Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
válasz volandy #32910 üzenetére
Nekem van mini5 cellular készülékem. Mindössze 1 alkalommal használtam GPS-ként, pedig vettem hozzá nagyon jó tartót is, hogy ne mozogjon. A Waze alkalmazással használtam, de valahogy nem volt az igazi, szerintem az nincs Ipadra optimalizálva, nekem a telefonnal sokkal jobb, egyszerűbb és biztonságosabb használni
-
bostone
addikt
válasz volandy #32917 üzenetére
Csak a cellular modellekben található gps vevőegység.
A sivatag közepén nincs Wi-Fi, nincs Bluetooth. Mihez csatlakozik, honnan szerzi be az információt?
Itt a topikban is írta egy kolléga, hogy mellélőtt, mert a legtöbb droidos táblagépben előfordul a gps, és meglepődve tapasztalta a tapasztaltakat.
-
R a y
senior tag
válasz volandy #32905 üzenetére
Nincs a WiFi modellben nincs gps, de úgy tudom, hogyha iPhoneon megosztod az adatod rá, akkor a telefon gps adatait átlövi. De szerintem jobb egy cellular iPad model.
Nekem is az van.Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
-
kchris78
veterán
válasz volandy #25197 üzenetére
szerintem kb semmi. mondjuk érdekes a kompatibilitás amit az istyle oldalán írtak:
"Kompatibilis iPad-modellek:
iPad Air (3. generáció) iPad mini (5. generáció) 11 hüvelykes iPad Pro 12,9 hüvelykes iPad Pro (3. generáció) iPad (6. generáció)"
Mert ebből az egyik a 2., másik 1. gen Pencillel kompatibilis..
Nem nyomásérzékeny, és a dupla tappolást sem tudja amit a 2.gen pencil tud. -
SidCorky
őstag
válasz volandy #25174 üzenetére
Ahogy az előttem szólók is nyilatkozták, a cerka inkább kézírásra és rajzolásra van, mint navigálásra. Sajna a kézírásom nem a legszebb és rajztudásom sincs, így nekem egyik se igaz, viszont vektorozásra és fotószerkesztésre rengeteget használom.
Néhány héten belül teljesen leváltom a notit iPadre, ha nem itthon vagyok, akkor erről fog menni a cikkírás és a fotószerkesztés (heti 1-2 nap), kicsit azért félek a dologtól, de kíváncsi vagyok, mennyire lesz megszokható.
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
kchris78
veterán
válasz volandy #25187 üzenetére
ehhe nem kell cerka. en leginkabb shopping kenyszerbol vettem - azt most latom hogy az eger funkciojat is be tudja tolteni. allitva nagyon rossz taperalni, ott a legpraktikusabb az eger. de nekem olyan dolgok kellenek amihez e kell pl remote windows - azt nem lehet taperalni.
-
addikt
válasz volandy #25187 üzenetére
Akkor szerintem neked nem szükséges a ceruza, de majd látod. Én egy 3. gen 12.9-es Pro mellé gondolkodom egy minin, jó lenne olyankor, amikor ez a nagy nem fér el, vagy kényelmetlen cipelni. Sajnos kizárólag az 5-ös jöhet szóba mert nekem a ceruza alap.
5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
addikt
válasz volandy #25183 üzenetére
Ugyan már írták, de én rajzolásra és jegyzetelésre használom a ceruzát, illetve néha fotó retusálásra. Alapvető navigálásra nem szükséges, mert az IOS nagyon jól optimalizálva van érintésre.
Az egeret pedig akkor használom, amikor az asztalon van az ipad, ilyenkor egy folio-val állítva tartom. Ebben a pózban kínszenvedés az érintés számomra. Fektetve már más a helyzet, de netezésre, videó nézésre állítva jobb.5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
kchris78
veterán
válasz volandy #25174 üzenetére
a ceruzaval rajzolni lehet, jegyzeteket kesziteni. persze lehet tapizas helyett is hasznalni, az pontosabb. Egerrel nem lehet rajzolni viszont tapizas helyett mukodik, pontosabban, nem a kepernyot bizergalva.
viszont ezek a dolgok nem orokeletuek - ceruzat, smart keyboardot es airpodsot is az vegyen aki 1-2 ev hasznalat utan le tudja irni az arat es ujat venni - ha tonkre epp nem is mennek, de az aksi jo sokat veszit a kapacitasabol (airpodsom 2 eves most es erzem), es azok cserelhetetlenek.
-
-
válasz volandy #25105 üzenetére
Mini 5-el nincs tapasztalatom, céges sima 9,7-es ipadet haszálva ,kimondható hogy szinte igénytelen eszköz, folyamatos nyúzás ellenére semmi baja sincsen.
Saját Ipad Pro-m csak másfél hónapos talán, sok tapasztalatom ezzel sincs. De szerintem teljes körültekintéssel és egy kis odafigyeléssel nem lesz velük különösebb bajuk ezeknek az eszközöknek.Na meg a támogatás is ezek melett szól, legalábbis én így gondolom.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest