- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
buci30
addikt
Van egy multiSim kártyám de viszont nem szeretném ha az iPad is fogadná a hivasokat ha nem vagyok otthon vagy ha másik szobában van, és épp olyan hív akinek nem kéne, hogy épp más lássa a nevet szamot stb
Okés tudom holdra tenni de ne is jelezze, hogy kitől volt fogadatlan hibát bármi.
Meg ugye a hold egy mozdulattal kapcsolhato ki de ha be van akkor is jelzi ugye a számot ami hívót stbTehát van megoldás az IPad-ba erre h hibát ne menjen oda!?
Viszont Korlátlan net előfizetesem van az viszont jól jön a telefon melett iPad-ba is.
-
cooi11
senior tag
Sziasztok !
ipad 3-ra reklámblokkolót szeretnék rakni!!!
Tudnátok ajánlani
-
volandy
senior tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy kinek érdemes Wi-Fi+cellular tipusú ipad-t vennie?
Mert itt azt írja: "Ha Wi-Fi + Cellular típusú iPaddel rendelkezik, regisztrálhat rajta mobil adathálózati díjcsomagot. Így akkor is kapcsolódhat az internethez, ha nincs a közelben Wi-Fi-hotspot." Tehát ha valakinek sima mobiltelefonkártyája van, akkor ha beleteszi a kártyát pl egy új iPad minibe akkor az nem fog működni mert külön regisztrálni kéne egy mobil adathálózati csomagot? -
Kijelző probléma miatt le kéne adnom a szervízbe az iPad-omat. Ha van rajta pin kódos és ujjlenyomatos védelem, akkor bele tudnak nézni? Igazság szerint nem szeretnék lementegetni stb. Két iPad van használatban, így a másikon mindent elérek addig, így nem szükséges róla semmi adat, csak az izgat, hogy a szervíz ne tudjon semmit megnézni. Köszi.
-
kkdesign
senior tag
jelenlegi ütemben a kiadásra jelölt verzió mikor lesz elérhető kb ?
1 - 2 héttel az "iphone " bemutató előtt ?
arra a verzióra értem, amit béta profillal feltehetek majd, de ami ugyanúgy az éles szerverre is abban a formában megy ki. Nem emlékszem ios 12nél hogy volt
-
-
Gomba
senior tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Ön nyert!

-
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
próbáltam dekódolni
de eskü nem értettem 
-
-
Gomba
senior tag
Akit esetleg érdekel: IPP "11-en ios13 dev6/PB5 beta eddig nálam hiba nélkül fut (2 napja). Safari kiváló például (végre hasznaltauto.hu-n a képeket is megnyitja az autóknál
) -
kovi6327
csendes tag
Sziasztok,
Új iPad Air 2019 vásárlását tervezem - garancia szempontból mindegy hol veszem meg ugye? Azaz Apple Worldwide garancia érvényes lesz mindenképp, nincs ilyen "bolti" garancia stb - vagy figyelni kell valamire?
-
bigdady
nagyúr
Hali
A billenytuzetem a kepernyo kozepen maradt hogy is rakom a helyére? Kosz -
-
zolikaDB
veterán
Koszi!
Minden tokeltesen megy, net hibatlan, csak ezzel az oldallal van baj.
Várok
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Mi lehet a problema?
Ipad Air 2, iOS 9.3.1, bmelyik bongeszot hasznalom, az Aliexpressen megnyitott store-ban nem jelennek meg a kepek, csak tolt... Ha vakon rakattintok, megnyilik a termek oldala, es onnantol jo minden.
Se asztali, se mobilnezetben nem jo, Safari, Opera, Chrome, Aloha browserekkel probalva.
Az a gond, hogy igy nem latom a store termekeit attekintve, meg a termekkategoriakat sem...
-
Urgot
tag
válasz
Rage47
üzenetére
Igen, eddig is gyors volt,de még jobb lett szerintem. Egyébként az ipados előnyeit nem érzem egyáltalán,azt hittem kapunk vele egy hozzá való életérzést, de én pl nem dugok rá usbC -n keresztül semmit, meg folyamatosan be van zárva a widgetek is,mert csak zavartak.. többet vártam azért ettől az OS től,jól hangzott viszont.
-
Urgot
tag
iPad pro 2018 gyorsult neked utóbbi beta frissítéssel, másnál mi a tapasztalat?
-
na mondjatok valami jó hírt: developer beta 5 már elviselhető? iPad Pro 9.7re dobnám rá valamikor
-
Ringman
félisten
megint van új lapon megnyitás safariban popup ablakban, helyes
-
univerzita
addikt
-
penge111
addikt
Sziasztok, van egy elég régi 3-4 éves ipad air 2-m, imádom mert még mindig szépen futtat mindent. Viszont nemrég arra lettem figyelmes, hogy “beégnek” oldalak a kijelzőbe. Pár perc használat után már a weblapok részei megmaradnak, ez mitől van? Újrainditás, kikapcsolás megoldja. De pár perc és kezdődik előről az egész. Érdekes maga az alapképernyő nem ég be, csak weblapok, alkalmazások, játékok bizonyos részei. Iletve youtube videókon is a sötétebb jelenetek foltosak. Van megoldás, valamit elállítottam, vagy szerviz lesz?
Szerk.: fehérpont csökkentést már próbáltam, halványított is sokat, de problémát nem oldotta meg. Ilyesmi jelenség alul talán látszik a képen.

-
skiny83
aktív tag
válasz
sasa134
üzenetére
Szia!
Igen az a 499 USD a nettó ár (és tudomásom szerint ez minden boltban így van), az államnak megfelelő adót még rá kell számolni. Pl californiában ez így néz ki.Persze még ez is jobb mint itthon megvenni..
-
sasa134
addikt
Sziasztok, amerikai vásárlással kapcsolatban lenne pár kérdésén. Ősszel az USA-ban leszek és erősen gondolkozom egy új Air vásárlásán. A tapasztaltaktól kérdezem:
- a hivatalos Apple.com-os árra (499Usd a 64Gb vs 549Eur Németo-ban) jön még valami tax/tréfa a kasszánál?
- hazaúton ha jól sejtem vámot kéne fizetnem, de ha a készüléket kint kibontom/belakom akkor ez elkerülhető?
- van esetleg olyasmi oldal amerikai shopokról mint az árgép, ahol a legjobb ajánlatokat meg lehet nézni? Gondolom ott is tálalható a hivatalos árnál kedvezőbb ajánlatKöszönöm a segítséget!
-
Oscar
tag
válasz
hszilard666
üzenetére
Oké. 100K+ csere kizárva sajnos... (mondjuk kíváncsiságból lehet rákérdezek, hogy mennyi)
Olyan hozzáértő szerviz létezik esetleg, ahol egy jack dugót esetleg meg tudnak javítani?
Köszi... -
Oscar
tag
Sziasztok,
Nekem két problémám van 10,5 iPad Prómmal: az egyik, hogy megjelent egy fehér folt a képernyőn, a másik, hogy a jack dugó kontakt hibás lett. Nincs extra használat lat...
Már nem garis (év mivel cégre vettem a szavatosság sem él). Az előbbit tolerálom, az utóbbi idegesítő, így javíttatnám. Pesten hová érdemes vinni? Nagyon köszi! -
válasz
Baltazár123
üzenetére
Pro 11 ha belefér, mi a kérdés?

-
Baltazár123
őstag
üdv mindenkinek. kicsit belegabalyodtam ebbe az ipad választékba. Ha kb 300e-ig tudok elmenni és LTE tablet kellene, akkor szerintetek melyik lenne most a legjobb választás?
Képernyőméret 9,7-11 megfelelne mindegyik végül is. Médiafogyasztás lenne a fő feladat meg jegyzetelés, pár komolyabb app, de mondjuk erőmű nem kellene hozzá azért, meg azok drágábbak is.
Annyi variáció van, hogy széttéptem az eddigi jegyzeteimet és újra kezdem a kiválasztási folyamatot, de szívesen meghallhagtnám mások véleményét. Kösz előre is. -
btudos
nagyúr
válasz
Mordekaiser
üzenetére
9.7-es Proban pont nincs 120 Hz-es kijelző, csak a 2017-es modelleknél jött be a ProMotion.
-
törölt tag
válasz
Mordekaiser
üzenetére
Aminek aztan nagyon sok ertelme lesz tv-re kotve.
-
Ringman
félisten
arra van lehetőség, hogy dark mode-ban használva az ipadet ne fekete legyen a Notes?
---
nem tudom ki találta ki, hogy a notesban az előre/vissza gombot betegye a floating menübe, de nem igazán ergonomikus megoldás, sőt. -
skt
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy szeretném lecserélni a laposomat egy iPad-re. Már szinte nem is használom, viszont sokkal kényelmesebb lenne nekem a váltás, egy billentyűzettel. Vennék hozzá egy hdmi adaptert is, tehát a filmnézés is meglenne oldva. Viszont lehetséges (és ez inkább a kisebb esély) hogy vinném magammal egyetem re jegyzetelni is. A kérdésem az lenne, hogy melyik iPad et válasszam? A keretem kb 100k (ez csak az iPadre). Amit néztem a 6.-gen es sima, vagy 5., az air 2, a 9.7-es pro, vagy a 4-es mini. Amire használnám, az social media, este tartalom fogyasztás, torrent, filmnézés (adapterrel tv-n), office.
Köszönöm előre is!
-
DaveHutt
őstag
Teoretikusan kérdezem: ipados 13 beta 4-et feltettem. Usb OTG-n keresztül rádugnék külső hddt hétvégén. Vajon lejátszik róla .mkv videofájlt?
-
válasz
Mordekaiser
üzenetére
Az otg usb végű természetesen nálam is.

Persze ez nem audiofil megoldás az biztos. Bár nem tudom a digitális jelnél milyen veszteségek lehetnek. -
válasz
Mordekaiser
üzenetére
Én egy usb-c - usb micro átalakítóval kötöttem rá egy szimpla otg (micro usb) kábelt, vinyót látja, de nem tudom hogy ilyen módon kiküldi-e a megfelelő hangot, vagy azzal amit linkeltél. Van erről teszt?
-
válasz
Mordekaiser
üzenetére
Mit szeretnél rákötni?
-
válasz
hszilard666
üzenetére
soha de soha nem kértek semmit tőlem, vittem a második évben a cuccaimat és cserélgették őket bőszen, mintha csak garisok lettek volna és nem "csak" szavatosság
-
válasz
mazsiii92
üzenetére
Velem is ez történt múltkor az Árkádban lévő Istyle-ban pedig ott vettem a billentyűzetet... De az ott az emeleten lévő maszek szervíz rendes volt és adott egy tippet hogy majd mindegyik Istyle ilyen, kivéve a Váci utcai (Ferenciek tere magasságában lévő). Kipróbáltam és ők ki is cserélték. Egyébként mint jogász azt mondom hogy jogilag nem reménytelen, csak totál nem hatékony. Ki fog ilyen tételért hónapokat/éveket szívni. Inkább megkeresem a pénzt nyugiban és őket messze elkerülöm (bár ha a váci utca nem jön be, egy határozott írásbeli tértivevényes felszólítással még bepróbálkoztam volna). Bár én a szokásos ilyen meg ilyen jogom mellé beírtam volna kiemelten a fogyasztóvédelmhez fordulok és nyilvánosságra hozzom kitételt is

Az alapprobléma szempontjából az ipadem azóta jó, ami sajnos nem teljesen jó hír szerintem. Anyósoméknál abban a szobában használtam ahol új földelést csináltak. És az ipadon ez a 4 csík “rezgés” alapban volt, nem is töltés közben... Szerintem ez nem olyan kóser, de ez már itt off, csak úgy érdekességként.
-
mazsiii92
senior tag
válasz
Tom1939
üzenetére
Engem utoljára elhajtott az iStyle és a MM is azzal az indokkal, hogy szavatosság érvényesítésénél nekem kell bizonyítanom, hogy a készülék a vásárlás időpontjában is rendelkezett a hibával. Nyilván az esélytelen.
Erdekesseg: az Apple hivatalos szervizpartnereinél ipadre készülékcsere van, nincs szerviz. Ezt is az istyleban mondták.
Én soha többet nem veszek hivatalos helyen pont azért mert kitöröltették velem a második évet.
Őszintén remélem, hogy te sikerrel jársz!
-
Köszönöm nektek, most nappal nem látom, de este megnézem újra (ha jó akkor lehet hogy még nagyobb a baj, csak nem az ipaddel, mert egy rokonnál használtam ahol pont abban a szobában volt elektromos felújítás, és töltés nélkül csinálta ezt a képernyő....)
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Ingatlanos topic!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Samsung Book Cover tok
- reMarkable 2
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Azt!
de eskü nem értettem
)