Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mirage
tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Na igen, ez lenne a kézenfekvő megoldás... nem is kérdeztem volna... viszont se ha, se fb marketplacen nem találtam sima 2017-est (csak pro-t).
2018-asból van 1-1 darab, az alapján el lehetne indulni valamerre, ha jól rémlik azokat 80-90 között láttam.
Ennyit nem hiszem hogy érhet már ez, jó állapot ide vagy oda.
Ezért lettem volna kiváncsi arra hogy kinek mi a véleménye, mi lehetne egy fair ár.Lehet (vagy inkább biztos
) csak én gondolom túl, és egy tizessel kevesebbért felrakhatnám aztán majd viszik, max lentebb veszem az árat ha nem nagyon izgalmas senkinek annyiért...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- BestBuy topik
- Viccrovat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- alza vélemények - tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9 8.7" WIFI 64GB 4GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- Ipad 11th gen 2025 (A16) 128 GB Wi-fi, ezüst, Garancia!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- iPhone SE 2020 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4481, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A34 5G (Bontatlan , Null Perces ) /6/128GB / Kártyafüggetlen 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) csak én gondolom túl, és egy tizessel kevesebbért felrakhatnám aztán majd viszik, max lentebb veszem az árat ha nem nagyon izgalmas senkinek annyiért...