Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
és (#3574) w.miki
Egy i3-5005U CPU-val és egy R5 M330-as GPU-val szerelt HP laptopot vettem. Használt, de teljesen makulátlan és kaptam rá 3 hónap bolti garanciát. Nem volt 60 ezer Ft a vége. Ezek a gépek kb. 10 wattot fogyasztanak óránként, ha békén hagyod őket és csak a böngésző fut, meg a háttérben a rendszer és 1-2 egyéb program. Mondjuk nehéz a Z83-hoz hasonlítani, mert sem árban, sem teljesítményben nem ugyanaz a kategória a 2 masina (újban 110-120 ezer Ft-tól vannak gépek ezzel a CPU-val és dedikált GPU-val).
Belinkelni nem tudom, mert egy barátom számítástechnikai üzletéből van, de HA-n is szokott lenni ilyesmi.
-
interstate76
addikt
Jah, olvastam a kálváriádat az 520-ason történt fw-frissítéssel, bosszantó lehetett! Ja, és persze köszi a figyelmeztetést!
A vinyó egyelőre adott bele (3,5" 750GB Samu HD753LJ), de nemrég kért meg rá valaki, hogy keressek neki egy jó használt laptopot HDD nélkül - igyekszem olyat találni, amiben számomra megfelelő vinyó van (csendes és legalább 750 GB-os, de inkább nagyobb) és akkor beszállok a vásárlásba. Régebben vásároltam úgy notit, hogy csak a vinyó kellett belőle, de olyan jó áron volt, hogy utána vinyó nélkül drágábban adtam el, mint amennyibe összesen került, de akkor legalább 1 hétig nézegettem a HA-t egy jó vételért - most már sajnos nincs ennyi időm ilyesmire.
-
interstate76
addikt
Én is kb. akkor rendeltem meg, ráadásul esetemben újrarendelés volt, szóval fura, hogy kézhez is kaptad, nekem meg már nem is fogják küldeni. No mindegy, biztos van valami oka, hogy nem jutott el hozzám egy újabb kis Beelink! Úgy érzem, az Univerzum erői egy Zyxel NAS felé lökdösnek.
Ja, és persze sok sikert az új szerzeményhez, szerintem is vastagon megérte az árát!
-
interstate76
addikt
Ha ugyanaz a windows van rajta, mint a Wintel W8-ason, akkor simán elférsz. Utóbbi masina belső tárhelye szintén 32 GB, ráadásul ebből 8 GB az androidé a dual boot miatt, mégis bőven elfért mellette a windows. Nálam a letöltések, irodai jellegű munkák mentései természetesen külső vagy hálózati tárolóra kerültek, a programokat pedig micro SD kártyára telepítettem. Tudom, hogy nem erre találták ki, de ez tűnt a legjobb megoldásnak. Az alap dolgokat (vírusirtó, anti spyware, anti malware, TC) a C: meghajtóra telepítettem, de a többit micro SD kártyára. Még a GTA III-at is feltettem rá - szépen simán elvitte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bitcoin topic
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Autós topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Bittorrent topik
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteDesk 705 G3 MT AMD PRO A10-8770/8GB RAM/120 GB SSD/250 GB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest