Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zioncsabi
tag
válasz kchris78 #42199 üzenetére
Ez a suly dolog volt az egyik, ami miatt szo szerint heteket gondolkoztam, hogy MB Air vagy iPad Air legyen. A masik, hogy mennyre tud laptop lenni.
Aztan rajottem, hogy nekem nem kell a laptop, ami igazabol egy valasz is a kerdesedre. Nem dolgozok vele. Ez igazabol egy szorakozast kielegito gep, amit tanulashoz es teljesen altalanos dolgokhoz vettem. Szoval en nem hasznalok ceruzat (talan akkor fogok venni egy third party cerkat, ha majd sokat hasznalom a Luma Fusion-t). Es en is utalom a kepernyot tapogatni, amikor billentyuzettel hasznalom. Viszont szamomra nem zavaro a potty az egermutato helyett. Nem kell annyira preciznek lennem semelyik feladatomban, szoval ez a szamomra indiferens. Viszont a tapipad gesztusait nagyon hasznalom. Az hianyozna, ha nem lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest