az apple id fizetési módja. Ami például akkor is megtörténhetett, ha mac-hez volt beállítva fizetési módnak az adott kártya, vagy apple tv-hez. Tehát tényleg nem a telefonoldali hiba volt, ez konkrétan tény.A topikban linkelt cikkek alapján a visszatérítések automatikusan történnek, és nem kell a leírtak alapján hívogatni se az apple-t se a bankokat. Én a második napon kaptam vissza a pénzemet, nem két hét múlva. Persze jó ilyenkor legalább így virtuálisan elégtételt venni egy nagy cégen, hogy kidühöngjük magunkat és jól megmondjuk nekik itt a véleményünket, csak ettől nem leszünk előrébb, csak rontjuk a helyzetet mert páran majd elhiszik előbb-utóbb, hogy 2 hét múlva kapják vissza a pénzüket.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus TUF FA507 Gamer Laptop! 2027.04 Gari. RTX 4050 / R7 7535HS / 16GB DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest