- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
moho-jojo
tag
Nem is tudtam hogy a 2005-ős TJ07 alaplapi tálcáját ma már kivágva árulják....[link]
-
Tikakukac
titán
Egy napi munka látható szokott helyen. A revoltech ventiknek meg ne tudjátok milyen hangja van együtt feltekerve 12 volton, szerencsére a külső boxban maximum extrém tuningkor fognak belendülni
Egyenesre vagdaltam a lemezeket, meg a hegesztésnél kell még sokat üvegszálas anyagozni, tényleg fogalmam sincs miből vannak ezek a régi házak, de hegeszteni gázos őket
-
gooool
őstag
Rendben,most per pill nekem sem TV-re van az a kevés pénzem eltéve,hanem egy P180 Mini-re.Meg most törpölök egy Matterhorn-on.
Az álomtévé majd meglesz,ha csak egy kicsi kell ott a Provident...
Remélem sok tesiórád van.Peti: Ha már lúd legyen kövér,igazad van.
Hát döntetlen lett.Sajnálom.
-
Zefír
őstag
válasz
glspeter1 #23584 üzenetére
Nem volt kedvem leszaladni a gépért, túl kényelmes a szék, no meg a Kozmodiszk
Ott a pontGoool:
Van jelenleg 160 ftom az új tv-re ami sztem ma este elis fog meni a sörözéskor, szal ne alapozz rámDe majd jelentkezek tényleg, most volt az álom TV-m az auchanban 100ért, csak kár hogy volt mögötte mgé 3db 0
Jaés gool
2:2
Am csak nézem+ tesiórán rugom a bőrtBrad:
Lehet hogy most lemegyek, nincsitthon a faterCsak most üljek r a frissen vasalt ruhákra? IGEN
-
gooool
őstag
-
glspeter1
őstag
De te is!
A kép minőségéért bocs, telefon. Nem volt kedvem leszaladni a gépért, túl kényelmes a szék, no meg a Kozmodiszk
-
Zefír
őstag
válasz
gooool #23580 üzenetére
ha megvan az új tv, majd beszélhetünk róla
Nem vagyok nagy foci értő, csak a VB-t nézem, sztem ez alap egy férfi /leendő férfi életében
De egyetértek veled..Varsam:
Hát ja sztem a Kikában vannak a legjobb ilyen cuccok, a lámpám is onnan van, Az asztal meg nagyonjó, csak vigyázni kell, azért meglehet karcolni, bár nem törik hála az égnek, rá ejtettem egy poharat és a pohár tört elPeti:
Wow a dimarson
Sztemnemfog a fejedre esni, de egyik ismerősömnek valahogyle esett... "valahogy" gipszkarton falra tetteés alapból volt egy csík a tv-ben , és miután le esett eltünt a csík
-
Gerisz
addikt
válasz
Komcsi #23572 üzenetére
Jó az a rendszer, de kicsit gyúrj összhatásra is.
Legalább míg a fotók elkészülnek "csalj" egy kicsit és minimum a Mugen-ről vedd le azokat az undírító revoltec ventiket (máshova se való de legalább ne látszódna annyira)
A következő beruházás pedig ha nem is harisnyázás, de minimum harisnyázott hosszabbítók, mert ebbe az árkategóriába már minimum lenne ha a kinézetre is adsz. Jah és a ventik vezetékeit is harisnyázni kellene mert nagyon ront az összképen. -
gooool
őstag
Kezdek féltékeny lenni.
( ha nem kő a TV postázhatod,jó lesz a cicáimnak Discovery-t bámulni
)
A meccs elég érdekes,ez a mostani VD szvsz egy nagy katyvasz.Van aki szárnyal és belebukik egy kis csapatba(lsd. spanyolok) és van aki szart sem ért eddig most meg meglepi meglepi hátán. -
aero.
veterán
válasz
Komcsi #23548 üzenetére
A többiek már leírtak előttem mindent, annyit tudnék mondani, hogy:
Kérlek rejtsd el a neont! nagyon szépen kérlek
Ha elrejtenéd akkor csak sejtelmesen megvilágítaná az alkatrészeket. Az lenne az igazán szép. Már a retro korszakba se tetszettek a telibe világító neonok.
-
Krisinto
őstag
válasz
glspeter1 #23571 üzenetére
szerverházamat elb*sztam,mert megszaladt a flex
sajnos a nyári meló ugrott,szóval nem tudom
ha esetleg találok az aprón pár háazat...
Aerocool RS9-et néztem,csak az meg tele van pirossal az én ventijeim meg kék ledesek
Sztem CM690,esetleg ha normális ára lesz a CM690II-nek
vagy talán egy Lancool,esetleg egy MidgardKomcsi
Nem az ára a lényeg...a revoltech cuccok túl vannak árazva(na jó a ledjeik talán nem)
ha esetleg pár SWIF2,AC,vagy valami hasonló venti ment volna bele jobb lett volna -
-
Zefír
őstag
válasz
glspeter1 #23563 üzenetére
Hát igen, az volt, amíg kin em égettem a tüdejét is
Illetve meghalt a táp benne, és nem lehet sehol kapni, azért szereltem bele az ODD-t
Hangfalak még megvannak
a 4 pici sapka tartó, a mély láda éjjeli szekrény, a középső hosszukás meg dísz a szekrényenGoooool
Lusta vagyok lemenni, most olyan kényelmesen ülök itt székemben, majd lövök máskor vasalós képet, de tudom én, hogy csak a szívecskés alsógatyámra vagy kíváncsiPeti:
Hát igen, ezen énsi gondolkodtam, de meghalt aztán szartam bele -
gooool
őstag
Az jó lesz,szeretem a szép lakásokat,jó ötletalap a saját szobámhoz,nappalihoz.
Szvsz gyorsan lőj egy életképet a vasalásról.Apudat meg győzd meg,hogy jó dolog a foci,én is űzöm,sőt most tudtam meg,hogy rokonom korosztályos válogatott lett.(nagyon örültem)
Ha meg nem sikerül elvinni a TV elől,akkor ott a Tefal..,mert Ő mindenre gondol. -
-
Zefír
őstag
Sziasztok!
Lehet hogy rossz helyen mutatom, sőt tuti, Több kép (3)
A szürke DVD ben van a gép egy része, vagyis cska a dvd író/olvasó, gondoltamrá, hogy még a hdd-t is beleteszem, de most ez csak ilyen béta változat.
Az alaplap meg a táp a szekrény háta mögött van, egy batár házban, majd azzal is kezdek még valamit. -
-
törölt tag
válasz
Komcsi #23556 üzenetére
valamennyivel biztosan sikerült volna, mert látom, hogy közvetlen fényt használtál (vagy vakut, nem tudom)
harisnyázás biztosan rengeteget dobna a gépen amúgy, csak nem akartam említeni, mert nem szigorú követelmény, viszont az biztos, hogy egy minimálmod-os gépházhoz abszolút nem illenek a színes kábelek tömkellege. -
törölt tag
válasz
Komcsi #23548 üzenetére
véleményem szerint ez így nem fog felkerülni a site-ra. a kábeleken még jócskán lehetne javítani. a képek minősége rossz - a háttér jó lenne, de a minőség nem felel meg a követeléseknek. ezekre a dolgokra rátesz még az is, hogy a ventilátorok nem igazán adják vissza a minimal hatást, de ez relatív... (nekem nem fekszik, na
) szerintem simán találtál volna jobb ventilátort abban az árkategóriában. nekem nem tetszenek a fények, annak ellenére hogy legközelebb én is valami led-es dologgal készülök. (még mielőtt azt hinnétek, hogy elfogult vagyok)
nem tudom, hogy a többi adminnak mi a véleménye, de én leírtam az enyém, és remélem hogy nem bántottalak vele meg, és senki mást. a véleményem szigorúan a pc-style.hu-ra alapoztam! jó kis gépezeted van, de nem illik a site-ra.
(kész szenvedés volt mire leírtam ezt az üzenetet, ez a laptop valami rémálom
)
-
motorhead
aktív tag
válasz
Komcsi #23548 üzenetére
Azt látni a képeken, hogy foglalkoztál a gép hiteles prezentálásával. De nem tudnál jobb minőségű képeket készíteni? Olyan zajosak a képek és homályosak, hogy nekem már élvezhetetlenek.
A gép egyébként elég pofás, nekem tetszik ez a ház. Apró észrevétel, amiben nekem is lépnem kellett, hogy a 24pines harisnyázás sokat dobna a dolgon.Ha belefér a keretbe, szerintem vegyék egy ilyen hosszabbítót.Kicsit OFF, de ez a ventilátor elhelyezés a CPU bordán biztos, hogy jó? Azt látom, hogy a fent elhelyezett ventik kifelé szívnak, de nekem így hirtelen furcsának tűnik.
-
Komcsi
tag
Köszönöm, ezek nagyon jól esnek!
kelzsoca : Értem!
-
kelzsoca
félisten
válasz
Komcsi #23548 üzenetére
Üdv!
A képek minősége szerintem nem megfelelő, ha nincs otthon megfelelő minőségű fényképezőgép, esetleg kérj kölcsön valakitől, vagy érdemes elvinni akár műterembe is, ahol nem nagy összegért profi képek is készülhetnek (megérdemelné)
Egy kis kukacoskodás:
Ha jól látom egy kapcsoló van beépítve, amitől 2db piros kábel megy (valszeg világítás)
Ha a két kábelt esetleg beharisnyáznád sokkal jobban mutatna, szerintem lesz más is aki ezt meg fogja említeni rajtam kívűl
Én a neont sem használnám a helyedben, valahogy ehhez a géphez nem illik
-
Komcsi
tag
Hy.
Tisztelt pc-style.hu csapata. Elkészült a gépem és a képek. Amennyiben megfelelők a képek és kiérdemli a gépem, akkor szívesen látnám viszont a pc-style.hu-n. Ha nem jó valami, akkor azt is kérlek jelezzétek és megpróbálok javítani rajta.
Előre is köszönöm!
Picasa képek -
Krisinto
őstag
válasz
motorhead #23545 üzenetére
Csak ugye a nagy gond...,hogy kicsi a ház
gondolkodtam rajta,hogy lefestem feketére a belsejét,de feleslegesen költenék már rá erre a házra
már meg volt fordítva a hdd,csak beletettem az elejébe egy ventit,és nem fér el annyira+még egy sata kábelt fel kellene tennem
Genji
kiszedem majd az összes cuccot,aztán portalanítok,csak hát le van véve az oldala...és poros lesz -
motorhead
aktív tag
válasz
Krisinto #23544 üzenetére
Túl sokat nem lehet ebből a konfigból kihozni, nem egy erősen moddolt gép. De ha már egyszer egy kis takarítást kap, akkor próbáld meg esetleg a vinyót megfordítani. Ha van annyi hely a rekesz mögött, akkor a sata tápkábel máris eltűnik a képből, a sata adatkábel pedig szépen elér odáig is ha befelé esik a csatlakozó.Máris eltűnik a vastag fekete kábel a képből, és még üresebb lesz az egész.
-
motorhead
aktív tag
válasz
kisgeee #23534 üzenetére
Hát igen. Ez nem a te hibád, de ami miatt nekem az ASUS-al mindíg bajom van. Hogy ennyire lehetetlen helyen van a 24pin-es csatlakozó az alaplapon. És olyan sok ASUS lapon látom ugyanott.Na meg a szép barna nyáklap.Nehezükre esne kicsit ésszerűbben tervezni és színezni alapokat?
-
Tikakukac
titán
Nagyon el lettetek hanyagolva, kicsit pótolok habár holnapután még van egy szóbelim hátra. Kis apróságokról nem is írok meg lövök képet, egy napom arra is elment mindenesetre. Ma hegesztettem, de kiderült feleslegesen, szutyok P1-es meg kitudja milyen gépház lemezei úgy hajlottak hogy öröm nézni így végül kivágtam a középső részt a lemezekből. Oldalra majd kerül rács is csak előtte még le akarom valahogy a végét egyszerűsíteni a dolgoknak, mivel a drága szovjet barátaim miatt nem lehetett középre rakni a beömlő helyét, így pedig hülyén néz ki hogy nem szimmetrikus. Képek pedig szokásos helyen
Nagyon akarok már festést is látni a dolgokon, dolgozom is ezerrel hogy legyen pénz a maradék dolgokra, elhihetitek
-
gepetto86
tag
Hétvégén megpróbálom én is összedobni már a gépet.Már idegesít hogy nincs rá időm.
Hétvége csak a gépről szól majd
Egy kérdés:Egy aprilia hűtő jó lenne vízhűtéshez? -
westcoastog
veterán
Időközben átépült a gépem, ebből.
Bocs a minőségért. -
toldy
őstag
Nos, szeretném megmutatni gépem jelenlegi formáját.
Egyébként tervek azok vannak, csak az késöbb lesz, lehet már majd csak az új gépen jövőre.
-
kisgeee
tag
Köszönöm szépen, örülök hogy mindenkinek szimpatikus volt a házikóm!
A tápcsati elhelyezése valóban érdekes, nem értem miért nem volt jó mondjuk az alaplap tetején vagy jobb oldalánál valahol... Na mind1 végülis sikerült elvezetni a korbácsot, csak picit látszik. P5Q-SE2 dolgozik belül amúgy. -
AndrewTdi
addikt
Szega!
Egyáltalán nem volt szándékomban oltogtatni (főleg nem a minimalmoddingosokat, hiszen nekem is az van), nem is látom a hozzászólásomban az oltogatást. De ha valaki így érzi, sry, nem volt szándékomban.
Csak kiváncsi voltam, hogy a jól összerakott motyót miért szedte szét. (ennyi volt az ártatlan szándékom)
kisgeee (#23512: Én sem vagyok híve a csili-vili fényeknek, de erre nem mondanám, hogy sok vagy nem tetszik. Ízléses. (valószínű én vagyok lemaradva, de nem is láttam még olyan lapot, amin ott van az alaplapi táp ahol a Tieden. Számomra ez ujdonság.
-
nemethati
senior tag
válasz
Krisinto #23510 üzenetére
Ha lehet hinni a számoknak, a cikkemet több mint 13 ezerszer töltötték le. Ez osztva négy oldallal cirka 3000, tehát kb. 2000-2500 fórumozó megnézte. Mondjuk az nem éppen minimal mod de az igazi nagyoktól még messze van...
Mellesleg már én is unom az offokat!
Egy dolgot tudok tanácsolni mindenkinek amikor provokatív hsz-t olvas: hagyd figyelmen kívül, magának nem fog válaszolni....ne legyetek partnerek az ilyen dolgokban -
zalman90
őstag
Na mi a téma?
-
kisgeee
tag
Köszi, a venti kék állandóan világít, hátul egy három színű neon van. Ritkán kapcsolom csak be - már a neont, nem a gépet!
De nekem is tetszik a színkavalkád...
-
jones965
Modder
válasz
#97544192 #23507 üzenetére
Lassan minden szakmai topikban ez megy. Sokkal több a flame, a másik munkájának a kritizálása,-legyen az éppen szofver szintű-, és még sorolhatnám.
Lassan kezdek foglalkozni a gondolattal, hogy érdemes-e bárkinek elmondani-megmutatni bármit, mert előbb-utóbb negatív formában köszön vissza az eredmény.Aztán csak az egymást és a koloncot mardosók hsz-eit olvashatják az idejárók.
Kezdem unni az egészet. -
tatabánya
senior tag
válasz
#97544192 #23507 üzenetére
elég erős a kontraszt egy élőlény amihez akár érzelmileg is kötődsz és egy használati tárgy között, merész összehasonlítás volt. félre ne érts nagyon szépen megtervezik a mérnökök a házakat amiben te is végigvezeted a kábelt és remek hűtőket tudnak alkotni. számomra a moddolás szó más értelemben létezik, inkább minimál gépkialakításnak nevezném a legtöbb elkészült munkád.
-
törölt tag
válasz
tatabánya #23506 üzenetére
felesleges fotózgatnom azt, hogy hogy sikerült xy dolognak a festése, a kábelek elrendezése? ma egész nap a gépemmel foglalkoztam, és sehol sem vagyok, csak ott, hogy szétszedtem és elpakoltam utána. azért remélem nem baj, hogyha majd megmutatom az eredményt. nekem csak azzal van a bajom, hogy valaki mindig leszólja ezt. mindenki azt hiszi hogy csak pénzen múlik az egész, pedig kurvára nem. a sitera felkerült gépek szinte mindenkinek tetszettek, és nem csak a topikban... akkor mégis mi a probléma a minimalmoddal?
nem azzal van a bajom, hogy elmondtad a véleményed. nem is akarok ezen vitázni, csak szeretném megkérdezni, hogy szerinted miért baj ez? ugyanúgy foglalkozni kell a dologgal. ilyen alapon ne fényképezd le azt a kutyát, amit nem viszel kutyakozmetikushoz...(illetve NEM. azt fényképezd le, amit te csinosítasz ki!
)
-
tatabánya
senior tag
válasz
#97544192 #23505 üzenetére
az érdemben valamire is való moddolások miatt követem ezt a topikot, a mostani adott helyzetben a megkeresett pénzmagot másra fordítom. van nekem is boltban vásárolt gépem, igaz nem annyira minőségi alkatrészekből, de felesleges fotózgatnom hogy a gyártok milyen konstrukciókkal állnak elő.
-
törölt tag
???
én nekem spec. nincs ezzel semmi gondom, főleg hogy nekem is minimalmod-os gépem van, nem én fúrtam-faragtam a haf-ot. én nekem nem akkor szép egy gép, ha benne van 500ó munka. tatabánya hozzászólásából idéztem, bár érdekes hogy még semmit nem mutatott fel, de nem kezdek el vitázni, ráhagyom a dolgot.
andrew mikor oltotta a minimalmod-ot? vagy csak én értem félre a mondanivalód? nem értem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Kerékpársportok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged