Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grózi
veterán
válasz
Snip3r_HUN #52599 üzenetére
Akkor minőségi anyag lehet...Ha megjön majd óvatosan bánok vele.
-
csumpa93
tag
Használtan nem szeretnék házat, kényes vagyok a legapróbb hibára hisztis lenni. Ahhoz képes, hogy milyen budget katekória, szerintem az egyik legjobb ház. a anyaga is király meg maga az egész tartalmazza a leglényegesebb szempontokat amik egy jó házhoz kellenek. kiválóan szellőzik, könnyű szerelni, szerintem jól néz ki. Annyi, hogy a kábelelvezetés kicsit macerás, de okosan kilehet azt is matekozni, hogy szép legyen. A régi házban is szépen elvezettem.
-
varmi2
nagyúr
válasz
csumpa93 #52586 üzenetére
Enermax Ostrog, ezt azért még megnézném a helyedben.
-
csumpa93
tag
Sziasztok
Új képekkel jelentkeznék ugyanis történt egy kis változás
Ami ment:
-Cooler master Gemein II M4
-Cooler master N200Ami jött:
-Asus GTX 770
-Cryorig H5 Univelrsal
- És hétfőn jön a ház, szintén egy Cooler master N200Valahogy megbántam, hogy eladtam a házat, de barátom megvette, úgy, hogy nem is vesztettem rajta. Utána nézegettem a házakat és mit mondjak, egy normális ház ott kezdődik, hogy 20K
annyit én meg nem vagyok hajlandó kifizetni. Okés, ennyibe kerül, de én sajnálom. Ebbe a házba ráadásul olyan dolgok vannak amik a 20k-s házakba sincsenek, így úgy döntöttem, hogy ugyan ilyenem lesz
A proci hűtő is egy jó kör volt. Felraktam, minden fasza volt, utána lekellet vennem, mert nehéz volt mellette szerelni, majd miután újra visszaraktam az egyik csavar megállt félúton ami a procihűtő tartó egyik csavarja volt. Próbáltam cserélgetni a csavarokat, de mindig volt egy csavar amelyik megszorult. Nem volt mese kis erőszak csőfogóval, kicsit fostam, nehogy eltörjön, de összeerőszakoltam őket, max soha nem szedem szét
. Ez nemértem miért történt ha esetleg valaki talál rá választ annak megköszönöm, hozzáteszem az első felrakás gondmentes volt, csak a második felrakásnál léptek fel komplikációk. És végül jött a VGA amit használtam szereztem több mint 2,5 év garival. Nagyon jó, teszi a dolgát nincs eddig semmi ami kifogott volna rajta (FullHD) Úgy döntöttem nem várok tovább a 960-ra. Jó lesz ez néhány évig.
-
AndrewTdi
addikt
válasz
hszilard666 #52579 üzenetére
Szia!
1 vinyó és egy SSD az alsó DVD ROM helyén van. Simán befért, és nem is melegszik. kever annyi levegőt a 2 venti.
Én is szeretem a házat. jó válazstás -
hszilard666
veterán
válasz
AndrewTdi #52575 üzenetére
Szia Uram!
Nagyon szépséges! Háztesók vagyunk!Nekem is víz van a házban, csak nem ennyire gyönyörű és külső radival használom. Most fog jönni bele még 1 vga
Megkérdezhetem hogy Te hova rejtetted benne a HDD-t?
Imádom ezt a házat el is gondolkodtam hogy nem cserélem le. (thermaltake core x9 lenne az utód) De le szeretném hang szigetelni, hogy teljesen csend legyen, sajnos a tápom picit cicereg és lehet hogy a másik kártya is fog :/ -
Hi. Tudna valaki pár magyar boltot/webshopot, ahol árulnak kábeleket, kábelharisnyákat, világítást, egyedi hűtőket és hasonlókat.
És esetleg egy olyan oldalt, ahol hasznos tanácsokat találhatok mondjuk a kábelek harisnyázásához és hasonlókhoz.
Kösz. -
xtevo
őstag
válasz
Rypejakten #52563 üzenetére
Ejha, ez biza szép munka valóban.
-
csontraket
tag
én nekem teljesen bejön! Értem az érveiteket de végülis ahoz is kell egy kis tehetség hogy tényleg olyan cuccot vásárolj ami oda is illik, meg persze azért a vízhűtés sem mondható mindennapinak... Legalábbis most itt akik épp írták(ne vegyétek sértésnek) de szerintem közületek sem sok embernek van "levizezve" a gépe. Szerintem már alapból hogy az ember teljes vízhűtéses rendszert rak össze annak már van egyedisége. Sőőt már egy tényleg összeillő alkatrészekből álló gépnek is van már egyedisége. Persze én is jobban elcsodálkozom ha valaki valami tényleg egyedit hoz össze de szerintem ezzel sincs semmi gond.
-
Supr@
senior tag
válasz
Andrew31 #52556 üzenetére
Szepnek szep, de hasra esni tenyleg nem kell tole. Sot a kabelezes szebb is lehetne
ezt barki megcsinalja, akinek van penze bosegesen
(nem mintha most nekem lenne barmi modositasom a hazon, ugyanez, egyenlore igy szeretem, de idovel ugyis elokerul a dremel....
) a kepek viszont tenyleg szepek
-
imibogyo
veterán
válasz
Andrew31 #52564 üzenetére
Észrevettük, de a kettő nem zárja ki egymást. Mármint a hogyan is néznek ki gépeink topik gépeit nézem, de ezek közül az tetszik, amit én tetszőnek gondolok nem? És mivel nincs benne szinte semmi egyediség (hangsúlyozom nagyon pöpec ettől még az egész gép) ezért "annyira" nem vagyok elájulva tőle.
-
Rypejakten
addikt
válasz
nekem Malik korábbi munkája tetszik, nagyon ízléses és átgondolt.
-
Andrew31
senior tag
Jah, akkor megvan, hova bújt.
-
Atke
senior tag
válasz
bododani #52557 üzenetére
Lehet hogy én nem vettem észre,de csak egy vízhűtő kör volt ami extrának számít
Gyári helyen volt minden,semmi +munkát nem láttam benne, a kábeleket sem ő harisnyázta szerintem.
De tény, durván jól van fényképezveimibogyo: Kő, mert megelőztél
Andrew31: Gyárilag ilyen a ház...
-
imibogyo
veterán
válasz
Na most tudom hogy ezért kövezést fogok kapni, de a belelapátolt rengeteg pénzen és ügyes fotókon kívül én nem sok mindent látok benne. Persze tök szép, meg jó, meg minden, de valahogy nekem "csak egy összevásárolt" gépnek látszik, és mostanában, ha lehet még sokkal jobban, mint eddig én az egyediséget keresem egy gépben. És nekem ez innen hiányzik, bárki akinek adottak az anyagi lehetőségek simán összerakja ugyanezt. Persze irigy is vagyok ugyanakkor, mert mióta beindult a "családi házat veszek" projekt, azóta a gépektől elvontam minden forrást.
Szóval összességében gyönyörű, de valahogy mégsem adja annyira. Egy kicsit egy a sok közül érzésem van. Itt a topikban is látni nem egy, nem kettő különb gépet. Csak azok mondjuk nem kaptak ilyen minőségű fotókat.
-
Andrew31
senior tag
-
jhorogh
aktív tag
válasz
bododani #52554 üzenetére
Matricával az a gondom, hogy nem mindegyiket lehet leszedni ha esetleg el akarom adni a tápot vagy gariztatni kell. Régen volt a CM700-as tápom matricázva, amikor eladtam lejött vele a gyári is a táp tetejéről
Már sokat gondolkodtam, hogy megcsinálom az RM850-re a matricát.
-
do3om
addikt
-
-
jhorogh
aktív tag
Köszi mindenkinek! Igen, pár apró dolgot még lehetne javítani, idővel azok is meglesznek szerintem
-
kungzi
veterán
válasz
jhorogh #52535 üzenetére
Nagyon szép.
De leírom nekem hogy tetszene igazán. Minden fehér lenne: a kábelmenedzsment takaró gumik, a táp(pl fehér fólia), az első ventilátornál az a tartó kis pöcök, eltűnnének azok a kis sárga bigyók, alaplap alatt az az egy-két kicsi kábel, hátul a videokártyánál a takarók is mind fehér lenne. Tehát egyedül az alaplap lenne fekete és a csőben lévő folyadék.
Amúgy tényleg király.
-
m0h0senator
őstag
válasz
Snip3r_HUN #52542 üzenetére
Néztem én is talán következő kör rendelésben benne lesz
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
m0h0senator #52539 üzenetére
-
jhorogh
aktív tag
válasz
hszilard666 #52540 üzenetére
Igazából ez egy kicsit visszatartó dolog is, így nem cserélgetem olyan gyakran a cuccokat a gépben
-
hszilard666
veterán
válasz
m0h0senator #52539 üzenetére
Nem feltétlen. Láttam valamelyik fórumon hogy elszorították a csövet és úgy cseréltek vga blokkot!
De ha akrilnál cserélnél valamit gondolom akkor kell csövet is csinálni. De határozottan szebb (nekem) mint egy rendes flexibilis csöves rendszer!
-
m0h0senator
őstag
válasz
hszilard666 #52538 üzenetére
gumi csőnél is le kell ereszteni a vizet. Meg itt már egy csap sokat segít.
-
DR|FTK|NG
veterán
Van ilyen is: 40mm dual radiátor.
-
Supr@
senior tag
válasz
hszilard666 #52530 üzenetére
Igen, elhivatott vagyok teljes mertekben, soha tobbet nem kell leghutes
Koszonom szepen, nem te, vagy az elso, aki ezt mondja, mar en is esze vettem foleg az uj reszben levore hasonlit, ott is a feketec dominaltdaveoff: igy van, a viz a letelemem, hogyan tudnek elni nelkule...
-
hszilard666
veterán
-
Supr@
senior tag
válasz
hszilard666 #52527 üzenetére
A viz az alapfeltetel
-
Grózi
veterán
válasz
m0h0senator #52518 üzenetére
Inkább 1 erősebb vga(pl 980),feleannyi sz@pás és egyre kevesebb játék profitál a cf/sli-ból.
-
Supr@
senior tag
válasz
m0h0senator #52518 üzenetére
Volt mar, 7870cf-em, itt-ott voltak vele gondok, nem nem egetveroek, mikor kijott a wolfeinstein, akkor anban nem ment, illetve a watch dogsal voltak gondok.
nem akartam cf-et, de tervezek meg 2db monitort, azt meg meg kell valamivel hajtani.
de ez meg ugyis tobb mint fel ev. -
Supr@
senior tag
mivel ha a haz alja fele akarnam tavoztatni a meleg levegot, akkor megrekedne a haz alatt, 7v-on mennek csak a ventik. igy viszont felfele aramlik, igy konnyen tud tavozni hatul es felul a meleg levego, es nem borul meg a belso legaramlas
iden kap majd bele megegy 290x-et, es akkor teljesen kesz lesz
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #52515 üzenetére
-
juve600
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN #52510 üzenetére
egyszerübb lenne ha körbefújnád purhabbal, a gépház oldalát meg lehegesztenéd........
-
Grózi
veterán
válasz
Snip3r_HUN #52510 üzenetére
Sokat fog a pumpa hangján az már biztos.
-
Grózi
veterán
válasz
Snip3r_HUN #52508 üzenetére
A felső radin lévő két Bitfenix-t lecserélném valami sárga-feketére(pl. Akasa Viper) és akkor (nekem) teljes az összkép!
TESCO-Zsömle
-
vakond5
őstag
Sziasztok!
Jelenlegi setup.
Napokban jött meg az új lap, úgyhogy többek között végre lekerülhetett az X-Fi legalulra.Dobozokról elfelejtettem frissíteni a képet, holnap meglesz az is
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Motoros topic
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest