Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mazsiii92
üzenetére
Velem is ez történt múltkor az Árkádban lévő Istyle-ban pedig ott vettem a billentyűzetet... De az ott az emeleten lévő maszek szervíz rendes volt és adott egy tippet hogy majd mindegyik Istyle ilyen, kivéve a Váci utcai (Ferenciek tere magasságában lévő). Kipróbáltam és ők ki is cserélték. Egyébként mint jogász azt mondom hogy jogilag nem reménytelen, csak totál nem hatékony. Ki fog ilyen tételért hónapokat/éveket szívni. Inkább megkeresem a pénzt nyugiban és őket messze elkerülöm (bár ha a váci utca nem jön be, egy határozott írásbeli tértivevényes felszólítással még bepróbálkoztam volna). Bár én a szokásos ilyen meg ilyen jogom mellé beírtam volna kiemelten a fogyasztóvédelmhez fordulok és nyilvánosságra hozzom kitételt is

Az alapprobléma szempontjából az ipadem azóta jó, ami sajnos nem teljesen jó hír szerintem. Anyósoméknál abban a szobában használtam ahol új földelést csináltak. És az ipadon ez a 4 csík “rezgés” alapban volt, nem is töltés közben... Szerintem ez nem olyan kóser, de ez már itt off, csak úgy érdekességként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Három év után újra előkerült a SiN Reloaded
- BMW topik
- Kés topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Windows 11
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple iPhone Air - almacsutka
- További aktív témák...
- iPad Air 5 (M1, 64GB, Wi-Fi, Kék) + Apple Pencil 2
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Asztro / Wifi + Cellular / 256GB / Garancia
- iPad Pro 11" 2018 256GB Wifi 92% akku Csere is
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4785
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Gamer PC AMD Ryzen 3500X/16GB DDR4 /Nvidia 1650 4 GB/256 GB SSD + 1 TB HDD 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest