- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
Victoryus #2806 üzenetére
Nemrég kérdeztem meg attól a sráctól, aki tavaly nyár végén-ősz elején megvette az első wintelemet, hogy hogy szuperál nála, és azt mondta, hogy azóta is kifogástalanul működik 0-24-ben (ő is Plex szervert futtat rajta). Ha jól emlékszem, akkor májusi vétel volt, tehát az a példány közel 1 éves és egyfolytában üzemel, gond nélkül. Ahogy az enyém is (azóta vettem egy másikat).
Hátha valakit érdekel, belinkelem, hogy utóbbinak milyen lett a végleges hűtése (szerintem így lehet a legegyszerűbben hatékonyra és egyben "dizájnosra" megcsinálni).
1. Így nézett ki a tetején kivágott doboz és a 2 db, egyenként 20x20 mm-es kis hűtőborda, amit a gyárilag benne lévőre ragasztottam (a tetejük azért ilyen elgyötört, mert elsőre elrontottam a ragasztást és egy kis fogóval feszegettem le őket
):
2. Aztán 1,5 mm vastag, fekete, hővezető szilikonból kivágtam egy akkora darabot, amire ráfért 4db, egyenként 40x40 mm-es fekete hűtőborda:
3. Kivágtam a bordák aljára ragasztott szilikonból a Wintel dobozából kilógó kis bordák helyét:
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Gyúrósok ide!
- Ismét drágult az Xbox Game Pass, átnevezték a csomagokat
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest