Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
KAMELOT #49768 üzenetére
Persze én sem használom, mert átlag gépben nem túl praktikus, de szerintem ITX gépeknél van értelme (szigorúan a fix variánsnak), mert nagyon jól le lehet szeparálni vele a VGA-t a rendszer és a ház többi részétől. Sokat tudnak javulni így a hőfokok, mert a VGA nem a ház "meleg" levegőjét szívja be, hanem mindig frisset a külvilágtól. Bár látványnak szerintem nem utolsók ezek a megoldások.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Thermalright TR-TG 1000-W 80 PLUS Gold White - PCX garancia 2029.09.25.
- Thermaltake Toughpower 1200W Gold Hibátlan Gamer Tápegység 6 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Noctua NH-L9a-AM5 CPU hűtő
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged