Hirdetés
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 5V BOOST-os ASRock PRO tápok jöttek a középkategóriába
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- Bluetooth hangszórók
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zioncsabi
tag
válasz
kchris78
üzenetére
Ez a suly dolog volt az egyik, ami miatt szo szerint heteket gondolkoztam, hogy MB Air vagy iPad Air legyen. A masik, hogy mennyre tud laptop lenni.
Aztan rajottem, hogy nekem nem kell a laptop, ami igazabol egy valasz is a kerdesedre. Nem dolgozok vele. Ez igazabol egy szorakozast kielegito gep, amit tanulashoz es teljesen altalanos dolgokhoz vettem. Szoval en nem hasznalok ceruzat (talan akkor fogok venni egy third party cerkat, ha majd sokat hasznalom a Luma Fusion-t). Es en is utalom a kepernyot tapogatni, amikor billentyuzettel hasznalom. Viszont szamomra nem zavaro a potty az egermutato helyett. Nem kell annyira preciznek lennem semelyik feladatomban, szoval ez a szamomra indiferens. Viszont a tapipad gesztusait nagyon hasznalom. Az hianyozna, ha nem lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! SÁRGA! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - CITRUS AJÁNDÉKKAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1i - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo X1 Yoga G4 i5-8265 számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest