- Mini-ITX
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Akciókamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#20749568 #241230 üzenetére
Azt nem tudom mennyien lennénk ott. Szerintem elférne.
Spotify és Tidal topik van, a Deezer viszont kihalt. Nem tudom Apple Music topik mennyire pörögne, csak abból indulok ki sok iPhone vásárló legalább a pár hónap próbaidőszakot elhasználja, vagy legalább párhuzamosan Spotify-jal mint én mivel Songshift playlist költöztetővel könnyű az átjárás a szolgáltatások között, vagy aki ökoszisztémában jobban benne van és most már Apple One csomag is akinek megéri. Aztán a gyenge forint miatt AM már olcsóbb a Spotinál. Spotify-hoz képest van dalszöveg és nincs podcast erőltetés, nekem ez is szempont AAC mellett.
Van iOS alkalmazások topik is, akár ott is lehetne beszélni róla. Viszont sokan csak ide a fő mindenes iPhone topikban kérdeznek bármiről és forgalomtól függő kap választ vagy már más irányt vett a topik, mert valaki ezredszer is bedobja a battery health % aggódás témát.
Szerintem olyan téma is lehetne, iOS Home Screen Setups (reddit.com) mintájára hogyan néz ki a főképernyőd, milyen widgetek, elrendezés, wallpaper cserebere, design beszélgetések.SharpSA: 14.5-ben lesz AM swipe gesztusok daloknál ahogy Spotinál, új popup menü, dalszöveg megosztás, Tim Apple szerint áprilisban kiadják végre, remélem gyorsabb is lesz szerver oldalon
Ł-IceRocK-Ł: ImageGlass megnyitja szépen, vagy a Windows saját képnézőjéhez plugin az áruházból, vagy icloud.com és JPG-ben mented le, vagy telefonon átállítod jpg-ben készítse, viszont ez több helyet foglal, ezért én a jobb HEIC híve vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest