- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
AxBattler #3662 üzenetére
Igen, én sem láttam semmi értelmeset eu raktárban. A Cenovo tényleg jól néz ki!
(#3663) hunaqua Arra elég lehet a Z3735/6F is, de a Z8300 sem sokkal drágább, szerintem megéri a felárat. Csak az a baj, amiről épp beszélünk, hogy nem igazán vannak eu raktáras opciók.
Anno egy 8"-es tabletem kiszállítva volt 90 USD (természetesen Z8300-as CPU-val). Jónak is tűnt, de nálunk egyszerűen nincs helye az okostelók, laptopok és mini pécék mellett, így eladtam.
-
interstate76
addikt
válasz
AxBattler #3532 üzenetére
Én is!
Mondjuk nagy meglepetések nem érhetnek, mert a Wintel W8-hoz fogom viszonyítani és kicsit jobb teljesítményt, a Beelink Mini MXIII-hoz hasonló hálózati tempót, továbbá kisebb hőtermelést várok tőle - ha ezek összejönnek, akkor én már teljesen elégedett leszek!
Más: szóba került az emmc. Még sosem jártam utána, hogy ennek kb. mennyi az átlagos élettartama, ha valakinek van annyi esze, hogy nem erre torrentezget. Van valaki, aki vágja ezt?
-
interstate76
addikt
válasz
AxBattler #3521 üzenetére
Ezt rendeltem meg kb. 2 hete és ez fogyott el - vissza is mondták a rendelést. Nekifutok újra! Köszi a linket!
Szerk.: én is a SATA-t hiányolom a legjobban. Sztem az EMMC élettartama a gyenge pontjuk, márpedig azt elég nehéz cserélni.
Álomgép: X5-Z8500-as CPU, 4 GB RAM, natív SATA és gigabites LAN, usb 3.0, eu raktárban.
Aztán beleér a bilibe a kezem...
-
Kowax
tag
válasz
AxBattler #3457 üzenetére
Sziasztok!
Hasonló feladatokra szeretnék egy Windows-os kis mini PC-t. Korábban már írtam is ide, ha minden igaz.
Szóval a feladatok: külső háttértárra 40-50 torrent, filmlejátszás okos TV-n, YouTube, belső hálón elérhető legyen telefonról, esetleg távoli elérés, ilyesmik. 4K nem elvárás még szerintem pár évig...
Már egy ideje keresgélek, és a következők közül választanék szerintem:VOYO V3
GOLE GOLE1
Onda M3
Vorke V1Mivel elvileg 0-24-ben menne, ezért a minél alacsonyabb fogyasztás a cél. Emellett mivel a hálószobában lenne, ezért ha lehet, a 0 működési zaj szintén elvárás. Ha minden igaz, a háttértár is SSD lesz.
Ki mit ajánlana? Vélemények?G.
-
törölt tag
válasz
AxBattler #3457 üzenetére
Androidos vonalon a 220V -t ajánlottuk, mint hazai beszer forrást. Ott most csak EZT találtam. Nem ismerem, viszont Gigás Lan -ja, és 2.0 -ás HDMI -je van. Szóval, a spec. alapján lehet jó. Megrendeled magánszemélyként neten, és akkor 14 napon belül elállhatsz a vételtől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Ryzen 7 2700X, RTX 2070, 16gb RAM
- Új DDR5 Gamer PC i5-12-14400F -ig/RTX 3080 10Gb + 12 Féle VGA/500Gb - 2Tb SSD/16-32Gb Ram 2-4Év Gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Gamer PC - RTX 3070, Ryzen 5 5600X, 16gb RAM
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest