- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Androidos fejegységek
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- VR topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Derekas áremelést jelentett be az ASUS
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MauroN
tag
Sziasztok. Adódott egy probléma az iPad Prommal. Valami szoftveresen csúnyán beragadhatott, nem is gondoltam volna, hogy ilyen előfordulhat. Tünetek: Smart folio case nyitásnál és csukásnál nincs felébresztés, csak gombra működik, egyetlen appot se tudok megnyitni, hiába kattintok bármelyikre is, csak az érintés animáció látszik. Lapozni tudok, értesítő rendszert, vezérlőközpontot le tudom húzni, azokon belül mindent tudok állítani. Problémám ott kezdődne, hogy nem tudom újraindítani, mert a power + hang fel-le (nem tudom most melyik) gombkombinációra nem jön elő semmi, beállítások app meg ugye nem nyílik meg. Rádugtam gépre, hogy Synciossal vagy 3utoolssal majd újraindítom, de ha rádugom a gépre, előjön ipaden, meg a programban, hogy engedélyezzem az új eszközt, de hiába engedélyezem, nem történik semmi, program nem látja az iPadet. Hogy tudom újraindítani, vagy kikapcsolni? iTunes-t nem próbáltam, mert utálom, de gondolom azzal is ugyanaz lenne, mint 3utoolssal, vagy synciossal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Androidos fejegységek
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- Házimozi belépő szinten
- Assetto Corsa
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2" colos kijelző
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB & 256GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo L13 G4 Core i5-1335U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Boltból Számlával Garanciával
- 27% - Acer CBA272H VA Monitor! 1920 1080 / 100Hz / 4ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest