- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bluetooth hangszórók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topik
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
aujjobba #235796 üzenetére
Belekérdeznék: akkor ha az óra rajtam van, akkor minden értesítés odaérkezik (kivéve ha telefon fel van oldva, meg mondjuk edzés van és be van állítva, hogy akkor ne értesítsen)? Vagy értesítés azért megy a telefonra is, csak ott egyből az értesítési központba kerül és nem jelez külön? Ha hívás érkezik, akkor a telefon azért kicseng? Vagy csak az óra fog csengeni? valahol olvastam ezeket a netes felhasználói kézikönyvbe, de most az istenért sem találom. Fontos lenne, mert akkor lehet, hogy Garmin felé kacsingatnék inkább.
Más: létezik, hogy ez a hol csúszkát dob be a telefon, ha jön hívás, hol zöld gomb mindegy, hogy le van e zárva vagy sem mizéria csak akkor van, ha a teljes képernyős hívás van beállítva. Mintha mióta azt állítottam volna be, hogy buborék legyen, ha bejön a hívás feloldott kijelzőnél, azóta mintha rendesen működne.
Ha hívok valakit, be lehet állítani, hogy a képe ne ilyen blur effektusos legyen, hanem rendesen lássam? Azt sikerült elérni, hogy ez működjön ha engem hívnak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpársportok
- Max
- sziku69: Szólánc.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest