- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csumpa93
tag
Úgy néz ki, hogy ideiglenesen végére értem a mostani gépépítésnek
Bár még tervbe van egy G6 Oled meg tök szivesen váltanék egy 5700x3d-ről valami 9000-es szériára, de most egy ideig marad már ez
Eléggé ki lettek centizve a dolgok, a ram még egyébként pont nem ér hozzá a ventihez és az alaplap IO covernél sem férne már be egy hajszál sem a vízhűtő mellett.
De nagyon csendes, jó kis build lett úgy gondolom. De eléggé megfáradtam, mire ide jutottam.
-
Az Evo7 kapot egy társat egy Evo8 személyében
-
Reinhardt
őstag
válasz
Dreamie #74827 üzenetére
Köszi mindenkinek.
Tartó stabilnak tűnik, minimális sag, majd nézek vmi támasztó megoldást, mert a házba beépített sajnos nem éri el.
1.5 órával a képek felrakása után, játék közben meghalt a hűtő képernyője
Ki/bekapcs, újrakábelezés, reinstall, sajnos semmi nem segített.
Jöhet a garanciáztatás... -
Kobe
veterán
nah, elkészült a gépre is az ambilight. Majd még az asztal végére felrakok egy csíkot, de gondoltam megmutatom mert már így is elég chill....a másikat még forrasztani kell
-
DiamondBack
senior tag
Erről a házról tudtok esetleg valami értelmezhető nyelvű elérést? [link] A nevét kiderítettem de nem találok róla semmit, Sheildflex SF-I
-
smallmer
őstag
Leírom, hogy mi van itthon és érteni fogjátok, hogy mire van szükségem.
Adott egy 180 x 80 cm-es asztal, ami elektromos asztallábakkal van ellátva. Ennél nem lehet olyan csinálni, hogy az egyik oldala agyon van terhelve a másikon meg alig van terhelés, mert tönkre megy az asztal és állítólag el is tud billenni (még arra nem jöttem rá, hogy hogyan, de azt írták a redditen)
Ezért kell valami kis asztal szerűség ami nem undorító, nagy teherbírású és csak kb akkora mint a számítógépház vagy kicsit nagyobb.
A gépet a földre nem rakom, mert hiába van robotporszívó, ott sokkal több port szed össze és látni is szeretném, mert számomra dekoratív.
Az, hogy az asztalhoz rögzítsem a szekrényt, az megint nem jó megoldás, mert állítani fogom néha-néha a magasságát.
Azt hiszem túl sokat szeretnék -
smallmer
őstag
válasz
Skynet258 #74728 üzenetére
Jól néz ki így nagyon!
Pont most keresek a gépem alá egy szekrényt.
Én most vettem az IKEA-ban egy ilyen Kallax polcos elemet: [link]
Rá helyeztem a gépet, de eléggé mozog ha meglököm kicsit a gépet. Attól félek, hogy egyszer csak összecsuklik rajta a géppel, ami gazdasági totálkár lenneEz az Alex fiókos nem instabil? A gépem kb. 27 kg. Ehhez keresek valamit.
-
MaddeNNNN
addikt
Ma végre megjött az AIO így be tudtam fejezni a gép fejlesztést. AM4-ről léptem AM5-re illetve az RTX3080-ról az RX 9070XT-re és át is lett költöztetve egy H6 FLOW házba. Új ventik, új tápkábel hosszabbító.
Gigabyte B850 Aorues Elite
R7 9700X
2x16GB XPG Lancer Blade 6200CL28
Powercolor Red Devil 9070 XT OC
Kingston A2000 1TB + Apacer AS2280P4U Pro 1TB
Fractal Design Ion 850W
NZXT H6 FLOW
Acer Predator XB273
CoolerMaster CK530
Razer Basilisk Ultimate
SteelSeries QcK+ Limited
SteelSeries Arctis 5Nagyon régen volt full AMD gépem, még egy Phenom II x3 720BE és egy HD5770 páros valamikor 15 évvel ezelőtt.
Mostmár nyugodtan alszom én is és az asszony is, jó darabig nem fog tőlem nyafogást hallgatni hogy ez meg az lenne jó a gépbe
-
Novver
senior tag
válasz
freemanone #74801 üzenetére
Van isten
Köszi!
OBI honlapján találtam egy betonhatásút, de sajna az is polisztirol https://www.obi.hu/diszitoprofilok-mennyezeti-burkololapok/betonhatasu-3d-burkololap-montego-grafit/p/5084991
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- SzoftverPremium.hu
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest