Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vallas
őstag
Hali,
Bejövő hívásoknál Teljes képernyős beállításnál a pipa, még sem mutatja csak kicsiben a hívót....
Béta alatt is, hol jó volt, hol nem, de most megint nem, van erre valami trükk? -
Fritz Teufel
addikt
Állítóleg ez az első hajlított kijelzős iPhone
:
A viccet félretéve, csak semmi pánik. Tavaly is volt ilyen fotó, mégsem lett párna minden készülék. Sőt, hajlított telefon is volt. Mindig van, aki átugorja azt a bizonyos kerítést...
-
madkiller
őstag
válasz
Rage47 #299492 üzenetére
Nagyon tetszik ez a telefon, de a billentyűzet, mintha ha vmi Stock android 4.0 lenne. Swiftkeyel próbálkozok egyel jobb, Samsung nyomába nem ér ebben pont jobbak, ugyanúgy, ahogy tarcsazóban vagy gyári email nappal. Összeségében iPhone egyenlőre jobban tetszik látom az erősségeit is, de kicsit azért zavar hiába a SwiftKey jelszót kell beírni visszavállt gyárira véletlen lenyomva a föld gombot átvált, ez annyira nem appeles.
-
oba
addikt
válasz
Rage47 #299492 üzenetére
SwiftKey nálam tökéletes. Autocorrect off, természetesen, csak a javaslatokat használom a gyorsabb gépeléshez. Sokkal intelligensebben tanul mint a gyári billentyűzet, sokszor azt is kitalálja, hogy mi a következő szó amit be akarok írni, így csak rá kell bökni a javaslatra. Én már nem tudnék létezni enélkül. Ráadásul platformtól függetlenül synceli a felhőbe a saját szótáradat, így nem kell mindig a nulláról kezdeni.
-
adika4444
addikt
válasz
Navaren #299463 üzenetére
A 13 mini baromira melegszik a 17.0.2 óta olyan tevékenységeknél, amit 16 alatt, de az első két 17-esen is hidegen vitt. Ilyenkor az aksi is cudarul merül, lement pár pillanat alatt 94 százalékra 98-ról, reboot, visszaugrott majd ment 97-re...
Úgyhogy tapasztalat, hogy a régiek is melegednek. -
válasz
boltvarazs #299420 üzenetére
Tesztek alapján választva: https://doverkft.hu/termek/carlinkit-5-0-vezetek-nelkuli-apple-carplay-es-android-auto-adapter/?utm_source=google&utm_campaign=shopping&utm_medium=cpc&utm_term=48814&v=b7b82d2dc218 (sajna csak így sikerül)
-
Rage47
veterán
Na ma jutottam el oda, hogy kikapcsolom az autocorrectet. iOS 17 teljesen tönkretette, ugyanis hiába ikszelek ki valamit, akkor is beszúrja a szót. Megy is a feedback, bár nem hiszem, hogy ér bármit, lol.
-
esbii22
őstag
válasz
Bazi.Joe #299481 üzenetére
Nem neked szól a hozzászólásom, csak a képre reagálok. Szóval ezt bezzeg bele tudják tenni de azt, hogy legyen egy plusz megerősítés hivás indítás esetén azt már nem.( hivás vége utáni véletlen hivasinditast lehetne vele kiküszöbölni) Ne adj isten azt hogy minden hivás előtt amit az előzményekből indít az ember annál megkérdezze melykről szeretném a hívást indítani. Én már megszoktam a bekapcsoló gombbal való hívás megszakítást.
-
moordavid
aktív tag
válasz
Aaron14 #299453 üzenetére
Passzolom. Én is meglepődtem amikor leadtam a rendelést, hogy egy hónap minimum de hát a fene sem fog türelmetlenkedni, majd megjön. ¯\_(ツ)_/¯
Illetve magam szerencséjét ismerve már most tudom, hogy bármikor is érkezzen a futár, az lesz az a nap amikor nem leszek itthon -
Doki42
őstag
válasz
BoneDragon #299483 üzenetére
Ez de gonosz😁😁
még jó, hogy tudjuk ez nem így van. -
BoneDragon
veterán
-
tamasbartha
csendes tag
Sziasztok,Volt egy apple airpods gen 2-es fülesem, aminek elhagytam a jobb fülesét. Szereztem egy jobb fülest, aminek a firmware verzioja még 4C165. Viszont az én fülesem verziója újabb. Viszont az új fülest csatlakoztattam a tokhoz (csak az új fülest), de a firmware verzió nem akar lefrissülni. Lehetséges, hogy kell neki mind a kettő airpods, hogy a firmware verziót lefrissítse az IOS? Esetleg valaki tud e megoldást, hogy két külön firmware verzióval rendelkező airpodsot, hogyan lehet csatlakoztatni a casehez?Előre is köszönöm a segítséget!
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Schafranek #299477 üzenetére
Nekem működik rendben. Több böngészőben is próbáltad? Adblocker, vagy egyéb plugin nincs használatban?
-
Schafranek
tag
Sziasztok!
Aki windowsos gépet használ, legyen olyan kedves és igazítson el: az icloud.com oldalt, csak én nem tudom megnyitni vagy másnak sem sikerül? Fekete oldal, bal felső sarokban icloud felirat, jobb oldalon semmire sem használható 3 fehér pötty virít. Ennyi. Korábban ezzel a jelenséggel nem találkoztam. Mivel nem vagyok informatikus fogalmam sincs, miért tapasztalható ez a fekete oldal, a megszokott icloud helyett.
A másik gondom (hátha erre is tud valaki megoldást): Strore-ból letöltött icloud szoftver esetében csak bejelentkezési ablakig jutok el. Hitelesítési hibára hivatkozva nem enged be.
Van ötlete valakinek?
-
xedamen
senior tag
válasz
kkp900 #299471 üzenetére
Ex-Telekomos dolgozóként meg tudom erősíteni, hogy valóban teljesen különálló készlet van a Webshopnak és az üzleteknek, valamint valóban a Telekom saját üzletek és a Partnerek is két külön világ. Tehát teljesen valid az állítás/elképzelés, hogy mucsaröcsögén ott áll 40 darab Pro Max miközben a webshop üres.
Én csak azért nem ajánlanám senkinek, hogy rohanjon végigjárni az üzleteket, mert sajnos nem adják ki, csak meghatározott csomagokkal. Ha kártyásan vagy listaáron vásárolnál, azt felejtsd el, szerződéshosszabbítás is necces, új előfizetésre jár a jutalék, úgyhogy olyannak tarják, aki aláír 24x15 ezret... Én tavaly pont így jártam, sikerült megtudni, hogy melyik üzletben van készleten 14 Pro, odamentem nyitásra, majd közölték, hogy nincs. Elmondtam, hogy telefonos ügyfélszolgálat mondta, hogy ebben az üzletben van 3 darab, akkor már volt raktáron egyből, de "el volt rakva", ami egyébként a telefonos ügyintéző szerint szigorúan tilos lenne előrendeléses iPhone esetén. Így battyogtam haza telefon nélkül
-
törölt tag
válasz
markknight #299466 üzenetére
Miért ne? Külön készletek és a személyes értékesítés is fontos, hiszen ott lehet még rábeszélni egyéb szolgáltatásokra, biztosításra, kiegészítőkre.
-
kkp900
senior tag
válasz
markknight #299469 üzenetére
Ne is haragudj de simán elképzelhető! Mivel a web teljesen más készletből dolgozik mint az üzletek. Nem mindegyik üzlet eleve ami Telekom tulajdonú vannak ugye cégek által üzemetetett Telekomok is. Itt egy példa én pénteken a weben a saját előfizumra akartam venni egyet . Mire végig tudtam menni a csomagok kiválasztásán addigra elfogyott a készülék minden színben minden tárhellyel. Bementem ,megnézem milyen a Natur Titán szín .Kiállítva nem volt egy darab sem. Megkérdeztem az eladót és mondta ,hogy van de csak a sima Prok vannak minden színben Maxok nincsenek. És jobban is jártam mivel adott egy kedvezményt nekem az otthoni netemre meg az otthoni telefonra (Csak a Magenta1 miatt van) és így 2 ezerrel lentebb ment a havi díjam is. Pedig December 29-én hosszabítottam és akkor egy tvt vettem monitornak a készülékkedvezményemmel.Azt is kaptam 22 ezret kb . Szóval jól jártam most és üzletben intéztem mindent. Jó mondjuk lefagyott a rendszerük és később vissza mentem és akkor sikerült csak végig vinni de az másik történet. És amúgy nem akartam idén lecserélni a telot de így megettem.
Más cég a wehshop más cég a Telekomos üzletek és a viszont eladós Telekomosok is. És ezt az ott dolgozok mondták, hogy más más készülék készletből dolgoznak. Mondjuk ez Telekom tulajdonú üzlet, ha jól tudom de itt már néha annyit változtatnak , hogy senki se tudja követni őket...Ez ugyan az mint a MM-ok mindegyik különálló üzlet pld és csak az akciós újságban levő árakban kell megyegyezniük ezért van az ,hogy más árak lehetnek az üzlteben és a webshopban is pld ...
-
Bilux
veterán
válasz
markknight #299469 üzenetére
Tévedsz egy kicsi.
Üzlete válogatja mi van raktárkészleten és mi online.
2 éve asszonynak 13 pro-t kerestünk december elején.
Online se volt, rendelni sem lehetett egyik üzletben sem.
Na, mondom remek valahogy meg kell oldani ezt a problémát mert ha az asszony boldog boldog vagyok én is!
Na mit ad Isten 15-20 üzletet felhívva (már amelyiknek volt telefonszáma) meglett a hőn áhított telefon. Ha nem hívogatom az üzleteket nem kaptunk volna mi sem egy darabot sem…és nem látnak az üzletek egymás készletére sem ez is mekkora baromság. ( tudom másik KFT…) -
markknight
veterán
válasz
Ron Swanson #299468 üzenetére
Persze.. Ezzel a módszerrel akkor az olcsó weben nem elérhető, látható telefonokat hagynák megrohadni az üzletben? Marhára nem így működik csak jókor voltál jó helyen
Meg azért mert te kaptál a 21. kerületbe, attól még honnan veszed, hogy "csomó" üzletben van? Több szemponból is sántít ez a sztori, szerintem puszira ne küldd el a fórumtagokat, mert nem fognak kapni semmit. Tele van a facebook olyan papikkal akik ott sírnak, hogy bementek nyitásra meg üzletbe és egy fityisszel jöttek ki.
-
válasz
MasterMark #299467 üzenetére
A weboldalon csak a központi raktár / webshop készletet látod sajnos.
Tegnap este 6 körül voltam Budapest 21. ker Telekom üzletben, volt sima Pro 128GB több színben is, valszeg még most is. 256 / 512GB nem volt. -
MasterMark
titán
válasz
Ron Swanson #299465 üzenetére
És azt a neten nem is mutatja készletként?
-
markknight
veterán
válasz
Ron Swanson #299465 üzenetére
Online nincs, de üzletben meg van? Kétlem
Ez már nem a 2000-es évek eleje, az elsődleges értékesítési csatorna online a telekomnál.
-
-
Navaren
aktív tag
válasz
magicbox #299448 üzenetére
Mondom én
.
Csak azt nem értem, meg ne haragudj, mit vártok erre a kérdésre válasznak, pláne úgy, hogy pontosan leírod, miért nehéz bármit is mondani rá.Ha nagyon rágyúrsz és össze akarod törni, akkor össze fog.
Ha nekiállsz szikével lekapargatni a fedő színréteget, akkor az lejön.
Ha véletlenül nagyot esik, és rosszul, akkor az üveg, repedhet, törhet, mint bármelyik telefonban. Azokat se dobáld, ezt se.
Hogy a 15 Pro most hány százalékos eséllyel törhet jobban, mint eddig, azt nem tudom, ki fogja tudni Neked/Nektek ténylegesen lemérni.A melegedés tényleg meg-megjelenhet itt-ott, de mivel meglehetősen véletlenszerű, nem fix körülmények között történik, ráadásul egyre több a nemzetközi poszt arról, hogy régebbi telefonok is huncutabbul melegednek iOS 17 óta véletlenszeűen, így gyanítható, hogy valamilyen szoftveres glich lesz.
A17 Pro nem a valaha készült legtakarékosabb, hűvösebb chip lesz, de hogy van-e valamilyen tényleges 'overheat-gate', azt kétlem. -
Bilux
veterán
Még szerencse hogy teljes megelégedéssel forróság mentesen és maszat mentesen(gyári szilikon tok) tudom használni ezt a szerencsétlen iPhone 15 Pro maxot
Úgy, hogy hétfőn 80% volt benne (gyári töltés júliusi akkumulátor) átköltöztem, frissítettem, használtam!
Most pénteken (eddig 2x töltöttem 100%-ra ) 87%-kal írom ezt a posztot.
A sok birka meg olvassa csak rengeteg clickbait cikket és fröcsögő nyállal szajkózza minden nap a hülyeségeit…hajrá! -
rellif
senior tag
Sziasztok!
Emag,istyle teljesített már valakinek előrendelést?(15 pro)
Emag tegnapra írta újabb készlet érkezését,de semmi nem lett belőle. -
Tomics
addikt
válasz
noorbertt #299455 üzenetére
Azért azokon a kiállított darabokon "shop mode" fut max fényerővel, 0-24be, ne hasonlítsuk már azt a hőt egy mindennapos használathoz és híreszteljünk hülyeségeket...
Nézze meg mindenki a review-et, amit pár hsz-el lejjebb belinkeltek (#299374 BoneDragon), ott szó esik az akksi/melegedés témáról bővebben (spoiler: túl van hype-olva a téma, ios frissítéssel optimalizálva lesz mind az akksi idő, mind a melegedés)
-
esbii22
őstag
Gépelés közben a kék aláhúzott vonalakat el lehet tüntetni valahogy ? Helyesírás ellenőrzés ki van kapcsolva. Írás közben egy része eltűnik magától de akkor is idegesítő
-
markknight
veterán
válasz
Tibee86 #299452 üzenetére
Azt nézem amúgy, hogy már JÚLIUSBAN is ezek voltak a kérdések
noorbertt: Igen, biztos egy mindenki által szétfogdosott, nyomogatott, terhelt telefon lesz a mérvadó
Vagy szerinted a maszat az gyári tartozék?
"amint hozzáértem ketté repedt"
Ezen meg már szakadok, erre már tényleg nem tudok mit mondani. -
noorbertt
őstag
válasz
markknight #299450 üzenetére
Én nem tudom, 15pro olyan forró volt a Yettel kirakatban hogy amint hozzáértem ketté repedt
oldalsó gomboknál levő fura maszatról nem is beszélek inkább..
-
Aaron14
őstag
Amúgy az hogy lehet, hogy még az apple.hu is 4-5 hét szállítást ír a Pro modellekre, addig a Yettelnek vígan van raktáron?
Sőt, iCentre, iStyle pl. egy darabot sem ír készleten. -
Tibee86
nagyúr
válasz
Heti szinten, ugyan…. Minden évben lefutja ezeket a köröket, aztán marad az X. 😅
-
dvdbackuper
őstag
válasz
5C, SE2 nalam skippp
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Opel topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest