Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PLC programozás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Asztrofotózás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
bmakszim
üzenetére
ez egyéni szerencse, van aki 100%-osat kap valaki 105%-os kapacitást a tervezetthez képest. Szerintem ebből jön hogy még mindig 100%-on van, nem az eredetihez hanem a tervezetthez képest.. Kimutatható degradáció akkor is van ha csak leteszi az ember és nem nyúl hozzá egy évig, nem ha használja is az ember... (ezt lehet ugye úgy minimalizálni hogy kb 60% töltés és be a hűtőbe)
-
moleculez
veterán
válasz
bmakszim
üzenetére
De tényleg, el kell engedni és használni ahogy mondod.
Tényleg nincs kedvem az akksi lelkivilágát pátyolgatni, ha zavaróan kevés az üzemidő kap egy új akksit.🤷♂️ Addig meg nekem teljesen mindegy hogy nap végén 29 vagy 19% rakom töltőre. Ha olyan van hogy sokat telozok (azaz fotó/videó pl nyaralasokon), akkor tudom hogy amúgy is kell töltéssel tervezni. Bár már arra is inkább vettem action camot, rengeteg problémát megold.
Új hozzászólás Aktív témák
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- Eladó iPad Air 5. generáció (2022) + Apple Pencil 2 + 3 db extra hegy
- Bomba ár! Dell Latitude 7200 2-in-1: i5-8365U I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 5G, (14.6") SM-X906B 128 GB tárhely 8GB RAM
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Tényleg nincs kedvem az akksi lelkivilágát pátyolgatni, ha zavaróan kevés az üzemidő kap egy új akksit.🤷♂️ Addig meg nekem teljesen mindegy hogy nap végén 29 vagy 19% rakom töltőre. Ha olyan van hogy sokat telozok (azaz fotó/videó pl nyaralasokon), akkor tudom hogy amúgy is kell töltéssel tervezni. Bár már arra is inkább vettem action camot, rengeteg problémát megold.