- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bemutatkozott az ASUS ROG NUC mini PC idei kiadása
- Autós kamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Akciókamerák
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sixpak
nagyúr
válasz mpierre #74317 üzenetére
Az az igazság amúgy, hogy nekem ahol a gép van, ott nincs túl nagy por....soha nem volt gondom a porral.
Bár az új házba elég laza szövésűek a porszűrők, majd kiderül kell-e.
Nyilván, ha porosabb környezetben lenne, akkor pénzt nem kímélve beruháztam volna már egy rgb-s porfújóra.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
mpierre
veterán
válasz sixpak #74305 üzenetére
HA-n is akad néha eladó... Ott olcsóbb szokott lenni.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
RazoR
veterán
válasz LLKobe #74310 üzenetére
Az enyém meg sem kérdezi, de az sem tűnt fel neki mikor légről átálltam full vízre egy 1080-as Airplex külső radival az asztal alatt. Mikor meglátta csak annyit kérdezett, hogy ez meg mi a franc az asztal alatt? A géphez kell. Ja, oké. Itt le is zártuk a témát.
De ugyan mint Nálad, 250k-s körmös asztal, 120k-s csiszológép, havi 30-50k a tököm tudja milyen körmös bizbaszokra neki.
-
RazoR
veterán
válasz sixpak #74313 üzenetére
Nem hát, de mint írtam ez egy ilyen hobby. Ráadásul még mindig "csak" egy 11700k duruzsol benne de nagyon kéne már egy platformváltás 9800x3d-re, ez az idei projekt.
Minek 9 bill? Ezzel én is így voltam amíg be nem tévedtem egy topikba ahova nem kellett volna és ki nem nyílt a világ, hogy milyen billentyűzetek is vannak és mennyi féle és mindet is ki akarom próbálni MOST!
-
sixpak
nagyúr
Jogos, de arra nem sajnálom....ahogy pl. te sem.
Ne is mondd, az előbb rendeltem még kettő QX-et hátra, de most már tényleg befejeztem.Ispy: nem, nem mesélted....el sem tudom képzelni, hogy mit csinálsz 8 (nyolc!) billentyűzettel.
Amúgy az enyém is most jött meg, az új, az egész világon nem találtam fehér K70-et, végül Lengyelországban találtam, meg is jött 3 nap alatt.
Persze másnap vettem rá egy pudding keycap szettet, mert a gyári US keycapek a fényt sem engedték át.Előtte:
Utána:Rottweiler89: szólj, ha 3000 alatt lesz, akkor beruházok egyre.
Két főiskolás lányom van, na azok kerülnek pénzbe, nem a PC.[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Rottweiler89
senior tag
Hallod csöves... Neked eléggé van pénz lóvéra, mégis a tüdőd akarod inkább kiköpni? Tudod mit? Tessék, még nekem is futotta rá -->
DeepCool CH370, Gigabyte B550M K, AMD Ryzen 5 3600+Thermalright Assassin King 120 SE, 2x8GB Corsair Vengeance RED D4 3200Mhz, Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB, Micron 2450 256GB, Micron 3400 512GB, Kioxia Exceria 960GB SATA3, Fractal Design Anode Bronze 650W, MEETION K9320 RGB, THE G-LAB Kult Helium
-
Ispy
veterán
Már a 2000-es nézem, az 4k-val drágább.
Nem számoltam össze, de az én gépem, a fiamé és a lányomé összesen van 1.5 milla, szóval ha ez jó cucc ennyit simán kiadok a kényelemért.
Azt meséltem már, hogy 8 custom mechanikus billem van? Ott is jó lesz.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gumi és felni topik
- Bemutatkozott az ASUS ROG NUC mini PC idei kiadása
- Gyúrósok ide!
- Autós kamerák
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Drón topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Inter-Tech Combat Power Plus 650W tápegység
- Corsair RM850 teljesen moduláris tápegység, 80 PLUS Gold, 850W
- Phanteks Revolt Pro 850W Gold Moduláris Tápegység
- Lian Li UNI FAN SL120 ventilátor szett + vezérlő, fekete
- Lian Li UNI FAN TL LCD Series ventilátor, 3-as csomag, vezérlővel, 120mm, fekete (12TLLCD3B)