Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PLC programozás
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- TV antenna és jelerősítés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mazsiii92
üzenetére
Velem is ez történt múltkor az Árkádban lévő Istyle-ban pedig ott vettem a billentyűzetet... De az ott az emeleten lévő maszek szervíz rendes volt és adott egy tippet hogy majd mindegyik Istyle ilyen, kivéve a Váci utcai (Ferenciek tere magasságában lévő). Kipróbáltam és ők ki is cserélték. Egyébként mint jogász azt mondom hogy jogilag nem reménytelen, csak totál nem hatékony. Ki fog ilyen tételért hónapokat/éveket szívni. Inkább megkeresem a pénzt nyugiban és őket messze elkerülöm (bár ha a váci utca nem jön be, egy határozott írásbeli tértivevényes felszólítással még bepróbálkoztam volna). Bár én a szokásos ilyen meg ilyen jogom mellé beírtam volna kiemelten a fogyasztóvédelmhez fordulok és nyilvánosságra hozzom kitételt is

Az alapprobléma szempontjából az ipadem azóta jó, ami sajnos nem teljesen jó hír szerintem. Anyósoméknál abban a szobában használtam ahol új földelést csináltak. És az ipadon ez a 4 csík “rezgés” alapban volt, nem is töltés közben... Szerintem ez nem olyan kóser, de ez már itt off, csak úgy érdekességként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- VoLTE/VoWiFi
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Ubuntu Linux
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Pro 3 gen 256GB, 92% akku, 12 hónap garancia!
- iPhone 15 256GB 91% (1év Garancia)
- HP ZBook Fury 15 G7,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,1TB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest