Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- DUNE médialejátszók topicja
- 3D nyomtatás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
válasz
bmakszim
üzenetére
De tényleg, el kell engedni és használni ahogy mondod.
Tényleg nincs kedvem az akksi lelkivilágát pátyolgatni, ha zavaróan kevés az üzemidő kap egy új akksit.🤷♂️ Addig meg nekem teljesen mindegy hogy nap végén 29 vagy 19% rakom töltőre. Ha olyan van hogy sokat telozok (azaz fotó/videó pl nyaralasokon), akkor tudom hogy amúgy is kell töltéssel tervezni. Bár már arra is inkább vettem action camot, rengeteg problémát megold.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- 3D nyomtatás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Pixel topik
- Linux haladóknak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- reMarkable 2
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tényleg nincs kedvem az akksi lelkivilágát pátyolgatni, ha zavaróan kevés az üzemidő kap egy új akksit.🤷♂️ Addig meg nekem teljesen mindegy hogy nap végén 29 vagy 19% rakom töltőre. Ha olyan van hogy sokat telozok (azaz fotó/videó pl nyaralasokon), akkor tudom hogy amúgy is kell töltéssel tervezni. Bár már arra is inkább vettem action camot, rengeteg problémát megold.