Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sutyesz96
üzenetére
plusz ott a rengeteg reklám.
anyum is szokott jatszani valami szokirakot meg sakkot, de nagyon szenved a kötelező reklámokkal, rossz nezni. apple helyében tiltanam az osszes ilyen appot ahol a reklámba van ágyazva egy jatek es az apró X elrejtve valahol a sarokban stb. -
-
Ragnar95
félisten
válasz
sutyesz96
üzenetére
Én a helyedben nem sajnálnám a Notability-re a pénzt, a legjobb jegyzetelő app, akár PDF-re akarsz jegyzetelni, akár "simán egy jegyzetfüzetbe". Esetleg ha nem sürgős, leárazásra várhatsz, volt már $1 is az app.
Palm rejectionhöz megfelelő toll is kell, nem csak app. -
-
Noxy
veterán
válasz
sutyesz96
üzenetére
Figyi, ennyi erővel végig kérdezheted az összes online boltot. Ha biztosra akarsz menni, akkor jobb ha személyesen intézed a vásárlást.
Én mondjuk az utóbbi 5-6 évben csak online vásároltam ennél nagyobb érekü dolgokat, de soha nem volt gond. A számlával meg főleg nem. -
-
válasz
sutyesz96
üzenetére
Első és legfontosabb a méret.
Kell e a 9.7"? 
1 éve én is sokat gondolkoztam ezen, és döntöttem. Ha egyszer veszek tabletet, azt úgyis otthon, kényelmesen a kanapén, vagy utazás során vonaton használom, nem az utcán sétálva (jobb esetben). Igy a nagy méret nagy előny film nézéskor, vagy böngészéskor. Én nagyon szeretem, és egyáltalán nem bántam meg.
Haveromnak van Mini2, na az nekem nagyon pici, nem sokkal kisebb már egy komolyabb okostelefon. Akkor meg minek tab? 
Én megvettem az Air2-t és nagyon nem bántam meg. Imádom. Nagyon jó üzemidő, száguld mint a villám.

-
Bbutton
csendes tag
válasz
sutyesz96
üzenetére
Samsung Tab S2 T715 LTE. ( 2 napig volt iPad mini 3 -am..az egész IOS. úgy, ahogy van...A Samsung Amoledes kijelzője totál más liga. Az Apple kijelző, mint vmi fakó sz@r...nem véletkenül rendelt be az almás cég 2018-ra, igaz csak a telefonjaiba, a Samsungtól 25 millió kijelzőt.,)
-
Ragnar95
félisten
válasz
sutyesz96
üzenetére
Még a 10 col is kicsi tollal való jegyzeteléshez szerintem, mivel nem tudsz annyira kis betűkkel írni, mint papíron és a 8col akárhogy is nézem, egy A/5-ös oldal kb, amire nem sok infó fér. Ha meg nagyítva írsz, akkor alig látsz valamit abból, amit leírtál.
Mindenképp ki kell próbálni előben is, mert ízlések és pofonok, de pont a jegyzetelés az, amihez szerintem az iPad Pro mérete a legideálisabb. -
Ragnar95
félisten
válasz
sutyesz96
üzenetére
Apple wireless keyboard használtan max 15k-ból kijön, mellé veszel 1-2k-ért utángyártott Smart Case-t és ki is tudod támasztani a gépet.
Mondjuk ha billentyűzettel jegyzetelnél, akkor fölösleges szerintem az iPad, notebookkal jobban jársz, a tabletnek olyan tárgyaknál jön elő az előnye, ahol sok az ábra, amiket billentyűzettel nem igazán lehet létrehozni, de kapacitív tollal annál inkább. -
istvan170
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okos Otthon / Smart Home
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik
- Battlefield 6
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Haveromnak van Mini2, na az nekem nagyon pici, nem sokkal kisebb már egy komolyabb okostelefon. Akkor meg minek tab?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)