Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabánya
senior tag
válasz
Tothgera30 #23997 üzenetére
nem nézted át eléggé
-
Kész a vásás és csiszolás része a dolognak, végül a dekopírhoz nyúltunk, utána pedig tűreszelő és smirgli volt segítségünkre
. Legalább látszik hogy házi manufaktúrában készült, mint a minőségi, drága autók
. Holnap már csak kitarkítom a fémreszeléket, és a ragasztó eltávolítására kerül sor, délután pedig megy a festőhöz
.
ui.: helyesírási hibák javítva
.
-
pincehely
addikt
Nem is gondoltam az egész alsó rész kitakarására.
De nem rossz 5let.
Lehet, akkor csinálok egy újabb makettet.
Bár nem tudom, hogy a táp mennyire szeretne befedve lenni.? -
válasz
Krisinto #23973 üzenetére
Akkor miért kérdezed?
Én nem flexelek, mert nincs felszerelésem hozzá... Így veszek egy "jobb" házat és bele költözöm. Bár azért a pénzért vehettem volna flexet stb.. csak másik házam nincs, így ha szétszedem, és nem sikerül összerakni, akkor úgy is vennem kell egy házat... dupla pénz "kidobás"... Én sem a pc-style miatt kérdeztem, hogy nekem oda be kell jutnom, csak megkérdeztem... Ha bejutok, akkor örülök mint majom a...
ha nem akkor legalább a többiek elmondják a véleményüket, ötletüket, esetleg tippeket adnak, hogy mit lehetne rajta még/majd szépíteni...(bár a kéró még nem jött meg
)
-
szállitó
senior tag
az enyém mindig poros utálom a port jó lene egy pormágnes ami összeszedi, persze fújom levegövel meg ahol lehet törlöm enyhén nedves rongyal de ez nem elég, tudtok valami jót a por ellen?
-
pincehely
addikt
Engem is zavar, de én más megoldást választottam.
Fekete szigetelőszalag.--->ollóval kivágva egy épp akkora darab, ami kitakarja ledet.
Látni nem lehet a mokolást, csak 10 centiről.
Nem tünteti el teljesen a fényét, de épphogy látható, és csak olyan sejtelmes.
Én a hangerőszabályozó kocka ledet szeretném kicserélni pirosra, csak nem tudom, hogy ez boltban kapható méret-e.Sub-ZeRo : Várjuk!
-
-
shteer
titán
válasz
Tothgera30 #23923 üzenetére
előlapi kizárva
van belül egy fanmate2 típusú szabályzó
minek a több venti? így se rosszak a cpu hőmérsékletek, csak még akarok lejjebb tekerni a hátsó venti 950rpm-jéből
mondjuk a nb elég forró
-
efegyke
tag
Hello!
Tettem vettem délután, végül ki kellett mennem a Praktikerbe.Vettem is amit akartam,de csak nem hagyott nyugodni a "gépfejlesztés".Így aztán vettem egy tekercs parafát íme:
képekMinden oldala hangszigetelt lett a háznak.Ég és föld a különbség,főleg hogy a winyók alá is vágtam belőle így nem adják át a rezgést.A hőfokok teljesen rendben vannak, semmit sem változtak.
Konkrétan egy ilyen lesz beszerelve a 3 winyó elé , egy ilyen hátulra és ez pedig az öregecske procihűtő
ventillátor helyett lesz.Ezekkel a szellőzés is rengeteget fog javulni.Remélem tetszik
-
CsiguszMaxim
senior tag
Sziasztok. Ma kiporoltam a cuccot: [link]
-
jones965
Modder
Emelt szintű diskurzus, ami előre viszi a topik szakmai színvonalát. Erre van itt szükség, meg az egymás alázására,- elvégre magyarok vagyunk.
Kiváncsi vagyok, hogy akik reg. nélkül látogatnak ide, éreznek e magukban annyi lelki erőt, hogy regeljenek a ph-ra, ne tovább megosszák az idejárókkal az esetleges rendkívüli elképzelésüket és munkájukat.Álljunk meg egy percre emberek és gondolkozzunk el.
-
-
niklebi
senior tag
Értem
Tehát igazság szerint két részből van ha jól értem
z00li az soha nem árt -
niklebi
senior tag
válasz
sinya85 #23916 üzenetére
Arra nagyon kíváncsi lennék, hogy csináltad meg a vízszintes csőcsatlakozásokat
Ilyen helyen dolgozom láttam már egy-két érdekes marást de ezt el sem tudom képzelni mivel tudtad kimarni
Én az enyémet úgy vágtam ki huzalszikrával,és mivel szorosan kellett illeszkednie,hogy jó legyen a hűtés hatásfoka + a felület is ezért nem úgy lett marva. -
nemethati
senior tag
válasz
tatabánya #23893 üzenetére
Köszönjük Emese
Jogos a folyamatos kioktatásod és beszólogatásod, elvégre Te már mindent megcsináltál itt,még azt is amire senki még csak nem is gondolt ill. tettél le valamit az asztalra.
Örülünk hogy megosztod a világi tapasztalataidat, de erre a stílusra nem kíváncsi senki! -
sinya85
senior tag
Amugy milyen ramrol van szo? lemaradtam valahol
-
shteer
titán
válasz
Tothgera30 #23888 üzenetére
igen
dekopír kizárva - akkor inkább veszek egy lyukfúrót és nyitok egy kölcsönzőt
a táp alá és a cpu hűtő alá 1-1 nagy lyuk, szivacsos porszűrővel
szóval maradna a jelenlegi ventimennyiség (1 a HX450-ben, 1 S-Flex hátul
) és levegőztetési irány is
-
Fecniii
tag
Köszi minenkinek a jótanácsokat! Hajszárító/hőlégfúvó előmelegítés után óvatos feszegetés. Hát remélem nem baszom szét a modult. :S
-
sinya85
senior tag
de azért elötte is jol nézett ki
[link]
Szerk: Kicsit a ház ütött kopott de lejön az a búúúúza festék
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Elite: Dangerous
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bluetooth hangszórók
- Path of Exile (ARPG)
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest