Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
elprimo
tag
Felraktam én is, elvileg itt már minden weboldal asztaliként nyílik meg.
-
Gergi
senior tag
Megjelent az iPadOS public beta: [link]

-
Jano_023
őstag
Sziasztok, ma elhoztam az új ipadet és vissza szerettem volna állítani a mini4 backupjat de a program azt mondja hogy vegyek licenst 12kert, ez mi a .... ideig simán lehetett gépre menteni és vissza állítani. Most hogy tudom vissza tenni a mini4 mentését .? Valami ötlet? Köszi
-
Drageez
csendes tag
-
Ringman
félisten
válasz
V.Stryker
üzenetére
a fő kérdés késleltetése, plusz érdekes, hogy a súlyát nem írják - Pen length: 145mm, Diameter: 9 mm, Pen tip: 1.45 mm
az apple pencilt nehéznek érzem, na meg hosszúnak is (főleg az utóbbi zavar/szokatlan)
uni rollerballokkal szoktam írni, azok könnyűek és rövidek (13-14 cm és max 10-12 grammosak)
-
V.Stryker
nagyúr
Apple Pencil alternatívaként vannak már kínai másolatok, amelyek esetleg még használhatóak is. Ilyesmikre gondolok.
-
Drageez
csendes tag
válasz
pauliboy23
üzenetére
Köszi 🙂 nem akarom, hogy cseréljék, csak “gyorsan” csinálják meg.
Köszönöm a segítséget mindenkinek!
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Még nem volt apple garanciális javítási ügyem, de ahogyan az oldalukat olvasom inkább a szervizelés a fő cél, mint a csere.
Persze lehet hogy tévedek .Na meg a hiba típusa is adhat okot hogy szervíz vagy egyszerű javítás. "Gondolat".
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Javitanak, nem cserélnek?
-
-
Drageez
csendes tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Azt gondoltam, hogy oda vihetem, de az tuti több nap. Ha megpróbálom valamelyik istyleba bevinni, hamarabb visszakaphatom?
-
Drageez
csendes tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Igen. Mediaban vettem. Hova vigyem? ☹️ Köszi!
-
Drageez
csendes tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy egy SE és egy 7plus van még, azokon jó ☹️
-
Drageez
csendes tag
Sziasztok,
Egy kis segítséget kérnék. UPC net és iPad 2018 wifi (kb. 3 hetes). Eddig nem volt gond, de az ipadnél azt vettem észre, hogy eldobálja a netet. Bent a lakásban nincs probléma, de a kertben, ahol az összes többi eszközön működik a wifi, az ipaden nem. Még ha jelzi is, hogy van jel, nem tölt be semmit. Már volt router reset, szolgáltató általi frissítés, levettem a tokot, hátha, de semmi nem segít. Mindenképpen szerviz?
Ha igen, hova kell vinnem és kb mennyi idő lehet a javítás?
Előre is köszi 🙂 -
-
kkdesign
senior tag
válasz
V.Stryker
üzenetére
Ilyen értékben én rendeltem már hasonló tokot, sajna nem lett jó vége egy kupac kaka volt az egész, meg se tartotta a mágnes, összelettyent az egész. Ha egy javaslatot tehetek, szerintem probalj vmi kicsit dragabbat keresni!
regen baseus csinalt jót, nekem az van rajt(sima ipad2017emen) az valami 14€ korul volt. Bar már nem látok én sem, pedig szivesen rendelnék tartaléknak. -
Ringman
félisten
válasz
Luck Dragon
üzenetére
én itthonról egy Aiino - Roller case for iPad Pro 10.5-öt rendeltem, hogy ne kelljen 1 hónapot várni rá, de azóta vettem egy zagg messenger tokot is, az billentyűzetes (német)
---
btw ios alatt milyen billentyűkombinációval lehet hosszú Í-t írni fizikai billentyűzeten?
win alatt ugye altgr+J vagy I. -
Jano_023
őstag
Én ezt rendeltem most.
https://www.speedshop.hu/termekek/4013268/spigen-sgp-smart-fold-apple-ipad-pro-10-5-2017-fekete-oldalra-nyilo-tok.html -
-
Ringman
félisten
válasz
Luck Dragon
üzenetére
nem 100%-ban, az ipad air3-nak kevesebb hangszórója van, szóval a direkt ahhoz készült tok takarhatja a 10.5-ös hangszóróját.
-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Sima simet kell kérned, ami nano-méretben kipattintható.
A netet bármiről megoszthatod, hisz az egy wifi hot-spotot hoz létre, mintha router lenne. -
Sziasztok kedves fórum lakók.
Rendeltem magamnak egy 10,5 PRO LTE kivitelt az Istyle honlapjáról.
Kettő kérdésem lenne.1, Még soha nem volt Apple eszközöm ezért a SIM kártya érdekel elsősorban. Ahogyan olvasom a szolgáltató esetében kimondottan Apple SIM-et kell kérnem?
Más fajta nem is jó? Sajnos a keresőben csak régi készülékkel kapcsolatos információk jöttek fel, így nem tudom hogy a jelenlegi készülékeknél is ugyan az a helyzet.
Második fele a kérdésnek hogy Android One mobil készülékről megoszthatom a mobil internetet az Ipadre ?2, Hát itt már ízlés dolga ,de kíváncsi vagyok a véleményetekre, de még inkább a tapasztalatokra hogy milyen tokot érdemes hozzá rendelnem,?
Előtérbe helyezném hogy olyan tokra gondoltam,ami minden irányból körbeöleli.Köszönöm

-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Oldman2
üzenetére
A Wifisben nincs gps?
Na így már egész más a gyerek fekvése.Amúgy az iStyle-nál hibásan szerepel a proci? A9X-el írják. ezeket.
jófejsrác:

-
cooi11
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy ipad 3-hoz töltőt + kábelt!
Nem szeretnék egy vagyonért venni de használhatatlant se
mert az a legdrágább!
Nagyon szépen megköszönöm a hozzáértő segítségeteket! -
Comes
tag
Sziasztok!
Én is Ipad vásárlása előtt állok...
Kb. 3 éve vásároltam egy Ipad Air-t és nagyon nagyon imádtam...
Két ipad között vacillálok.. Ipad 2018 és Ipad Pro 11"..
Elsősorban itthon használnám, néha képek szerkesztésére, videók vágására és konvertálására, másodsorban pedig oktatásra (eü-ben, szemléltetés céljából bizonyos mechanizmusok prezentálása a hallgatók felé..)..
Melyik érné meg mindenképpen hosszabb távon, és melyik észszerűbb választás ?Segítségeteket köszönöm!

-
V.Stryker
nagyúr
válasz
üzenetére
Cellurárosból csak egy nem tetsző színben volt 256 tárhellyel, a 64gb-osból volt, de 189k-ért celluraros, akkor már inkább a nagy tárhely.
Egyébként a mostani is celluráros és soha nem használtuk úgy. Míg volt céges netem, addig az volt benne, de kihasználatlanul. Amúgy a cégnél is az lett a policy , hogy a mobilelőfizu mellé van net és ha szükség van rá, akkor onnan megosztjuk mobillal a notiknak.
Amúgy ipadnél lehet fiókokat létrehozni? Mármint bejelentkezési fiókokat? Nekem külön, akkor az én alkalmazásaim jönnek be, kölön a feleségemnek és külön a gyerekeknek? Így nem babrálnánk egymás cuccait.

-
Serpiko
addikt
válasz
mr.tamasbiro
üzenetére
Egyetértek nekem is iPad 2018 van. Azért kicsit tükröződik, de nem vészes illetve zavaró kibíróm. Nyilván a pro jobb ez nem kérdés, de nekem ez elég amire használom tökéletes.
-
mr.tamasbiro
őstag
Nem tudom mit mondtok hogy nagyon tükröződik a 2018 as pad.
Nem tűnik fel pedig naponta használom.
Szobában semmi hiba.
Nem a parton kell használni.
Normál használatban tökéletes. -
cooi11
senior tag
Sziasztok!
Ipad 3-hoz hálozati töltött kell vennem.
Tudnátok segíteni? -
Ringman
félisten
válasz
elprimo
üzenetére
laptophoz való van - ilyesmi kellene?
-
elprimo
tag
Szerintetek van olyan tablet TARTÓ, ami arra lett tervezve hogy ágyban lehessen kényelmesen használni,és itthon lehet rendelni ? Valahogy úgy képzeltem el hogy a két lába a csípőm mellett lenne a tartó felülete pedig a hasam fölé lógjon 5-10 centire.
-
Lipton
őstag
Sziasztok!
Ipad6/ios a terv. A fiam megkapja, beallitjuk a kodot, touch IDt neki, bankkartya adatokat tolem - mert ugye ez kell az apple IDhoz.
Ilyenkor elvileg a teljes a kontrollja a rendszer felett. Hogyan tudom megoldani, hogy ha az ove a kod es a touch ID akkor sem tudjon vasarolni a store-ban, azaz ne tudjon a bankkartya terhere semmit megvenni? -
-
SidCorky
őstag
Van valami lehetőség arra, hogy tavalyi iPad Pron két külön alkalmazást futtassak külső monitoron és a saját kijelzőjén, vagy még csak a tükrözés megy? Már bőven tart ott a dolog, hogy újságírói feladatokra le tudjam cserélni a notit egy iPad Prora, Word van rá, írni lehet rajta bt billel, mellette tudok egy Safarit is nyitni, ráadásul könnyebb is, egyedül az hiányozna, hogy egy kijelzőn legyen a Word amiben dolgozom, mellette egy böngésző ablak, egy másikon meg menne az emailezés, skype, Messenger, meg esetleg plusz egy böngészőablak, ha a Word mellé nem elég az egy.
-
Sziasztok!
Így hogy elő jött a 2017 vs. 2018 iPad Pro téma, azt szeretném kérdezni hogy mennyire “jellemző” manapság az új Pro házának elhajlása? Régebbi konstrukciók elég jól bírták a strapát, hallani a ilyen híreket mostanság is? Megjelenéskor sok ilyen hír felöppent. -
Madwe
nagyúr
válasz
üzenetére
1. Excelre a legutolsó dolog lenne egy tablet amit használnék, az kétségtelen. De otthon nem szerkesztek excelt csak iszonyat ritkán.
2. Van pár játék műfaj amikre jó, pl local coop címekből van ami kifejezetten tableten jó. Én ugyanakkor nem használom játékra, de ha épp összegyűlik 2-4 ember néha előkerül körünkben is...
3.attól függ mit nevezel munkának. Egy designer, fotós, filmesnek van olyan munkafolyamat, amire jobb egy tablet. Nem az egészre, de bizonyos szakaszokra igenis jobb.
4. Na ebben nem értek egyet- 12.9es legnagyobb van nekem. Sokkal kényelmesebb fekve s kanapéban fetrengve is a böngészés, még ennek a hsznek az írása is, szemben egy laptoppal! Asztalnál fordul a kocka, de kanapéban verhetetlen. Persze valamennyi bicepsz nem árt mellé, tessék kondiba járni
5. Utómunkára csak ipad vs csak imac esetében én is utóbbit választanám. De van olyan rész ami kellemesebb ipaden. Ahogy pl egy esküvői fotós is hamarabb fog előkapni a helyszínen egy ipadet szerkeszteni mintsem egy macet pláne egy imacet
szerintem egy fotós utómunka (profi szonten... hétköznapira bőven elég ipad is) egy excel használat és munka az nem a hétköznapi szint s ami alatta van az átlag alatti. Én nem szerkesztek otthon excelt és fotókat gyakran. Én nem akarok otthon ilyenekkel foglalkozni, mert nem tartozik az életemhez. Az, hogy böngésszek, oktató videókat nézzek, fórum hszeket írjak, menedzseljem a nasom, smseket írjak, emaileket, ynab-et menedzseljem, naptár stb, szóval a tényleg átlag dolgokat, arrasokkal kényeémesebb, jobban bírja, gyorsabb és olcsóbb is mint egy mac. Az évi 1db excel szerkesztést túlélem numbersben is

szóval nyilván felhasználófüggő, kinek mi az igénye - de azt sehol senki nem állította, hogy excelezésre ipadet kell venni
ahogy ha pl dolgoznom kell akkor én is hazahozom a céges mbp-t, de jobb szeretem, ha ilyen eszköz nincs itthon. Eleget nyomkodok én olyat a munkahelyemen... (halkan megsúgom, h én szemét ha tényleg muszály, azt az évi 1db privát használatra szükséges excelt munkaidőben rakom össze a gépen
megint halkan jegyzem meg, h a jellemzően privát használatra gyártott excelek 99% kiváltható appal, ami sokkal jobb az adott kérdéskörre. Ezért se érzem pl az excel hiányát, hiszen amire más azt használ magán célra, arra én jellemzően appokat. Ynab, pl, ha már szóba hoztam
amiknek nagy előnye továbbá, hogy adott appnak van telefonos és órás verziója is jellemzően, így tényleg promt tud bevinni ember értékeket... -
törölt tag
Most hogy lesz valamiféle egér támogatás, felmerült, hogy lehet-e jó méretű 4:3-as monitort kapni a méregdrága eizokon kívül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Redmi 13 4G
- Bittorrent topik
- Milyen Blu-ray írót?
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Na így már egész más a gyerek fekvése.

Madwe kolega leírta a lényeget a megnyilvánulásaiddal kapcsolatban.