- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cthulhu Dawn
őstag
Ez már egy fokkal jobb.
-
varsam
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #23794 üzenetére
Szerintem egy fehér Xigmatek Midgard ház, kék Giga lappal, és kék pl Sapphire vga-val, ilyen aquamarine blue és fehér harisnya kombóval is igazán mutatós lenne, fehérre festett táppal és fehér ventikkel.
Ha lehetne kapni fehér alaplapot, akkor akár egy full fehér házat is meg lehetne csinálni, nekem nagyon bejönne. Na majd egyszer... -
pincehely
addikt
válasz
Cthulhu Dawn #23792 üzenetére
Érdekes elgondolás.
Az összhatás nagyon vidám, és harsány lenne, de legfőképp egyedi.
Szerintem sokunknak hiányzik a kellő mennyiségű pénzmag a megvalósításához. -
Cthulhu Dawn
őstag
Mi készül itt, hogy ilyen sok MDPC-s rendelés van
? Amúgy ezt a projektet nem akarja valaki megcsinálni, annyira kár érte
.
-
varsam
őstag
valaki tudna segíteni, hogy USB (egér, külső vinyó) és hálókábelre kb mekkora kábelharisnya kell, úgy hogy át tudjam bújtatni a csatlakozón? Ha pl lehetne ilyet rendelni akár mdpc-ről, akkor én is benne lennék, bár ahogy néztem, ott csak nagyon vékonyat találtam. Fehér kellene.
-
danati
senior tag
Lecseréltem pár dolgot a gépemben és gondoltam csinálok pár képet: [link]
A kábeleket ennél jobban nem tudom eldugni. -
pincehely
addikt
Na a NZXT harisnyás tápkábelek berendelve, a többit megoldom én magam.
Utána lövök képeket a Haf922-ről.
Elég pofás lesz, persze semmi különleges, azt majd a ti 5leteitekből várom. -
törölt tag
válasz
Maxtreme #23770 üzenetére
régen nekem is ehhez hasonló gépem volt: [csak erős idegzetűeknek]
(bár a tiéd szebb valamivel, meg nem ilyen poros)
-
mrbig25
őstag
válasz
sp@rtan #23765 üzenetére
kicsúsztam a szerkesztési időből, bocsi...
Először is köszi.
A gyári ventikkel nem nagyon vagyok megelégedve. Körülbelül 6V-on járatom a két gyári NZXT ventit, így halknak mondanám őket.
A 12-es AC venti (felül) ~9V-on megy, így halk és megfelelő a légszállítása. A 2db 92mm-es PWM-es AC pedig szintén ~9V-on üzemel, ezek szintén halkak.
Maxon az AC ventiknél leginkább szélzaj hallható és emellé társul némi motorzaj, ami kevésbé zavaró. Az NZXT pedig egyszerűen sz@r (maxon), szerintem. -
mrbig25
őstag
Üdv Mindenkinek!
Lassan összeáll a konfigom. Már csak egy kevés kábelharisnya + némi vagdosás szükséges.
Gondoltam megmutatom a mostani állapotot -> NZXT Vulcan -
törölt tag
válasz
CsiguszMaxim #23749 üzenetére
tök jó hogy egy ilyen minőségű kép után is azt mondjátok, hogy szebb.
na, majd ha végleges lesz.
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
#97544192 #23706 üzenetére
Szerintem szebb mint vízzel volt.
Sajnos én nem tudom mikor leszek készen mert beruháztam most egy biciklire és az kissé odavágott a forintoknak így az mdpc-s harinya is lassan 1 hónapja lapul a szekrényben felhasználatlanul. Szabályzó terén én egy Kaze Q-ra voksolok majd ha odakerülök. Aztán ha gép kész akkor a bicaj lesz moddingolva
-
gooool
őstag
Csináltam egy kis tesztet,olvassátok el remélem tetszeni fog.
-
zuchy
őstag
Elkészültem a VGA takarólemezzel. Képek itt találhatóak. Ez még nem a végleges állapot, a karcok is el lesznek tüntetve, meg még alul nem lesz olyan nyitott. Kezd pici lenni ez a CM690, de még éppen jó.
-
törölt tag
válasz
14adam #23719 üzenetére
ugyanmár, én 1 rossz példa miatt nem írnám le az egész szabályzót. van rá garancia, úgyhogy nem aggódok problémák miatt, nem fogom tekergetni mindig mint a hülyék.
tényleg szép a scythe, de már megrendeltem a zalmant (és szerintem nem is fogom megbánni, legalábbis nagyon remélem) -
-
Krisinto
őstag
válasz
#97544192 #23715 üzenetére
[a hirdetés...]
Én is ezen vacilálok,mert mielőtt meg lesz az új ház kellene beszereznem eggyet...csak nem tudom milyet,ami jó és tartós s -
törölt tag
-
gepetto86
tag
Sata kábelre hány milis harisnyát szoktatok tenni?
Lassan csak ilyen dolgok vannak hátra -
shteer
titán
-
Pero
senior tag
válasz
jones965 #23693 üzenetére
sajnos mivel a tartály végei nem a gyáriak, így csak lefelé tudom kivezetni a csöveket egyenlőre, és sajnos pont nem fér be a házba így a tartály ha 25cmes lenne akkor befért volna és ott is lenne. no meg legalább így az is kint van és hűt valamennyire. de amennyire lelkesen vettem ezt a tartályom már kitaláltam egy másikat ami lehet még jobb is lenne, igaz az nem passzív lesz. de most 21fokon megy idleben a gép egy 19-20fokos szobában, terhelve elszalad 30-35ig, de sztem ha a vízmennyiség nem változik akkor nem fog nagyon ez változni,
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Vízhűtés!
- NZXT Kraken ELITE 360 RGB White Vízhűtés!
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest