- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz moho-jojo #73511 üzenetére
köszi
Szívom most magamba a kijelzős világot vmit keresek én is de még nincs meg a végleges..
[ Szerkesztve ]
⏺︎ Bankot váltanál? Küldök meghívót! ⏺︎ A Gránit banknál akár 50.000 Ft-tal, a Raiffeissennél akár 60.000Ft-al is gazdagabb lehetsz! ⏺︎ Vásárolnál? Alza Plus+ éves előfizetés most 20%-kal olcsóbb! ⏺ ⏺ Részletekért keress priviben
-
-
válasz moho-jojo #73360 üzenetére
Ez a te géped. Ha így tetszik akkor így használd.
Egyébként én is írtam, hogy lehet, csak a fotók adják így vissza.
Én is próbálgattam a fehér fényt de sokkal szolidabb formában.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
válasz moho-jojo #73350 üzenetére
Egy megjegyzés a géphez egy laikustól....
Lehet, hogy a fotók adják vissza rosszul, de nekem rettenetesen erősek azok a hideg fehér fények. Ez lenne mellettem biztos megőrülnék 5 perc alatt.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
addikt
-
-
addikt
válasz moho-jojo #71931 üzenetére
Tömzsi
Elég érdekes házikókat tud a TT piacra dobni, 1-2 nekem is tetszik külsőleg, de amit láttam élőben attól nem voltam elragadtatva. Gondolok itt pl. az anyaghasználatra.
De Jones, biztosan többet tudna mesélni ebben a témában is
Ebben ha jól látom a VGA csak állítva mehet, arra oda kell figyelni, mert nem mindegyik VGA szereti ezt a pozíciót..⏺︎ Bankot váltanál? Küldök meghívót! ⏺︎ A Gránit banknál akár 50.000 Ft-tal, a Raiffeissennél akár 60.000Ft-al is gazdagabb lehetsz! ⏺︎ Vásárolnál? Alza Plus+ éves előfizetés most 20%-kal olcsóbb! ⏺ ⏺ Részletekért keress priviben
-
-
szab.tam
nagyúr
válasz moho-jojo #29248 üzenetére
pláne, hogy egyre több játék fogja támogatni a jövőben, (és már most is). pl ego engine....
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
nagyúr
válasz moho-jojo #23962 üzenetére
Rendben.
aero.:Köszi, akkor a jövőhét folyamán felrakok egy pár képet milyen volt előtte és milyen lett. Köszi.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
LBandi
aktív tag
válasz moho-jojo #22732 üzenetére
Szép kis gép! az alaplap viszont nem illik a képbe úgyhogy ide csak vele gyorsan
AndrewTdi: Látom megérkezett az mdpc cuccos
Szép a harisnyázás, gyorsan beletanultál! Ugye milyen hasznos az a kis szerszám, sztem nagyon megéri az árát, pillanatok alatt ki lehet a kábeleket kapni a csatikból. Én nyúl vagyok és nem mertem volna a garis tápot harisnyázni. Miért nem gondolkodtál hosszabítókban? Igaz kicsi többletköltség de a gari megmarad.Jaja1981: Habár nem az én világom de minden elismerésem az igényes és precíz munkáért!
[ Szerkesztve ]
"Az igazi EMO-s halva születik."
-
AndrewTdi
addikt
válasz moho-jojo #22732 üzenetére
Szép a "bélelés". Olyan mintha ki lenne flokkolva. Nekem az autóm volt kiflokklva tetőtől talpig.
Szép munka!!Elkezdtem a harisnyázást. Közben gondoltam megosztom az egyik tapasztalatomat, ami szerintem sokat befolyásol a szépségén. Azt írják néhány helyen, hogy amikor elvágod a harisnyát, érdemes picit "égetni" a végét, hogy ne kezdjen foszlani. Nahát én így kezdtem a proctáppal és nem lett olyan szép (jobb oldali). A többinél, amin nem égetgettem, (szerintem) szép lett. Szóval szerintem ne égetgessetek.
De inkább Ti mondjátok meg. Adjátok csak, bírom!
Ja! Sry a képekért, telefonos. Lusta vagyok mindig elővenni a fényképezőgépet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest