Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
penge111
addikt
Sziasztok, van egy elég régi 3-4 éves ipad air 2-m, imádom mert még mindig szépen futtat mindent. Viszont nemrég arra lettem figyelmes, hogy “beégnek” oldalak a kijelzőbe. Pár perc használat után már a weblapok részei megmaradnak, ez mitől van? Újrainditás, kikapcsolás megoldja. De pár perc és kezdődik előről az egész. Érdekes maga az alapképernyő nem ég be, csak weblapok, alkalmazások, játékok bizonyos részei. Iletve youtube videókon is a sötétebb jelenetek foltosak. Van megoldás, valamit elállítottam, vagy szerviz lesz?
Szerk.: fehérpont csökkentést már próbáltam, halványított is sokat, de problémát nem oldotta meg. Ilyesmi jelenség alul talán látszik a képen.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPad Smart Keyboard
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi