- Apple MacBook
- OLED monitor topic
- Milyen videókártyát?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Raspberry Pi
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
Victoryus #2806 üzenetére
Nemrég kérdeztem meg attól a sráctól, aki tavaly nyár végén-ősz elején megvette az első wintelemet, hogy hogy szuperál nála, és azt mondta, hogy azóta is kifogástalanul működik 0-24-ben (ő is Plex szervert futtat rajta). Ha jól emlékszem, akkor májusi vétel volt, tehát az a példány közel 1 éves és egyfolytában üzemel, gond nélkül. Ahogy az enyém is (azóta vettem egy másikat).
Hátha valakit érdekel, belinkelem, hogy utóbbinak milyen lett a végleges hűtése (szerintem így lehet a legegyszerűbben hatékonyra és egyben "dizájnosra" megcsinálni).
1. Így nézett ki a tetején kivágott doboz és a 2 db, egyenként 20x20 mm-es kis hűtőborda, amit a gyárilag benne lévőre ragasztottam (a tetejük azért ilyen elgyötört, mert elsőre elrontottam a ragasztást és egy kis fogóval feszegettem le őket
):
2. Aztán 1,5 mm vastag, fekete, hővezető szilikonból kivágtam egy akkora darabot, amire ráfért 4db, egyenként 40x40 mm-es fekete hűtőborda:
3. Kivágtam a bordák aljára ragasztott szilikonból a Wintel dobozából kilógó kis bordák helyét:
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Macska topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Gyúrósok ide!
- EAFC 25
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple MacBook
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 11400F , RTX 3060 12GB , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- AMD gamer PC (R7,Corsair,BeQuiet,Radeon,Arctic,WD,Kingston,Thermalright) Sok garis!MAC MINI csere!
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 32Gb RAM 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- ASUS CORE I7 8700 GAMER MAX PC 16Gb DDR4 RAM 512GB SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 1ÉV GAR!
- Asrock B75M-DGS/G2030/4gb DDR3
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest