-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zioncsabi
tag
válasz
kchris78
üzenetére
Ez a suly dolog volt az egyik, ami miatt szo szerint heteket gondolkoztam, hogy MB Air vagy iPad Air legyen. A masik, hogy mennyre tud laptop lenni.
Aztan rajottem, hogy nekem nem kell a laptop, ami igazabol egy valasz is a kerdesedre. Nem dolgozok vele. Ez igazabol egy szorakozast kielegito gep, amit tanulashoz es teljesen altalanos dolgokhoz vettem. Szoval en nem hasznalok ceruzat (talan akkor fogok venni egy third party cerkat, ha majd sokat hasznalom a Luma Fusion-t). Es en is utalom a kepernyot tapogatni, amikor billentyuzettel hasznalom. Viszont szamomra nem zavaro a potty az egermutato helyett. Nem kell annyira preciznek lennem semelyik feladatomban, szoval ez a szamomra indiferens. Viszont a tapipad gesztusait nagyon hasznalom. Az hianyozna, ha nem lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- Eladó N-One NPad Q tablet (12GB RAM, 128GB, Android 13) Tokkal, saját dobozában!
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Részletfizetés.Bontatlan. Gamer szék noblechairs HERO PU Bőr fekete/fekete 24 hónap garancia.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest