Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
penge111
addikt
Sziasztok, van egy elég régi 3-4 éves ipad air 2-m, imádom mert még mindig szépen futtat mindent. Viszont nemrég arra lettem figyelmes, hogy “beégnek” oldalak a kijelzőbe. Pár perc használat után már a weblapok részei megmaradnak, ez mitől van? Újrainditás, kikapcsolás megoldja. De pár perc és kezdődik előről az egész. Érdekes maga az alapképernyő nem ég be, csak weblapok, alkalmazások, játékok bizonyos részei. Iletve youtube videókon is a sötétebb jelenetek foltosak. Van megoldás, valamit elállítottam, vagy szerviz lesz?
Szerk.: fehérpont csökkentést már próbáltam, halványított is sokat, de problémát nem oldotta meg. Ilyesmi jelenség alul talán látszik a képen.

Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Okos Otthon / Smart Home
- Linux haladóknak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs