- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- OLED monitor topik
- Kompakt vízhűtés
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Krisinto #25596 üzenetére
Jaja, használtan vettem a kuckót itt a ph!-n és rajta volt már, nem volt szvem lekaparni, engem sem zavar.
Meg az elején lévő ROG-os Asus matrica se.Jaja Sytche ventik vannak felül, hátul Raidmax és elöl meg a gyár CM venti van. Egész szellős így.
zH.: Előtte OCZ Platinum volt de ott döglött volt a 3-ból az egyik modul aztán Corsairt kaptam gariból vissza. Az is jó, a nagyobb borda miatt sokkal kevésbé melegszik mint az OCZ és feszben is kevesebbel beéri mint az OCZ. Szóval csak elismerően tudok nyilatkozni ezekről a Dominatorokról.
aero.: Az a baj, hogy az ATX pin nem ér körbe ha hátul vezetem el. Hosszabítót meg lusta voltam venni még.
Ha meg már az nem megy körbe akkor a többivel se vacakoltam, úgy is szét kell majd kapjam az egészet ha végre rászánom magam a rendrakásra.
mod:
spuros: Ettől egyedi.
-
Qru
MODERÁTOR
Némi kábelrendezés ráférna a "kecóra" de majd...
-
LLKobe
veterán
Egyáltalán nem, sőt nagyon jó választás volt
Szerintem rohadt jól néz ki, a rácsos oldallap miatt sokkal jobban szellőzik mint eddig bármelyik. Egyetlen negatívum hogy kicsit hangosabb mint az előző (ez szintén betudható a rácsos oldallapnak, illetve annak hogy több venti van benne) de úgyis venni akarok majd egy ventiszabályzót, és szépen letekerve nem lesz hangjuk.
-
Krisinto
őstag
Ez kb 1 hónapja készült ez a kép...
Azóta változott a helyzet!
Gyors kötözők,meg fekete filc
HDD elejéhez sikerült betenni olyan hang elnyelő szivacsot.
Ezek a képek az első beköltözés után lettek készítve.
Azóta nem volt időm foglalkozni vele.
Ráadásul a VGA-n a hűtő sem az már -
Krisinto
őstag
Első beköltözés.
Még várom a ventiket...ha megvannak jön több kép is
-
balasig
tag
[Itt a gépem és az összeszerelése] A tápegység színe és a harisnyázatlanság nem olyan szép, de egyelőre erre futotta.
-
AndrewTdi
addikt
Itt vannak olyasmi kékek!
-
smiti
veterán
válasz
LLKobe #25568 üzenetére
Na első bikkre azt mondom, hogy nem olyan vészes mint amilyennek leírták és próbáltak lebeszélni róla.
A gyári ventije szabályzás nélkül iszonyat hangos. A kábelezés megoldása nem igazán megoldott gyárilag, tényleg agyalni kell rajta, hogy hova lehet a kábeleket elrejteni.
Normális minőségű ventivel elég halk és hűvös konfigot lehet bele építeni.
Ezt a 10k körüli árat mindenképpen megéri.
Igazából azt sajnálom, hogy a Zipangot nem lehet ( vagyis csak nagy küzdelmek árán lehet ) berakni, illetve ha már bent van akkor 2 alaplapi csavart nem lehet becsavarni és a proci kiegészítő tápcsatit nem lehet bedugni vagy kihúzniAndrewTdi, mijos, Stirbi, - nektek is köszönöm
-
kelzsoca
félisten
válasz
Tothgera30 #25544 üzenetére
A probléma ott kezdődik hogy nem mini itx lapot használt a srác, hanem pico itx-est ami alsóhangon is ~50k körül mozog (külföldön) szóval pénz kell az ilyenhez
[link] -
Recon666
Közösségépítő
válasz
molnarpeter #25549 üzenetére
Boros üveg van nagy méretű, nekünk is van itthon 10 literestől-50 literesig , az 50L-ben már elfér egy szerver terem is.
-
zalman90
őstag
válasz
ez szerintetek?
-
GabN73
addikt
válasz
van,egy likörös,fekete(vagy sötétbarna) + fehér likőr van benne. Csak nem méretes
-
JanR
addikt
Gyarilag harisnyazott tapkabel hosszabitot mar talaltam, csak abban segitsetek, hogy letezik-e olyan, ami nem csak fekete szinnel harisnyazott, hanem mondjuk Fekete/feher kombinacioval, vagyik 2 szineben kombinaltak. Satas tapkabel harisnyazott hosszabbito letezik? Mert eddig csak olyat talaltam, hogy Molex-Sata tapkabel, ami harisnyazott.
-
válasz
...vagy házi pálesz hűtésre megcsinálom, veszek hozzá blokkokat csöveket, csatikat, pumpát, kiegyenlítő tartályt, és hőleadó radiátort, valami autóból és passzívan is szépen fog menni, ráadásul ha szomjas vagyok, csak előveszek egy csavarhúzót...
Áh, akkora üveg úgy sincs hogy mindez beleférjen. Elég lesz egy kis gép a tv mellé, filmezésre, netezésre, integrált cpu-val és vga-val, csak egy pofás kecót kell keríteni neki.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Tothgera30 #25548 üzenetére
Nem tudom hogy gyárilag létezik-e szétosztott üveg... De ha sikerül beszerezned eg méretes darabot, akár feloszthatod 2 részre is (gép-pálesz
)
-
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
Tothgera30 #25546 üzenetére
Igen, nem egyszerű dolog lesz megvalósítani, sok sikert hozzá.
-
válasz
Recon666 #25545 üzenetére
Ahogy én tervezném az úgy nézne ki hogy az alaplap fölé felerősítek egy 12cm-es Coolink Swif 2-es PWM-es ventit és az leszívná róla a hőt, szóval én már ezt fejben továbbfejlesztettem. De sajnos nagyon gyér a kínálat nagyobb piás üvegekből, ezért a hardveraprón is feladtam egy hirdetést, hátha talál valaki otthon.
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
Tothgera30 #25542 üzenetére
A Szelőzése nem az igazi, de jól néz ki.
-
válasz
AndrewTdi #25543 üzenetére
Sajnos igen, ahogy nézegetem az itx-es lapokat és abból integrált cpu-s megoldásokkal szereltek, amik passzívan is mennének, elég drágák, és ugye ahhoz is jó lenne egy kis PicoPSU táp ami szintén nem olcsó. Szóval ez majd jövőre fog megvalósulni (mert a mostanira kell még a pénz), egy passzív netezésre/filmezésre alkalmas gép reményében.
-
AndrewTdi
addikt
válasz
Tothgera30 #25542 üzenetére
Szerintem csakis hardver kérdése az egész. Megfelelő rögzítés és ennyi.
-
Ez nagyon tetszik, meg kellene próbálni egy ahhoz hasonlót is építeni
...
-
AndrewTdi
addikt
válasz
ilyennincs #25539 üzenetére
Vannak belőle ilyesmik. Lehet venni szinte bárhol. vagy adsz fel aprón hirdetést, hogy 2 gombóc fagyiért érdekelne.
-
ilyennincs
tag
Üdv.
[Ezt] a kábelt hogy lehet esztétikusabbra megcsinálni?
Esetleg lehet venni valahol szebb formában? -
válasz
molnarpeter #25537 üzenetére
Hát hogy mivel járok jól, azt én sem tudom. De ha erre veszek egy ventit, akkor halkabban és hűvösebben ugyan azt tudja mint az aktív társai.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Tothgera30 #25536 üzenetére
Szerintem jól jártál a passzívval, mert nagyobb a borda, és alapon elég halk
-
-
Sonec
tag
válasz
Tothgera30 #25530 üzenetére
Lehet érdemesebb lett volna aktívat venni?!
-
válasz
pincehely #25526 üzenetére
Ha szükséges cseréld, de nekem fontos hogy halk legyen, így ez volt aránylag jó áron, és teljesítményben ezért vettem, egy ideig biztos elég. Illetve ezt és az 5770 Vapor-X-et néztem, de nem volt akkora teljesítménybeli különbség hogy megérje a drágább kari.
#25527 AndrewTdi : Sajnos nagyon kevés időm van játszani, a 22-es moncsim pedig csak 1080p-t tud, tehát nem ez a bizonyos fullHD. Ha játszok, akkor élsimítást nem használok, a többi beállítást általában arra a bizonyos "very high"-re állítom és nem mer akadni. Bár nekem elég bőven, majd télen meglátjuk hogyan változnak az árak, és akkor lehet lecserélem.
#25529 Sonec : Így is lehet, venti nélkül megy és alapon (nem az én gépemben) 43 fok, játék alatt 83 fok, tuningprogival, vga tuninggal és játékkal együtt 108 fok, tehát kéne rá egy ventike.
-
Sonec
tag
válasz
Tothgera30 #25525 üzenetére
Na azon lehet majd tojást sütni
-
pincehely
addikt
válasz
AndrewTdi #25527 üzenetére
Nem a monitor mérete a mérvadó, hanem a felbontása.
Noss, 1680X1050-en még sokáig minden játékot maxon tud majd futtatni.
Én Full HD-ban gamelek, de még mindig nem nagyon van olyan játék ahol kevés lenne a kártya.
De azt már érzem, hogy jövőben el fog fogyni az ereje.
Mondjuk az élsímításról már így is lemondhatok. -
AndrewTdi
addikt
válasz
Pedig ha 22-es monitorod van és játszol, nem nagy valószínűséggel minden maxon nem lesz elég a kártya.
De ha nem jáccol, akkor nyilván elég. -
pincehely
addikt
válasz
Én meg már hónapok óta nem tudom kiverni a 4850-em cseréjét a fejemből.
-
pincehely
addikt
válasz
Tothgera30 #25523 üzenetére
Úgy jött ide a szerelés, hogy a kolléga mondta, hogy még nem ér rá a moddingra, mert van egy futó projektje. Erre kérdeztem rá, és mint kiderült Simson szerelés.
Na és milyen vga-ról van szó?
-
Megjött az új vga-m, nemsokára kaptok képeket
. a Simson összeszerelés hogy jön ide
? Bár régebben nekem is volt egy nagyon szép Simson SR-em, az utolsó motorom pedig egy hete vitték el
.
-
GabN73
addikt
válasz
pincehely #25518 üzenetére
egy 28 lóerős Simson
Csak nem nagyon akar megérkezni a hengerem...Semmi gond,megoldhatom keresztapásan is ... 6 hónap tervezés,hengert meg mivel nem tudok fabrikálni.Megbíztam egy gyerekben csak egy jó fél évet késik...
Most meg se kép se hang felőle.Nemgond,előleget küldtem(20k feletti összeg),tudom a címét is.Jövőhétig kap időt...
-
GraphX
csendes tag
Sziasztok!
A "pontosabb felvilágosítás" végett írok.
Csak összefoglalva pár mondatban. Első lépésben üvegből akartam, mert az kevésbé karcolódik, szebb hatása van és minőségibb anyag. De sajnos rá kellett jönnöm, hogy ez ide mégsem lesz jó (többek között azért, mert házilag nehézkes lyukat fúrni bele). Így most plexiből kivágtam a lapokat, a hátoldalára pedig kapott egy fekete matricát. Hengeres, metrikus imbuszcsavarral lesznek felfogatva, laponként 6db-al, 2cm-es alu távtartókkal, amik persze csak 1cm-re emelik ki a ház síkjából, mert süllyesztett a közepe. Az alsó plexi mögött egy 92mm-es SWIF2-es venti bújik meg. Jelenleg még nincs kész természetesen, a két plexi között az USB csati-takaróajtó még a gyári szürke színben virít. Menet közben még módosulhatnak a dolgok, képlékeny a terv. De az már biztos, hogy a plexi lapok mögött 1-1 zöld neon lesz. A fekete matrica fényzáró, így azon nem ütne át, csak körben világítana.Remélem minden felmerülő kérdésre választ adtam.
További szép estét!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Facebook és Messenger
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest