Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
scope2007 #53392 üzenetére
áh szerkeszteni akartam az előzőt aztán újra berakta
milyen tápegységet vegyek topikban biztos megmondják neked -
scope2007
addikt
válasz
DR|FTK|NG #53395 üzenetére
a videókártyában nem reménykedem
valószínű marad a mostani msi 760gtx, mert ez a fehér 760gtx itthon beszerezhetetlen szerintem [azaz sehol nem találok]
kisza25
nájszfehér - fekete
már a tápegység is megvan.. már csak kérdés, hogy milyen ez a superflower.. nem vagyok otthon tápok teljesítmény, melyik beles milyen témában..szóval ki kell deríteni -
scope2007
addikt
válasz
LackoMester #53377 üzenetére
igen az ára az magasabb
én sem gondoltam volna, hogy lesz ilyen áron házam....HAF932 volt eddig a legdrágább [sőt előtte csak hitványak voltak], meg azt hittem megmarad az a ház 10évig
de megláttam ezt 2hete, és azonnal kell
ezt próbálom meg összehozni:
már fele megvan -
jhorogh
aktív tag
Nem úgy gondoltam
Vedd ki belőle ha akkor nincs olyan furcsa színe és max rakj be helyette sima fehér led szalagot. De ha neked jobban tetszik, hogy benne van csak nem kapcsolod be akkor nem szóltam
Szerk: most olvastam vissza, hogy maga a vízcső UV reagens... Én eddig azt hittem, hogy fénycsövet is rendeltél és az UV. Így már ok a dolog.
-
Grózi
veterán
-
Atke
senior tag
válasz
bododani #53374 üzenetére
Másoknál biztos nem hat a gravitáció
becslésre azt mondanám hogy kb 2 kg a kártya blokkal hátlappal
( amúgy ez szinte állandó téma itt, a lógó vga)Grózi: Azok a senkiháziak UV kék csövet küldtek sima clear helyett, az ad neki egy "érdekesebb" színt, a tartályban szerintem egész szép.
-
scope2007
addikt
ahh még 2-3 hét mire megjön a várva várt házam
PHANTEKS Enthoo Primo SEa tegnap is késő lenne
-
Atke
senior tag
fél készen
-
hszilard666
veterán
válasz
spanglee001 #53365 üzenetére
Valmivel meg kellett emelni a tartályt és ez volt a kezem ügyében!
-
Csak sikerült bezsúfolni a 7970 Lightingot az N200ba
A héten érkezik egy Brocken, de van egy olyan sanda gyanúm hogy a VGA hátulján lévő bogyó miat nem fog elférni a Brocken bordája...
Amúgy ez nem ilyen hiperszuper kép akar lenni, szóval sem a kép minősége, sem az elrendezés nem végleges. Ma jött meg a CPU és a VGA is és ki akartam próbálni őket így gyorsba'
Így sincs már valami sok hely ott
-
spanglee001
addikt
válasz
hszilard666 #53362 üzenetére
a Jack Danniels tartály modding, jól kilett találva
-
kisza25
félisten
válasz
hszilard666 #53362 üzenetére
jól látom, hogy a táp a házon kívül van
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Látom gyönyörű gépeitek vannak, de itt egy rusnya!
Ami újdonság az a máodik vga és a blokk meg pár csatlakozó.
A következő upgrade az vagy egy fractal define r5 vagy egy silvertone raven lesz. -
JanR
addikt
válasz
LLKobe #53360 üzenetére
Fekete lesz és igen mATX ház. Az a lap, ami a képen van (amit posztoltam korábban) egy úgy mond csere alaplap. Gépet is váltok részben és csereberéltem az alkatrészeket és pont Ő lett a fotó áldozata (az egész 2 nap alatt lezongorázódott).
Ha minden igaz holnap jut hozzám, de ugye torkos csütörtök lesz, szóval esélytelen, hogy foglalkozzak vele. Péntek, szombat magasságában próbálok majd 1-2 fotó küldeni. Tetszik a ház, de azért félek a szellőzéstől, mert igen csak zárt, na de majd kiderül
Számomra a csend a legfontosabb!
-
Anubris
őstag
válasz
Bjørgersson #53344 üzenetére
Először 970 SLI volt tervben, de a vram mizéria és az esetleges cicergés miatt végül 980 mellett döntöttem, de ki tudja mit hoz a jövő, ebben a házban biztos elférek később is.
A fekete piros kábelezésre lehet benevezek később.
-
kisza25
félisten
válasz
paperboy #53327 üzenetére
Valami AC CPU hűtő jól mutatna benne, mert a többi is fekete fehér
-
germanh
senior tag
válasz
ittakary #53331 üzenetére
Ez így szép kidolgozás, és az megoldás is arra, amit a cikkben fő hibának mutat. Viszont pl ez a 212 Evo nem mutat előnyt az Ashura Shadow-val szemben, Frostytech tesztje szerint egy szinten vannak.
-
válasz
germanh #53329 üzenetére
[link] - 212 EVO talpa. Lényegében itt is két hőcsővel érintkezik ez alapján a teszt alapján de legalább nincs gap a két cső között.
Viszont ez alapján a kép alapján eszembe jutott:
Mi most a vélemény a 90°-kal elforgott CPU hűtőkről? Amik a VGA felől felfelé fújják a levegőt?
-
germanh
senior tag
válasz
Delta-Laca #53314 üzenetére
Megahalems
Nekem is most költözött egy a házikómba, de én még adós vagyok neki a házhűtő ventikkel
-
germanh
senior tag
válasz
ittakary #53328 üzenetére
Én nem feltétlenül: "Benefits and Drawbacks of DHT Coolers" részt érdemes elolvasni Ez a Scythe Ashura Shadow meg jó is, szép is
-
imibogyo
veterán
Igen én. És van még egy pár tervem, ha érdekel.
Valamint van topik is, ha kérdésed van. Ott is szívesen látunk.
És készült két "oktató videó" is, hátha hasznos. -
radi8tor
MODERÁTOR
-
spanglee001
addikt
válasz
fatal1ty1984 #53317 üzenetére
igen
, nekem is ott volt még a kis philips monitorom 1ms válaszidővel, a nagy tv mellett sokkal jobban adta, de a méret miatt lett a tv, de mostanában nézegetem 37-40" között hátha találnék már normális monitornak mondható cuccot
, de sajna mindben van valami hiba, ha nincs akkor az árral van gond
max keret 200k
-
fatal1ty1984
őstag
válasz
Zsmester89 #53313 üzenetére
azét én láttam nemkis külömbséget,pedig az a tv amit venni akartam elég rövid válaszidejü volt de mikor élöben kitudtam probálni bf4 alatt sak szörnyülködtem a 120hz-es samu 27-es monitorom után. leis tetem rola,hogy a monitort tv-re váltsam
-
Milyen 12-14cmes ventit ajánlanátok ház tetejébe? Árskála: 2-3k max. Használt is jöhet.
Célja: a meleg levegő bepunnyadását szeretném elkerülni. Természetesen a ház fenekében van egy 12cm-es alap CM venti ami nem vészes, csinálja amit kell, de a ház tetejébe is szeretnék egy másik, ha már ott van neki a hely
-
válasz
Delta-Laca #53314 üzenetére
Deltanak a deltai
Én fordítanék rajta a vezeték miatt.
-
kisza25
félisten
-
törölt tag
válasz
Zsmester89 #53310 üzenetére
Gondolom ha aktív FPS játékos lennél, akkor nem hinném hogy TV-n játszanál, ugyanis 144Hz-es TV-ről nem igen hallottam
-
Zsmester89
őstag
1.8m -ről vezeték nélküli egérrel és klaviatúrával tolom 55" tv-n és nem pixeles
nincs az-az isten, hogy visszatérjek kicsi (előző 24") monitorra.
-
imibogyo
veterán
válasz
kisza25 #53305 üzenetére
A víz csak példa volt, ahogy a zajszigetelés is. Mondjuk én még olyan géppel nem találkoztam ami ne bírt volna el zajszigetelést, pedig pico-s gépem is volt már, meg full-passzív vízhűtéses gépem is. Bár lehet csak túl érzékeny vagyok. A mostani gépem a táp kivételével passzív (hamarosan panel- vagy picotáp lesz), de nekem még éjszaka ez is "hangos" (persze tudom, kukázzam a HDD-t is, vagy dobjam át NAS-ba stb., de ez egyelőre nem megoldható). Ezért készül most az ITX-es gépnek ez a bitang nagy kuckó, ami ki lesz tömve akusztikus szivaccsal (persze az alapvető légáramlásra figyelve), hátha ez megfogja, vagy legalább nagymértékben csökkenti a zavaró zajokat.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
spanglee001 #53307 üzenetére
És én még attól fosok hogy 65-70cm-ről pixeles lesz a 27"-es BenQ GW2760HS moncsi. Bár meg kell hagyni hogy sajna szemüveges vagyok (távollátásra) így lehet még jobb is lesz.
-
spanglee001
addikt
válasz
Wiz Khalifa #53304 üzenetére
nekem még közelebb van 40 es tv, az sem pixeles.
Sniper: jó az GX Gila ugye
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Snip3r_HUN #53303 üzenetére
És ilyen közelről nem pixeles neked?
-
eventus
veterán
válasz
Wiz Khalifa #53285 üzenetére
Nekem is 4:3-as monitorom van, nem fér el nagyobb. Azért a tv-vel kapcsolatban van
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest