Hirdetés
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
válasz
moho-jojo #71931 üzenetére
Tömzsi
Elég érdekes házikókat tud a TT piacra dobni, 1-2 nekem is tetszik külsőleg, de amit láttam élőben attól nem voltam elragadtatva. Gondolok itt pl. az anyaghasználatra.
De Jones, biztosan többet tudna mesélni ebben a témában is
Ebben ha jól látom a VGA csak állítva mehet, arra oda kell figyelni, mert nem mindegyik VGA szereti ezt a pozíciót.. -
LBandi
aktív tag
válasz
moho-jojo #22732 üzenetére
Szép kis gép! az alaplap viszont nem illik a képbe úgyhogy ide csak vele gyorsan
AndrewTdi: Látom megérkezett az mdpc cuccos
Szép a harisnyázás, gyorsan beletanultál! Ugye milyen hasznos az a kis szerszám, sztem nagyon megéri az árát, pillanatok alatt ki lehet a kábeleket kapni a csatikból.Én nyúl vagyok és nem mertem volna a garis tápot harisnyázni. Miért nem gondolkodtál hosszabítókban? Igaz kicsi többletköltség de a gari megmarad.
Jaja1981: Habár nem az én világom de minden elismerésem az igényes és precíz munkáért!
-
AndrewTdi
addikt
válasz
moho-jojo #22732 üzenetére
Szép a "bélelés". Olyan mintha ki lenne flokkolva. Nekem az autóm volt kiflokklva tetőtől talpig.
Szép munka!!Elkezdtem a harisnyázást. Közben gondoltam megosztom az egyik tapasztalatomat, ami szerintem sokat befolyásol a szépségén. Azt írják néhány helyen, hogy amikor elvágod a harisnyát, érdemes picit "égetni" a végét, hogy ne kezdjen foszlani. Nahát én így kezdtem a proctáppal és nem lett olyan szép (jobb oldali). A többinél, amin nem égetgettem, (szerintem) szép lett. Szóval szerintem ne égetgessetek.
De inkább Ti mondjátok meg. Adjátok csak, bírom!
Ja! Sry a képekért, telefonos. Lusta vagyok mindig elővenni a fényképezőgépet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- No Voice in the Galaxy
- Autós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB Kék / Új akkuval / normál állapotban / 12 hónap jótálással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest