Új hozzászólás Aktív témák

• interstate76

addikt

Kíváncsi vagyok, hogy a távoli játék funkciót xbox one-nal bírni fogják-e a kis dobozkáink. Papíron igen, de azért kíváncsi leszek rá, mit mutatnak a gyakorlatban.

Sokan leszólják az xbox one ezen funkcióját, csak azt nem tudom, miért. Elvileg a LAN-od hatósugarán belül a legalapabb win10-es gépen is bárhol játszhatsz az összes játékoddal, amik fent vannak a konzolon - sztem ez rohadt jó feature. Olyan, mintha lenne egy brutális külső videókártyád, ami ráadásul csak akkor fogyaszt, amikor éppen használod. Ha a dolgozószobában lévő Wintel W8-on fogok tudni online fifázni, miközben a konzol a nappaliban csücsül, akkor én kezet csókolok a Microsoftnak. :R Ha nem megy a Wintel w8-on, akkor viszont kénytelen leszek megvárni, amíg ez a kis ventillátoros Tronsmart BJ19-es (aminek talán már a hűtésével sem kell majd molyolni) lemegy 100 usd környékére, ugyanis háttértár és RAM nélkül szerintem egyelőre a jóval erősebb proci (a J1900-as HTPC-k építésekor is igen népszerű darab) és a bővíthető RAM ellenére sem éri meg az árát.

Új hozzászólás Aktív témák