Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pincehely
addikt
Kipróbáltam a sata kábel zsugorcsöves "harisnyázását", és roppantul tetszik az eredmény!
Sokkal jobban mutat, mint a giga narancssárga kábelek!
Ha valakit éredekel, töltök fel képeket is! -
Herooo
csendes tag
válasz
ThePoweR #23290 üzenetére
Ha szép felületet akarsz, akkor előtte rendesen meg kell csiszolni egyre finomabb csiszolópapírral, és ha közvetlenül az alumíniumra festesz akkor alapozó sem árt, ezt is csiszolni. Utána lefújni, és szerintem teljesen jó lesz.
Én legalábbis így fogom csinálni, ha eljutok addig
-
ThePoweR
senior tag
Hy!
Gépház festéshez mit ajánlotok? Milyen fajta festék és mivel vigyem fel a felületre?
-
Herooo
csendes tag
válasz
gepetto86 #23281 üzenetére
Én is ilyesmibe kezdtem bele, bár én csak az előlapi részt alakítom át, mivel az csúnya műanyag volt. Sokféle worklogot elolvasva úgy éreztem én is képes vok rá
De kiváncsi vok mi sül ki belőle... Mondjuk eredeti tervem szerint az alumíniumot egy negyedkörnyit kéne meghajlítani szépen körívesre alul meg felül, nem tudom ez egyáltalán kivitelezhető-e.
-
gepetto86
tag
És a súlya se lenne semmi.Szó szerint semmi.
-
gepetto86
tag
A hátsó perforált lemez is alu és már hegeszteni is tudom.
Szerintetek milyen lenne egy simán lakkozott alu ház amin a hegesztések is láthatók? -
sebo
tag
-
gepetto86
tag
Új őrültség jutott az eszembe.Csinálok egy alu házat.
Ez mondjuk a nyár témája lesz.A vázat 2-es lemezből csináloma burkolatot meg 1-esből. -
glspeter1
őstag
Csináltam még pár képet, persze már elrendeztem a kábeleket. És egy képet a hátsó kábeldzsungelről is.
-
glspeter1
őstag
válasz
kelzsoca #23267 üzenetére
A kéket csak kíváncsiságból tettem be a piros mellé, hogy mennyivel is erősebb a fénye. De csak piros lesz benne, a neoncsővel együtt, majd kicserélem. Az occo
cpu hűtőt nem akarom lecserélni, kicsinek kicsi de veri a sok 8-10ezres böszmeségeket. A kábeleket viszont nem igen tudom hol elvezetni, mivel annyi van mint a dög.
-
glspeter1
őstag
Lőttem pár normális képek a masináról
Bár nem a legjobbak, de nem fotósnak készültem
A kábeleket majd egyszer még elrendezem jobban is.Jöhetnek kritikák is. Ne kíméljetek, bírom
-
DavideX
aktív tag
válasz
gepetto86 #23256 üzenetére
Ez amúgy már sokszor megfordult a fejemben, persze csak télen
De amúgy biztos h nem fogom megvalósítani, hamarabb térek vissza inkább a vízre, minthogy ilyeneket csináljak a szobámban
glspeter1: Jó nekedViszont egy nagy pozitívum a házamban hogy a venti előtti porszűrőt csak megfogom-kihúzom-lefújom és aztán vissza tolom, mind ez kb 30mp.
-
DavideX
aktív tag
Új képek
-
ThePoweR
senior tag
Hy!
Gépház festéshez mit ajánlotok? Milyen fajta festék és mivel vigyem fel a felületre?
-
toldy
őstag
Már nem tudnak mit kitalálni
Ettől függetlenül kellene
-
gepetto86
tag
Akkor folytatom ugyan ezzel a lendülettel.
Lesz még munka vele rendesen.Legalább 10 éves gépház volt. -
gepetto86
tag
Na fél úton tartok a gépházzal.Most tényleg mondjatok véleményt.
Ház -
oPalRx7
aktív tag
megosztom veletek a félkész minigépet is
minipcnem éppen szépsége miatt készül, a fotó is csak azt akarja ábrázolni: épp hogy elfértem
-
TopaMo
aktív tag
-
csa
a következő hónapban le fog járni a pc-style.hu mostani tárhelye.
akiknek fontos, hogy tovább éljen, adakozzanak pls!
jelenleg az én nevemen van a domain és a tárhely bérlet is, de ha valaki más akarja vinni, átadom!
thx -
Komcsi
tag
válasz
bakerman89 #23217 üzenetére
Látom vannak vicces PH kollégák!
-
glspeter1
őstag
válasz
bakerman89 #23210 üzenetére
Az egyik legjobb házikó!!!
Szép és rendezett, gratula! -
Gorneck
legenda
válasz
bakerman89 #23212 üzenetére
Sztem inkább a kép méretével volt a baj...mire bejöttek azt hittem befonom a hajam...
-
jones965
Modder
válasz
bakerman89 #23210 üzenetére
Elnézést, hogy pont neked címzem, de vannak a topiban bizonyos alapelvek, amiket nem ártana betartani. Talán sokkal jobban lehetne reflektálni az általad is feltöltött képekre.
Köszönöm!De hogy pozitívumot is írjak: gratulálok a házadhoz, nem hétköznapi hardverekkel ruháztad fel.
-
14adam
addikt
válasz
Komcsi #23203 üzenetére
Fényképező álvány vagy valami hely ahol nem döcög a fényképező,beálítod,hogy a legjobb minőségű makró fotót csinálja és megnyomod a gombot.Megpróbálsz olyan képeket is csinálni,ahol elvan döntve a fényképező és úgy az oldalát,meg amit te szépnek gondolsz.És ügyelj a megvilágításra
-
Komcsi
tag
Sziasztok. Egy kérdés a profiknak.
Hogyan csináltok olyan tiszta, szép képet a gépekről? Én akárhogy próbálkozok (style leírás szerint) nem sikerül!
8Mp-es fényképezőgép amivel próbálkozom!
Várom az ötleteketElőre is kösz!!
-
antal27
tag
Sziasztok.
Szeretném kivágni a házam oldalát.Nem tudtok véletlenül olyan oldalt ami ezzel foglalkozik,amin vannak különböző minták a ház oldalára?
Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- IKEA
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Elite: Dangerous
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest