Hirdetés
- Sok pénz mellett az NVLink Fusiont is felkarolja a Marvell
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
Divinity
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm mindkettőtöknek a segítséget.
Hajlok az air felé valóban, megnézem még egyszer a kettőt összehasonlítva kicsit jobban élőben aztán meglátjuk. Tényleg nem egyszerű döntés.
Már megnéztem mindkettőt tulajdonképpen az air is bőven sok ahhoz amihez nekem egyáltalán szükséges (eddig egy 2016-os 2GB RAM Galaxy Tab 10" volt illetve egy 13" 4GB Chromebook) a tablet valójában csak arra lenne használva amire egy átlagos felhasználó is használja: felkapni a kanapén böngészni YouTube videók fényképek ez-az aztán kész... De semmi professzionális munkára nem tervezem használni esetleg majd valamikor tényleg egy kis irogatás a tollal ha veszek egyáltalán hozzá.. de mindent gyorsabban megoldok billentyűzettel szóval az sem szempont igazán).
Alapvetően egy androidos tabletet (androidos tablet topic ban is nagyon segítőkészen segítettek a srácok) szerettem volna venni 200-300 € körül de arra gondoltam hogy ha már kiadok pénzt, akkor inkább kicsit többet / maximum dupla annyit és akkor van egy biztosan normálisan működő cucc ami hosszú évekig működik ill. támogatott és nem csinál ősz hajszálakat. Ezután pedig jött hogyha már amúgy is ennyit kiadok akkor inkább lehet hogy értelmesebb egy iPad, bár a formátumot őszintén szólva nem szeretem és videózásra nem annyira jó, de vannak hozzá normális alkalmazások és minden gördülékenyebb/jövőbiztosabb. Szépnek találtam a Galaxy S7/S7+ is, de az előbbi a 6GB RAM, utóbbi a méret miatt inkább mégsem. Már a böngészés ben is jobbnak találtam az ipadeket. Ráadásul a mostani androidos Pixel és chromebook gesztusvezérlés mellé jobbnak találok egy iPad-et használni, hasonlóak a gesztusok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- Kutya topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Luck Dragon: Óraátállítás
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Alkoholista nevelde
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN Apple ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular, aksi 94%
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- A legnagyobb FÉLÁRON!!! Samsung S9 ultra 14.6"-os tablet! AkciÓÓÓ
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- AKCIÓ! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest