Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
"Ez a konfig neked is jó lesz, ennél olcsóbban nem jössz ki ha torrent is kell: [link]"
Miért? 50-60 torrentet szerintem még a Wintel is elbír. Nem 100%, nem próbáltam, de szerintem simán menne rajta annyi. Valaki írta itt korábban, hogy Z3735/6F-es sticken mennyi torrentet futtat egyszerre. Nem emlékszem a pontos számra, de biztosan 50-60 felett volt, mert rácsodálkoztam.
(#2898) Kowax Szerintem nem kell lemondanod a torrentről, ill. én is olyasmit javaslok, amit djnice írt, vagy egy alacsony fogyasztású CPU-val szerelt laptopot, amiből a napokban linkeltem is párat (bár azt nem tudom pontosan, hogy hd minőségű tévéadások kezelése mennyire erőforrásigényes). És ha már windowsos (vagy esetleg linuxos) géped lesz, akkor kukkants rá a Plex Media Szerverre is, hátha érdekel! Minimális erősorrásigény mellett a világon bárhonnan elérem a családi fotókat és videókat, ill. mindenféle egyéb anyagot anélkül, hogy külső vinyókat cipelnék magammal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium Új eredeti Apple akkuval, USA model
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest