Hirdetés
- Tárgyal az egyesülésről a GlobalFoundries és a UMC?
- Megemeli a DRAM és NAND flash lapkák árát a Samsung
- Több Copilot+ szolgáltatást kaptak AMD és az Intel AI platformjai
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- 3D nyomtatás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#20749568 #241230 üzenetére
Azt nem tudom mennyien lennénk ott. Szerintem elférne.
Spotify és Tidal topik van, a Deezer viszont kihalt. Nem tudom Apple Music topik mennyire pörögne, csak abból indulok ki sok iPhone vásárló legalább a pár hónap próbaidőszakot elhasználja, vagy legalább párhuzamosan Spotify-jal mint én mivel Songshift playlist költöztetővel könnyű az átjárás a szolgáltatások között, vagy aki ökoszisztémában jobban benne van és most már Apple One csomag is akinek megéri. Aztán a gyenge forint miatt AM már olcsóbb a Spotinál. Spotify-hoz képest van dalszöveg és nincs podcast erőltetés, nekem ez is szempont AAC mellett.
Van iOS alkalmazások topik is, akár ott is lehetne beszélni róla. Viszont sokan csak ide a fő mindenes iPhone topikban kérdeznek bármiről és forgalomtól függő kap választ vagy már más irányt vett a topik, mert valaki ezredszer is bedobja a battery health % aggódás témát.
Szerintem olyan téma is lehetne, iOS Home Screen Setups (reddit.com) mintájára hogyan néz ki a főképernyőd, milyen widgetek, elrendezés, wallpaper cserebere, design beszélgetések.SharpSA: 14.5-ben lesz AM swipe gesztusok daloknál ahogy Spotinál, új popup menü, dalszöveg megosztás, Tim Apple szerint áprilisban kiadják végre, remélem gyorsabb is lesz szerver oldalon
Ł-IceRocK-Ł: ImageGlass megnyitja szépen, vagy a Windows saját képnézőjéhez plugin az áruházból, vagy icloud.com és JPG-ben mented le, vagy telefonon átállítod jpg-ben készítse, viszont ez több helyet foglal, ezért én a jobb HEIC híve vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Politika
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 14 Pro Max 128Gb Deep Purple, 88% akku
- Eladó Pixel 8 128Gb Hazel
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, újszerű
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, ZT16
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, ZT15
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Xbox Ultimate előfizetések
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest