-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kislaci
senior tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Annyi hely azért van, és egyébként hogy tudom megnézni hogy a fotók mappa mennyit foglal? Nem tudom melyik tarhelyet vegyem.
-
kislaci
senior tag
Hali, Jézuska hoz egy ipadet a családba. Nekem és a feleségemnek már van egy-egy iphone. Szeretném, hogy a képeink amiket a telefonokkal csinálunk az ipaden is fent legyen. Ezt lehet úgy hogy veszek icloud tarhelyet és megosztom az asszonnyal és az ipad re magától feltölti a képeket? Az ipad is az én accountomon van. Illetve olyat lehet, hogy az egyik telefonról törölje a képeket mert nincs elég hely, de neten keresztül mégis lássa a fotók között a képeket? Illetve windowsos pc-n keresztül tudok feltölteni képet az icloudra, és az is automatikusan mehjelenjen a telefon okom és az ipaden is? Köszi
-
kislaci
senior tag
Lock screenre tudok kirakni widgetet, mint a telefonra?
-
kislaci
senior tag
Hali, iPhoneon van vagy 28 telefonszámom icloudban és vagy 150 Google szám, de az iPad csak a iCloudos számokat mutatja. Hogy tudnám szinkronizálni ezeket? Azt sem bánnám ha a 150 is iCloudos lenne, csak nem tudom oda rakni őket. Vagy az lenne a legjobb ha mind a 180 szám el lenne mentve icloudban meg Google an is. Köszi
-
kislaci
senior tag
Ilyesmire gondoltam: [link]
-
kislaci
senior tag
Sziasztok, szeretnék venni egy ipad öt 9-esre gondoltam. Van iphoneom és a feleségemnek is. Viszont az ipad közös lenne, illetve a gyerekek is használnák. Vannak benne profilok, vagy ha nincs hogy tudnám elérni, hogy a srácok ne garázdálkodjanak rajta, nehogy véletlenül kitöröljenek egy emailt, üzenetet stb? Csak youtube, meg játékra használnák ők, nem szeretném hogy belépjenek a viberembe stb. Köszi
-
kislaci
senior tag
Kösz a válaszokat, akkor egyelőre nem veszek semmit, megnézem hogy megy böngészőből a classroom.
-
kislaci
senior tag
Sziasztok, lányom most elsős általános iskolában, és szeretnék felkészülni a helyzetre, hogy digitális oktatás lesz. Annyit tudok, hogy Google classt fognak használni. Jó lenne erre a feladatra egy ipad? Esetleg monitorra is tudnám kötni. Másik lehetőség: van pc-m amint Linux van. Akinek van tapasztalata a digitális oktatással (szülő, tanár), kérem ossza meg, vegyek egy ipadet, esetleg Windowst vagy Linuxon is meg lehet oldani ezeket a dolgokat? Használnak kisiskolások officet? Még ugye olvasni sem tanultak meg, sőt még el sem kezdték. Viszont ha másodikos lesz egy év múlva már fognak Officet használni? Ingyenes az Office365 kisiskolásoknak is? Ipaden is tudja használni az officet?
Bocs ha sok volt de nem nagyon találtam a témában segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One mobilszolgáltatások
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Futás, futópályák
- Milyen egeret válasszak?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Yettel topik
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi