Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
Az én általános tapasztalatom az (nem Tronsmart specifikus), hogy 3 dolog kell a penről bootoláshoz (és telepítéshez):
- erre alkalmas USB pendrive (az én tapasztalataim szerint nem mindegyik alkalmas rá),
- erre megfelelően előkészített pendrive (Rufus),
- megfelelő beállítások a (mini) PC BIOS-ában. -
interstate76
addikt
A tabletnél a bootolható micro SD kártya elkészítése után simán ment az install.
-
interstate76
addikt
Azt hiszem, ez Windows 10 probléma. Egy wines tablettel jártam így, factory resetet követően, csak éppen 64%-nál állt meg és került boot loop-ba. Teljesen újra kellett húzni. Itt van valaki, aki szintén 53%-nál akadt el. Nem tudom, nálad is erről van-e szó, de könnyen el tudom képzelni.
-
ACE-
addikt
Hiába, a műanyaggal az a baj hogy nagyon nehezen adja át a hőt (szar a hővezető képessége) hiába próbálod hűteni, olyan lassan melegszik újra, hogy nem tudja megfelelően hűteni. Ezért kell általában a kivágás, és a hő kivezetése, ami nálam pl. nem jött be, még rosszabb lett valamiért... Arra gondoltam még hogy lehet nem ér hozzá a legalsó fémlap a processzor felületéhez, és ezért nem tudja rendesen átadni a hőt... valamivel le kéne szorítani, de ötletem nincs mivel...
-
interstate76
addikt
Ha elég a 100 Mb/s-os LAN és hibátlan a kis gép, akkor ez egy nagyon jó vétel.
2 Wintel W8-ast adtam el itt (az egyiket több, mint 1 éve, a másikat kb. fél éve): mindkettő jól szuperál azóta is (nemrég leveleztem a jelenlegi tulajdonosaikkal). Mindegyiken módosított hűtés van, de a Pro esetén ez állítólag nem szükséges.
-
PeterPH
senior tag
Specifikációkra gondolsz?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Compaq Elite 8200 - TÖBB DARAB/TÍPUS elérhető!
- ÚJ /// ASUS ROG 5800x/32Gb/1+2Tb/RTX3070 -- BeszámítOK!
- FireFly Delux Ultra BTF Gamer számítógép (Zsír Új! Számlás! Garanciás!)
- Eladó konfig! I7-14700 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest