Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen monitort vegyek?
- Amazon Kindle
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mazsiii92
üzenetére
Velem is ez történt múltkor az Árkádban lévő Istyle-ban pedig ott vettem a billentyűzetet... De az ott az emeleten lévő maszek szervíz rendes volt és adott egy tippet hogy majd mindegyik Istyle ilyen, kivéve a Váci utcai (Ferenciek tere magasságában lévő). Kipróbáltam és ők ki is cserélték. Egyébként mint jogász azt mondom hogy jogilag nem reménytelen, csak totál nem hatékony. Ki fog ilyen tételért hónapokat/éveket szívni. Inkább megkeresem a pénzt nyugiban és őket messze elkerülöm (bár ha a váci utca nem jön be, egy határozott írásbeli tértivevényes felszólítással még bepróbálkoztam volna). Bár én a szokásos ilyen meg ilyen jogom mellé beírtam volna kiemelten a fogyasztóvédelmhez fordulok és nyilvánosságra hozzom kitételt is

Az alapprobléma szempontjából az ipadem azóta jó, ami sajnos nem teljesen jó hír szerintem. Anyósoméknál abban a szobában használtam ahol új földelést csináltak. És az ipadon ez a 4 csík “rezgés” alapban volt, nem is töltés közben... Szerintem ez nem olyan kóser, de ez már itt off, csak úgy érdekességként.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Nintendo Switch 2
- LG LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Arch Linux
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óra topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest