-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Divinity
őstag
válasz
tybsen
üzenetére
Csak vigyázz az iPad-el mert kapudrog
Egyébként én is hasonló kört jártam be anno, az S7+ volt még amivel szemeztem mert a DeX meg az, hogy tudok rajta futtatni Linuxot eléggé megnyerő, pláne, hogy akkor még ég pixel 4-em volt mellé és habár imádtam az akkor iMac-em akkor az volt a másodlagos gép. Végül a csak 6 GB RAM miatt elengedtem a Samut, mert hát oda azért az nem egy combos és maradt a döntés a két iPad között.
Jelenleg egy M1 MacBook át elsődleges gépem és két iPhoneom is van
nem azért mert szar az Android, imádom, viszont ahogy ezek együtt tudnak működni az valami álom -
Gzolo
senior tag
válasz
tybsen
üzenetére
Formátummal kapcsolatban:
Huawei Mediapad T5 10-et használtam az iPad Air3 előtt, most is megvan, feleségem használja. Múltkor valamiért az került a kezembe, és az iPad után borzasztó szűknek éreztem a 16:9-et, és kicsinek tűnt a kijelző. Hiába fut rajta teljes kijelzőn a videó, az iPad-en jobb érzés nézni.
Szummázva, elsőre idegen a 4:3, de ha használod, utána már soha nem kívánod vissza a 16:9-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tesla topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi