Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
válasz
kakuk.tamas #253423 üzenetére
Nincs,meg nincs wowifi a telenornal.Ha fuggetlen lenne az iphone es raknek bele egy telekomos simet,mar is megjelenne a kapcsolo
-
g@bo
nagyúr
Urak
ha most veszek 12 minit, jó eséllyel még mindig fennáll a le 5G merülési probléma??
-
Gubu0101
veterán
válasz
kakuk.tamas #253418 üzenetére
Persze,ha telekomos kartya van benne,nekem nincs mert telenor fuggo.
-
Norbi887
aktív tag
Legújabb Messenger frissítés óta másnál is előfordult, hogy beszélget valakivel, aztán vissza swipeol a Messenger 'kezdőoldalàra', és legfelül nem jelennek meg az ismerősök gyors elérésben?
Üres hely van ott helyette, lekell görgetni kicsit aztán vissza fel azután jelennek csak meg.Ez csak azért szar mert ha hirtelen valakire írnék most potoyghetem be a nevét helyette.
-
general
addikt
válasz
martin.fdr #253413 üzenetére
Köszi! És neked nem ragad a bőr, nem fura? Volt, aki ezt írta.
-
Üdv. Még nem használtam soha car playt. Az autó azt írja engedélyeznem kell a telefonban, de ott nem találom. Ha rákeresek akkor azt írja, hogy a beállítások, általános részen van, de ott nincs. Mit szúrok el?
-
general
addikt
iPhone 13 pro maxnál gyári Apple tokból is kilóg a kamera kis szigete? Amikor vettem, gyorsan vettem hozzá egy XY tokot, hogy ne csupaszon legyen, de ebből kilóg, félek, hamar szanaszét karcolódik a kamera-rész.
-
-
g@bo
nagyúr
válasz
dvdbackuper #253409 üzenetére
jó, elírtam, 50.
-
_ak_
addikt
-
g@bo
nagyúr
sziasztok
betelt az 5GB iCluod tárhely, beállítottam a kártyát a telefonon (apple pay is megy már) de mikor bővítenék havi 300 huf-ért 20 gigára, kiírja, hogy a
"tárhelye nem bővíthető nagyobbra, ....., próbálja újra később a Beállítások menüpontban."
mi lehet a gond?
-
Vodafone a szolgáltató, és nekem sincs VoLTE kapcsoló, 12 mini, 15.1. De azt hiszem, nem volt 14.8-on sem.
Azért fura, mert S20FE-n ha jól emlékszem volt, és működött is a VoLTE... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Társasjáték topic
- Kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elite: Dangerous
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest