Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AI fókuszú rendszerchipekkel köszönt be a Mediatek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali médialejátszót?
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
Divinity
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm mindkettőtöknek a segítséget.
Hajlok az air felé valóban, megnézem még egyszer a kettőt összehasonlítva kicsit jobban élőben aztán meglátjuk. Tényleg nem egyszerű döntés.
Már megnéztem mindkettőt tulajdonképpen az air is bőven sok ahhoz amihez nekem egyáltalán szükséges (eddig egy 2016-os 2GB RAM Galaxy Tab 10" volt illetve egy 13" 4GB Chromebook) a tablet valójában csak arra lenne használva amire egy átlagos felhasználó is használja: felkapni a kanapén böngészni YouTube videók fényképek ez-az aztán kész... De semmi professzionális munkára nem tervezem használni esetleg majd valamikor tényleg egy kis irogatás a tollal ha veszek egyáltalán hozzá.. de mindent gyorsabban megoldok billentyűzettel szóval az sem szempont igazán).
Alapvetően egy androidos tabletet (androidos tablet topic ban is nagyon segítőkészen segítettek a srácok) szerettem volna venni 200-300 € körül de arra gondoltam hogy ha már kiadok pénzt, akkor inkább kicsit többet / maximum dupla annyit és akkor van egy biztosan normálisan működő cucc ami hosszú évekig működik ill. támogatott és nem csinál ősz hajszálakat. Ezután pedig jött hogyha már amúgy is ennyit kiadok akkor inkább lehet hogy értelmesebb egy iPad, bár a formátumot őszintén szólva nem szeretem és videózásra nem annyira jó, de vannak hozzá normális alkalmazások és minden gördülékenyebb/jövőbiztosabb. Szépnek találtam a Galaxy S7/S7+ is, de az előbbi a 6GB RAM, utóbbi a méret miatt inkább mégsem. Már a böngészés ben is jobbnak találtam az ipadeket. Ráadásul a mostani androidos Pixel és chromebook gesztusvezérlés mellé jobbnak találok egy iPad-et használni, hasonlóak a gesztusok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Messze nyolcezer fölött!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AI fókuszú rendszerchipekkel köszönt be a Mediatek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Apple iPad 5th Gen 32Gb 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Hibátlan iPad 10. generáció 64Gb Wifi, kék
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs