- Milyen egeret válasszak?
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- VR topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
Hirdetem apukám Ipad készülékét. A vevő nagyon érdeklődik az IMei szám után.
Wifi only készülék, nincs neki ilyen.
Egyébként mire kellhet neki IMEI, sorosatszám, Ipad Air2-ről van szó, gari már rég lejárt. -
Serpiko
addikt
válasz
mr.tamasbiro
üzenetére
Nálam megy híva nélkül egyenlőre.
-
mr.tamasbiro
őstag
Igen ez a messenger egy szar 13-on.
-
-
g@bo
nagyúr
válasz
mr.tamasbiro
üzenetére
hehe...
a 2 gb ram és a 32 gb háttér nem gáz? ios ide vagy oda, inkább ez mint android?
-
g@bo
nagyúr
urak
a Apple iPad 6 (2018) tablet, 9.7" 32 Gb mennyire éri meg a 97000 pénzt, mire számíthatok, csalódás tekintetében?
-
mr.tamasbiro
őstag
Ki be kapcsolás után teljesen jó lett. Sehol sem dob már ki.
-
NGA
addikt
válasz
mr.tamasbiro
üzenetére
Nekem a facebook app dobál ki, ha a marketet nézem
-
mr.tamasbiro
őstag
Azt csinálja az Ipad 6, hogy kidobál ha megnyitón a weboldalt és betölt. Főleg a Facebook a Mobilaréna is. De még sorolhatnám csak ezeket nézem a legtöbbször.
Nálatok nem csinálja? -
*Mukeey*
addikt
válasz
Miska vagyok
üzenetére
Macerásabb így. Most elkezdtem a vlc-t használni többet tanácsára, szuperül működik. Megnyitsz böngészőben egy linket és a wifi hálózaton átteszi az ipad-re. Onnantól le lehet játszani.
-
Maxxy10
addikt
válasz
smallmer
üzenetére
Sehol se fogsz találni gyári minőségű kijelzőt hacsak nem ilyen bontott de azok meg általában nem tartanak sokáig...
El kéne vinned egy rendes szervízbe ahol szét szedik és átnézik milyen kárt okozott a víz egyúttal kaphat egy új kijelzőt is.
Ha még soha nem cseréltél kijelzőt akkor az otthoni szerelést felejtsd el. -
smallmer
őstag
Sziasztok!
Pár hete beleejtettem az iPad Air 2 készülékemet a kádba. A kijelző vízszintesen eltörött ahogy a kád oldalához koccant. A kérdés, hogy tudok-e a gyárival megegyező minőségű kijelzőt vásárolni elfogadható áron? Illetve a cserét otthon meg tudom oldani. A vízben egy pillanatra volt, azóta is működik. A későbbiekben lehet ebből gond?
köszönöm szépen
-
NGA
addikt
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Nálam fontos volt, hogy legyen toll tartója is, és ne látszódjon ki az ipad, mivel arany szinű az ipad és nem igazán férfias jelenség :-) Igy szinte semmi nem látszik ki, és nem tud sérülni a széle sem.
-
kkdesign
senior tag
Én ilyet rendeltem: [link] Bízom benne, hogy jó vásár lesz, nekem fontos, hogy 4 féle módon lehessen hajtogatni, használok 1-2 olyan appot ami csak álló módban hajlandó futni. Ez előtt volt egy tök jó Baseus márkájú tokom, cask már eléggé elérte az anyagfáradás
olyan tokot esetleg talált már valaki amelyiken van touchpad is és mondhatni korrekt áron van? ~10-20k intervallumban
-
-
Csillagkuty
tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
189k-ért vettem előfizetéssel
-
jófejsrác
senior tag
Akinek iPad pro 11 v 12,9 van mellékelne pár fényképet amit azzal készített ? Szerintem az enyém ritka igénytelen. 13.2 béta van rajta ha ez számíthat valamit.
-
kezo0
addikt
Ma megnéztem egy iStyle-üzletben egy kiállított minin és egy Air-en is: mindkettő ugyanezt produkálja. 13.1.2 volt rajtuk, és akár smart HDR-re, akár manuálisan bekapcsolható HDR-re voltak állítva, hiába volt bekapcsolva, hogy mentse el a normál fotót is, mindig csak 1 db, jelölés nelküli fotót készített a camera app. Szóval ez a bug nem egyedi.
Továbbá a Fotók appban a Fotók/Évek v. Hónapok v. Napok nézetben ugyanúgy nem ért végig az állapotjelző csík (ami azt mutatja, hogy még mindig a fotók rendszerezésén dolgozik), mint nálam. Pedig azokon a kiállított Pad-eken messze nincs annyi fotó, mint az enyémen... Mondjuk azt nem tudom, hogy egyáltalán vannak-e zárolva valaha, vagy éjjel-nappal megy rajtuk a bolti demo.
Szóval nem tudom eldönteni, hogy ez rendeltetésszerű működés-e vagy hiba. Sokat segítene, ha valaki azt írná, hogy nála ezekben a nézetekben, ha legörget legalulra, már nincs ilyen állapotjelző csík. Vagy ha mások is megírnák, hogy náluk is van, ne izgassam magam.
-
Süvi
őstag
Nekem is ilyen van a minin
Az ESR nagyon jó tokokat gyárt, nekem ilyen csak hátlap tokom van most a 10,5-ön van más méretben is, nagyon szép vele. -
jófejsrác
senior tag
Be újítottam egy 2018as pro-ra. Miután leszállt a rózsaszín köd, felismertem hogy nem tudom rá dugni a Pc-re. Tudtok ajánlani olyan átalakítót amelyet a már bedugott lightning kábelre tudok csatlakoztatni ?
-
válasz
Csillagkuty
üzenetére
Rajzra a legjobb, másik ami egész jó az Artstudio Pro, kicsit körülményesebb de többet is tud.
-
Csillagkuty
tag
-
Süvi
őstag
Érdeklődnék, hogy Nektek mi vált be Ipad-on fényképek szerkesztésére?
(DSLR gépről, Raw file-ok, NEF formátumban)
Köszönöm -
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
eddig nem igen foglalkoztam sirivel, de történt ipad OS érkezésekor egy factory reset az ipademen. Hogy előről kezdjek vele mindent. Namost Sirit nem kellett újra belőni, viszont én szeretném végigzongorázni a dolgait. Hogy tehetem ezt meg? vagy egyáltalán meg tudom tenni?

-
lumpika
tag
Sziasztok
Lehet láma kérdés de mi van akkor ha egy i-cloudra bejelentkezve összes beállítás, tartalom törlését nyomtam egy ipaden? Ugye nem töröltem le az i-cludon lévő adataimat?
Köszi a válaszokat -
törölt tag
Sziasztok,
Apum iPadje megadta magát. Régebbi példány, nem tölt. Szeretné elvinni szervizbe, akár itt, vagy ha az tilos akkor privátban, tudnátok Budapesten megbízható szerelőt javasolni. Aki esetleg rá tudna nézni.
Köszi előre is -
koháry
tag
Elgondolkoztam rajta, hogy beszerzek egy 12,9-es 2018-as iPad Pro-t. Kérdésem az lenne, hogy várható-e a közeljövőben új modell és ha igen érdemes-e arra várni?
-
F.E.K..
senior tag
Hm... Érdekesnek látszik, felraktam, kösz a tippet.
Mondjuk a minidnla egyik mappáját tallózva csak egy hibaüzenet az eredmény: " Input is not proper UTF-8, indicate encoding..."
Valószínűleg van benne egy más kódolású név, viszont jó sok kapcsolódási módot ismer, az tetszik! :)
-
F.E.K..
senior tag
Jé, iPadOS 13.1.3... feldobta hogy lehet frissíteni... Hát, lássuk...
-
Timbersaw
újonc
válasz
CharlieDrop
üzenetére
170k körül ,használtan 130k
-
Alex91
félisten
-
*Mukeey*
addikt
-
CharlieDrop
veterán
Sziasztok!
Mennyi a reális ára a 2019-es Airnek? (Air 3?)
Köszi a válaszokat
-
thewom75
tag
Amúgy nPlayer tudja alapból még trükközni sem kell vele. Best of ....
-
Timbersaw
újonc
Melyik rajz progik most a legkezelhetőbbek mostanság?
-
thewom75
tag
Mivel van három iPad és két iPhone is a családban én vettem inkább egy ilyen kütyüt [link] most Amazonon le volt árazva 40 Euróra, annyit megért. Ha rá dugok egy külső Hddt ő maga osztja a netet egy applikacion keresztül. Filmet nézni egyszerre tökéletes. Emellett sok más hasznos dolgot is tud. Én nagyon jó vételnek tartom.
-
gergo5991
őstag
válasz
*Mukeey*
üzenetére
vlc-n bármit meg tudok nézni ipad prón, nem csak streamelni vele. A másik meg hogy az ipad-es VLC localhost ként is mukodik és a gépről át tudom küldeni VLC-re wifin a filmeket.
Szerintem androidrol is át lehet küldeni ipad-re filmet de mivel nincs androidom nem tudom kiporóbálni.
-
Dr. X
aktív tag
Venni akarok egy tabletet és szemezek az Ipad mini 5-tel, de lenne néhány kérdésem, mivel android használó vagyok és még soha nem használtam iost. Arra lennék kíváncsi, ha androidra letöltök torrentet, akkor a videót hogyan lehet közvetlenül átküldeni ipadre? Ez könnyen megoldható egy appel vagy akár bluetoothon vagy mondjuk MEGA-val kell szórakozni, hogy androidon feltöltöm, ipaden meg le? Egyáltalán van olyan app, amivel lehet torrentet tölteni? Az iTransmissionről hallottam valamit, azt lehet erre használni? iOS 13 van a minin ugye?
-
kezo0
addikt
válasz
*Mukeey*
üzenetére
Szuper, akkor ebből az alkalomból írok ontopic-ot is – nem csak Neked.

Az iPadOS települése óta nálam az iPad mini 5 camera appja bármilyen beállítás mellett csak 1 db fotót ment, és arról se tudni, hogy HDR-e vagy sem. Hiába kapcsolom be a beállításokban, hogy mentse a normál képet is, mindig csak egy fotó készül. Korábban ugye mentett egy normál képet és egy HDR-t is, aminek a bal felső sarkára rátett egy kis HDR-piktót.
Gondolom, ez így nem normális. Csak nálam van ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- YouTube
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Akvarisztika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc Raiders
- Android szakmai topik
- VR topik
- További aktív témák...
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

.
, a bumpert kerestem igen, kicsit gagyik vannak de majd nézelődöm.