Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
skt
tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy iPadet. Csak böngészésre, és tartalomfogyasztásra.
A cél annyi lenne, hogy ne a 12-minit használjam ha itthon vagyok, tehát tényleg semmi extra.
Nagyon max 70-80 körül szánnék rá, innen apróról, mit ajánlanátok?
-
skt
tag
Sziasztok!
10.2-es iPad (2019)-re tudna valaki tokot meg fóliát ajánlani esetleg?
Vagy van valami bevált márka?
Előre is köszi!
-
skt
tag
Sziasztok!
iPadet vásárolnék, akár új akár használt.
Amire használva lenne, böngészés, levelezés, socialmedia, esetleg Netflix ,talán nagyon alap játékok. Valamint az egyetemi dolgaimat szeretném ezen intézni. Tehát lehetséges, hogy csatlakoztatnék rá valami billentyűzetet, és menne rajt az office, jegyzetelés, kis multitaskaing stb. A keret maximum 150 lenne.
A kérdés hogy mennyire felelne meg erre egy 2018-as vagy 2019-es iPad? Vagy erre már nem nagyon ,és vegyek egy 10.5. pro-t? -
skt
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy szeretném lecserélni a laposomat egy iPad-re. Már szinte nem is használom, viszont sokkal kényelmesebb lenne nekem a váltás, egy billentyűzettel. Vennék hozzá egy hdmi adaptert is, tehát a filmnézés is meglenne oldva. Viszont lehetséges (és ez inkább a kisebb esély) hogy vinném magammal egyetem re jegyzetelni is. A kérdésem az lenne, hogy melyik iPad et válasszam? A keretem kb 100k (ez csak az iPadre). Amit néztem a 6.-gen es sima, vagy 5., az air 2, a 9.7-es pro, vagy a 4-es mini. Amire használnám, az social media, este tartalom fogyasztás, torrent, filmnézés (adapterrel tv-n), office.
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi 100%-os akksi 3 ciklus
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- Dell ALienware AW3225QF 32" 4K QD-OLED Gaming Monitor 27% áfás - 3 ÓRA ÜZEMIDŐ!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Natúr Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 86% Akkumulátor
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest