Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FrankMonzano #234194 üzenetére
14.2.1 a legújabb. Frissíts!
-
buci30
addikt
Sehol nem találok erről semmi hírt 😬 írtam az app weboldalán lévő email-re de semmi válasz persze.
Aki használja gondolom észre vette ő is, hogy a Friendly Social Browser Facebook alternatíva app eddig megnyitotta az üzeneteket ugye nem mint a Facebook h külön messenger kell...
Tegnapelőtti frissítés óta ez kuka 🤬Ez az egy miatt volt jobb ez a program most meg...
Valaki esetleg külföldi oldalon olvasott valamit?
Lesz ez javítva vagy a face tiltotta teljesen?Esetleg más hasonló app erre létezik vagy ez az egy volt csak ami ezt még tudta?🙁
-
Jano_023
őstag
válasz
GreenGoblin #234192 üzenetére
Én már az előző telefonoknál is vezeték nélküli töltőt használtam.
Az előző note 10 plust egy gyors töltővel töltöttem ami ventilátor is volt így nem melegedett.
Most az i11 pro maxhoz rendeltem egy kisebb teljesítményűt hogy éjszaka töltsem.
Ezt rendeltem meg iOttie mini.
A dobozban töltőfej és kábel is van.
Szerintem jó vétel és lassan tölti este melegedés nélkül a telefont. -
FrankMonzano
őstag
Sziasztok! Tegnap óta a párom készüléke (iPhone 11) a következő hibát produkálja: Ha valahol készít egy képet, eddig kiírta a helyszínt, most pedig csak az időt írja ki, hogy mikor. Semmi sem lett állítva, egyszerűen egyik napról a másikra kezdte el ezt csinalni. iOS 14.2 van rajta, tehát a legújabb úgy tudom.
-
Šolaire
veterán
válasz
GreenGoblin #234192 üzenetére
Én spigen töltőpadot használok SE telómhoz, nem vettem észre melegedést ha volt is akkor minimális ez ne tartson vissza.
-
válasz
GreenGoblin #234190 üzenetére
persze hogy jobban melegszik
mint minden más vezetéknélküli töltési módszer
ugyanis a működési elve az elektromágnesesség, azaz a réztekercsekben változó mágneses tér van, amely áramot indukál, viszont van veszteség: ez a tekercs anyagában keletkező hő, ami elég jelentős
nyári melegben nyitott ablaknál például full forró volt a telefonom irodában ülve, és mivel a töltés sebessége lassul, amint érzi hogy nagyon melegszik a telefon, így az egész az értelmét veszítette számomra... feldugom kábellel azt kész
egy helyen maradt meg a vezetéknélküli töltés nálam: az éjjeliszekrényen szép lassan éjszaka tölti, ott tökéletes
-
GreenGoblin
őstag
Aki használja az új Magsafe vezetékmentes töltőt az meg tudná mondani nekem mennyire melegszik a telefon?
Olyanokat olvastam, jobban melegszik, mint a vezetékes töltés. -
atees
őstag
válasz
access_denied #234170 üzenetére
Pedig ez a spigen tok nagyon jó i11en ezt használom.
-
Scholes9
nagyúr
Face id-vel nem lehet megoldani, hogy egyből oldja fel a telefont? Mint a Touch id-vel?
icecave:
-
válasz
bigsee #234179 üzenetére
A gmail-be ugyanúgy szinkronizálja a névjegyeket továbbra is, nem vesztesz vele semmit. De ha zavar, hogy nem az icloud-ba szinkronizálod hanem a google fiókba, akkor exportáld a google fiókot és importáld az icloud felületén, és ezzel meg van oldva.
Egyébként ha felhőbe szinkronizálsz tartalmat, azt az icloud készülék-backup egyébként sem tartalmazza, hanem az külön, mint szinkronizált névjegyek vannak az icloudban. Ez igaz képekre is például, icloud fotókönyvtár használata esetén a képeket a telefonról készült backup nem tartalmazza, azok külön a fotókönyvtárban vannak. -
bigsee
addikt
-
válasz
bigsee #234175 üzenetére
Ha a névjegyeket úgy szinkronizálja a google fiókból, hogy a név és email cím megvan, viszont a telefonszám nem jelenik meg az iphone-on, azt okozhatja az is, hogy a névjegy adatainál a telefonszám valamilyen nem szokványos mezőként van beírva. Amiket biztosan jól szinkronizál, azok "mobil", "otthoni", "munkahelyi" címkével ellátott számok, ha "központi" vagy ilyesmi egyéb van akkor azokkal szokott probléma lenni.
-
bigsee
addikt
Sziasztok! Hogy lehetne átköltözni Androidról a legkisebb (0) fájdalommal IOS-re úgy, hogy az IOS-es név lista nem teljes, az A-s viszont igen??? Névjegyekről van szó.
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Telenornál kártyás csomagban minimálisan (20k-val) olcsóbbak az iphoneok az istyle, mm stb-hez képest. Mivel praktikum, lehet kérni akár egyből a függetlenítést?
szerk: Közben visszaolvasva ahogy látom 2 év után lehet.
-
access_denied
senior tag
Üdv!
Kicsit off, elnézést. Iphone 11 pro max-hoz keresek olyan üvegfóliát, illetve hátsó tokot, melynél a tok rányúlik az üvegre. Belefáradtam az állandóan felbuborékosodó üvegfóliákba. Nem, nem 360 tokot keresek, biztos van ilyen megoldás. Ha valaki összefutott ilyen típussal, és megosztaná velem, azt megköszönném.
Nem is ilyesmit , hanem két darabból állót.
-
balinlin
senior tag
válasz
herdsman12 #234166 üzenetére
igen
-
balinlin
senior tag
Most nézem, hogy a telefon menüjében az akku 84%, 3uTools-ban meg 89%.
Ez most akkor hogy is van? Másból számolja? -
tylerddd
veterán
Üdv! Olyankor mit lehet tenni, ha icloud-ba való belépéskor e-mail/jelszó beírása után küldi a kétlépcsős kódot, de a telefonszám már nem él, amire küldené?! Weben próbáltam, de ezen kívül a hívásos megoldást ajánlotta fel, de ugye az megint nem megy. Köszönöm!
-
80hun
addikt
Üdv
Szerintetek normális ha egy iphone xrnek fura szaga van lézeres hátlap üvegcsere után?. Furán szúrós szag.
-
Arellig
tag
Sziasztok,
az ertesiteseknek amikor pl kivalasztom a telefont vagy uzeneteket, akkor a szalagcimtipus 2 fele lehet, ideiglenes vagy allando.
ez mit jelent? -
Jaded
őstag
válasz
runner 125 #234099 üzenetére
Beállításokban apponként tudod engedélyezni, hogy melyik app működjön mobilnettel, erre gondoltam
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
mályva #234152 üzenetére
Androidon a klónozósdi kicsit más, hiszen ott egyszerre lehet két különböző accal bejelenzkezve egy appba. Pl van akinek van saját, meg céges Fb profilja, ugyanez igaz Pl Viberre. Én anyukámnak szoktam volt így segíteni. De ez nem ekvivalens azzal, hogy egy személynek két privát fiókja van és lehet. Egyértelmű, hogyha Pl mindkettő esetén ugyanaz a személy profilképe, az dupla fiókra utalhat. Nem véletlen, sok a csaló, egy fiókot letiltanak, csinál másikat, ezeket ki kell szűrni, akár marketplace miatt. Hogy pontosan erre FB mit és milyen módon használ, és mit hogyan használ fel, azt csak ők tudják megmondani. Ja, és persze lehet jelezni is, ha ilyennel találkozol. Ha a gyerekemnek lenne Fb profilja, akkor az nem az én nevemen futna, kivétel ha még kicsi és nem csinálhat magának, azt meg nyilván nem fogom megkerülni, csakhogy legyen neki. Mobilon messengerbe volt az eredeti kérdésed: ha az egyikőtöknek ír valaki üzenetet, akkor az fogja megkapni, akinek írták, a címzett, nem aki épp használja a mobilt. Ha a gyereked van bejelentkzve a saját profiljával, akkor a neked írt üzenetet ő nem kapja meg. Miért is kapná?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest