Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaskar
senior tag
válasz kchris78 #42287 üzenetére
Elolvastam és én se lettem tőle boldog. Nekem 3 éves múlt a Pro 10.5, az akku teljesítménye már érezhetően csökkent, de még korántsem használhatatlan. 3uTools szerint 86%-os. Egyértelműen arra kényszerítik az embert, hogy vegyen újabb modellt. Ez se lenne baj, ha lennének még olyan akciók, mint pl. 2019-ben, amikor az istyle igen jó áron "szórta" ki a 2017-es Pro-kat. De nincsenek, és erre valószínűleg hiába is vár az ember. A nem hivatalos helyen cserélt "olcsóbb" akku meg ki tudja, milyen minőségű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest