- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecniii
tag
Sziasztok!
Lancool illetve Lian Li tulajokat kédezném, hogy pl. a K62-be gyárilag rakott ledes Lian Li ventikből ki lehet iktatni a ledet? Vagy próbáljam meg eladni? és venni az ízlésemnek megfelelőt? Most készülök K62-t venni de utálom a ledes ventiket, mert zavar ha világít a gép éjszaka. A K58-ban nincs ledes venti olcsóbb is, de az meg nem fekete belülről.
-
AndrewTdi
addikt
No még egy kis esti gyönyörködés.
Jóccakát -
urdongo
tag
Henk - Látom most már kezd teljesen beérni a dolog! Már csak egy jó fotó masina és egy napsütéses idő kell, lehetőleg valami egyszínű háttérrel.
A zöld harisnya legalább olyan szép a szemeimnek mint a saját narancsom.
Ráadásul nem is nagyon láttam még ilyen színben gépet harisnyázva... az MDPC hivatalos oldalát leszámítva.
Br4D - Azt azért ne felejtsd el, hogy új életet kezdeni soha sem késő. Pláne nem ilyen fiatalon..... Tegyél az új életedért.
OFF:
Úgy látom sorra jönnek elő mindenkinél a kisebb-nagyobb hardveres gondok.(USB, AUDIO stb.) Nálam is nemrég szállt el az alaplapi hangkeltő, amit így utólag nem is bánok, hiszen vettem helyette egy Asus Xonar DS-t. és hát nem bántam meg. A hi-fi azóta kétszer olyan tisztán szól. -
motorhead
aktív tag
Nah!!! Nekem meg a hátsó hangkivezetés kúródott el. A jobb oldali hang iszonyat torz. Fogtam és az alaplapi front panel audio-ról vettem le jelet és kikötöttem hátra egy USB panel mellé. Ilyen lett. Az a baj, hogy alapból ez a kivezetés a gép tetején van, amit egy az egyben ki is szereltem belőle a moddolás alatt. Szépen nézne ki egy kábel a gép tetejéről.
-
csokad
senior tag
ja ti csak így mondjátok... nekemmeg már lennne meeeeg...
csak most ha sikerülne eladni a aházat plusz még dobnék hozzá egy kicsit nem tudom milyet vegyekkeret max 17 de az má télleg max. ötlet?
mod: ja meg úgy döntöttem hogy nem szenvedek tovább a sata kábellel. lefújom matt feka festékkel aszt cső.
van eddig 4 házjelöltem.
CM Gladiator 600
TT Element T
Lancool K58 (ilyen van Cthulhunak most ez tetszik eléggé)
XIGMATEK Midgard
na most nem tudom ezeknek milyena a kábelmenedzsmentje.
de utána nézek. -
niklebi
senior tag
válasz
csokad #22975 üzenetére
Mielőbbi eladást kívánok a házadhoz
24 pin+ 8 pin így fog sikerülni
24 pin szálanként 3mm elég!
Ha együtt akkor elég a 15mm-es, de lehet,hogy a 10 mm is elég. -
AndrewTdi
addikt
válasz
csokad #22979 üzenetére
Ja igen, igaz, elsiklottam felette.
Én is így gondoltam ahogyan Te. Aztán belevágtam harisnyázni, és a 4. után nem is értettem miért féltem tőle ennyire. Rá kell érezni, és utána simán megy minden. Sőt! Lehet megcsinálom haverét is, mert tetszett neki az enyém. Majdnemhogy élvezetes "meló". -
sinya85
senior tag
válasz
P.K.Gabesz #22962 üzenetére
annyit írtam, hogy szép, és nem azért írtam mert tud legózni, hanem azért mert jó az öszkép, 10k-s gép is nézhet ki jól, meg 300k-s is
Ezt biztos nekem akartad cimezni?
-
sp@rtan
senior tag
Telefonos kép
Kedden jön egy fekete Nordwand, utána majd talán visszaköltözöm a házba... Már ha befér a nordwand
Kedden dobok fel jobb képeket. -
csokad
senior tag
válasz
niklebi #22960 üzenetére
elolvastam. nagyon jó nagyon sokat segített
már csak megveszem ami kell még harisnya. zsugorcsövet 1,5méter elég szerintem. meg most próbálom eladni a házam de nincs rá vevőő :@ TT V3-at akarnám eladni és venni gyorsan egy xigmatek asgardot vagy lancool k58-at ha még dobok rá pénzt csak előbb el kéne adnom de nem akarják venni. meg azt szeretném kérdezni hogy 24pin meg 8pin hosszabítót ami harisnyázva lesz,( mert a tápon még van gari,) hogy hol tudok venni? meg milyen néven futnak azok? harisnyázni amúgy Cthulhu fog, én nem merek belevágni
meg még 1 kérdés hogy a 24pines szálaihoz milyen vastag harisnya kell? 3milis jó vagy kisebb? ja és ha esetleg együtt a 24pines akkor arra meg elég a 15milis?
-
törölt tag
-
törölt tag
de elegem van hogy nem hagyják aludni az embert bazdmeg... hadd költözzek valakihez pls.
-
AndrewTdi
addikt
Faja lett. Tény, hogy nem szeretem a színes dolgokat, de a 2 szín még tetszik. Szerintem is megérte fáradoznod vele. A Zöld kirívóan feldobja.
Jól tetted, hogy a nem az egész tápot harisnyáztad, 3 dolog miatt is.
1. Kevesebb kábel kell, kevesebb munka.
2. Megmaradt a táp garija.
3. Ha egyszer színt váltasz, elég csak a hosszabbítókat cserélni.Én az egész tápot áthúztam, és utána jöttem rá, hogy elég kötött lett így. De hála istennek, a Gigabyte lapok nem annyira rosszak. (De az álmom egy EVGA).
Egyszóval:
-
csokad
senior tag
értem köszi.én is most építgetnék minimalmoddog gépet csak most ház kellene hozzá
mert tt v3-ba nem igaz tudok elhelyezkedni :S azt kellene elpasszolnom és vennék egy lancool k58at
és akkor nekem ismaradna gariig a gyári harisnya. és csak a plsuz kábeleket amik levehtőek csak azokat harisnyáznám.
ja meg most a sata kábelekkel szenvedek de nem akar rámenni az a frénya harisnya :@ nem akar átmenni a fején. nem tágul annyira. de lehet hogy hagyom és inkább lefújom matt feka festékkel
ja és csak az alap kábelek vannak rajta meg a vga kábele meg egy sata aminek 3as vége van igaz?
4. mod :hol keressem a 24pinest az alaplapon? mert ha jól látom amit látok az harisnyázva van szal hogy is van ez?
-
sp@rtan
senior tag
Éppen költözöm ki a házamból, és egy pár napig az asztalon fog üzemelni a cucc.
Úgy nem lehet baj, ha az alaplapot és a többi alkatrészt anti-sztatikus szivacsra rakom, igaz?
Az alaplap mehet egyből a szivacsra, vagy távtartó csavarokon álljon a szivacs felett? -
Henk
veterán
Úgy néz ki beváltak a Coolink ventik és maradnak egy darabig így arra gondoltam kicsit ehhez alakítom a ház színvilágát, illetve csak a harisnyákét. Tehát berendeltem az MDPC-s élénkzöld harisnyát ami a valóságban nem teljesen harmónizál a ventikkel de ez így alakult, a feketével mondjuk jól mutat szerintem. Külön köszönet AndrewTdi-nek amiért segített a rendelésben.
Mondjuk a harisnyázással úgy elment az idő meg a kedvem az egésztől, hogy gyorsan csináltam pár képet aztán nem akartam vele többet foglalkozni.
Szóval ilyen lett:Még néhány kép itt.
-
Gerisz
addikt
válasz
szakalistvan #22940 üzenetére
Kösz!
Én festettem. Lehet vele dolgozni hosszú hónapokat is, én nem vagyok türelmes. -
szakalistvan
senior tag
Átlagos konfigom van microATX lappal,nem hisem hogy cserélem max majd egy i3 egy h55-ös lappal.
Hát tényleg elég ingerszegény a házIgazából a külsejével szeretnék valamit kezdeni,a belseje kap egy fekete festést azt csókolom.
Gerisz : köszi,na valami ilyesmire gondoltam csak igényesebbre
-
Gerisz
addikt
válasz
szakalistvan #22936 üzenetére
-
Gerisz
addikt
válasz
sinya85 #22921 üzenetére
Már az is egy része az egész dolognak, hogy szépen elrendezi a vezetékeket, nem bele van okádva a házba, attól mert drágán megvesz valaki valamit nem csinálja meg így, van abban munka. (sajnos)
Azt a munkát meg amit a harisnyázásba fektetett nem sokan csinálják meg! (sőtt)De nézz utána, van aki tizedét nem teszi és hívja modd-nak. Vagy ocsmányul belezsúfol minden szart a gépbe a ház meg kívülről gyönyörű.
Az, ha valaki már egy szép összhatást elér sokat jelent.
-
aero.
veterán
válasz
szakalistvan #22936 üzenetére
Szia
Szerintem ez nem nagyon fog sikerülni. Ha jól tudom tescos gépeknél volt sokáig ez a ház, egyszer láttam egy ilyet belülről, de elég ingerszegény sajnos.
Mondjuk attól függ mire gondolsz, mert ha ez az, amit láttam, akkor nagyon kicsi benne a hely, éppen arra való, hogy egy átlag konfig működjön benne.
-
szakalistvan
senior tag
Sziasztok!Nagyon szép gépek vannak itt.
Van egy ilyen gépházam Scaleo J,szerintetek mit lehet belőle kihozni,szín extrák stb?
Az alap hogy 9es meg 12es ventiket belefaragok.
Ötleteim nincsenek csak sok szabadidőm -
AndrewTdi
addikt
Kezdtek zavarba hozni...
sinya85: megérne a masinád pár jobb fotót szerintem. Digit gép esetleg?
-
-
AndrewTdi
addikt
válasz
sinya85 #22921 üzenetére
Szeva!
Valóban igazad van azzal kapcsolatban amit leírtál, de én egy szóval sem mondtam, írtam, hogy szanaszét moddingoltam a gépet. Csak én elolvastam a legelső hozzászólást.
" Ebbe a topic-ba várnánk azon embereket, akik szívesen megmutatnák gépüket a nagyközönségnek akár kívülről, akár belülről. "
Senki képeinél nem helyeztem előrébb az enyémet, sem semmi mást. El is ismertem a többiek munkáját, illettem is őket pár sorral.
BR4D: ne is mondd... Asszony örült neki így az 1 hónapos fiúnk mellett...
-
törölt tag
válasz
sinya85 #22921 üzenetére
szerintem azt sem tudod miről beszélsz
te biztos abból a fajból vagy, akinek tele van neonnal a kábelfos gépe. mutathatnál valami referenciát, ha már ennyire nem tartod jónak azt, amit andrewtdi csinált! (vagy pl. én, mert nekem is kb. annyi a gépem mint neki, gondolok ezalatt arra, hogy gyári ház elvan rendezve)
dolgozhatsz egy szar házon 2 hónapig, festheted, vághatod, plexizheted, ha a végeredmény is olyan szar lesz, mint a gyári ház - ezt tartsd buksibanaz utolsó mondatod nem azért nem értem, mert tele van hibával, hanem azért, mert baromság. andrewtdi szerinted nem dolgozott meg azért a "szar", 70-80 ezres házért?
-
sinya85
senior tag
válasz
nemethati #22919 üzenetére
na igen ezt tartom moddingnak
szép munka
grat a gépházhoz
amugy nem is veled problémáztam csak nem irtam nevet
én erre gondoltam [link]ezen egy 70-80ezer forintos ház bele van pakolva a cucc és kész
na jo pár kábelharisnyát felrakott a srácAmugy azokat külön dijjaznám akik megdolgoznak a gépükért
-
nemethati
senior tag
válasz
jones965 #22911 üzenetére
Köszi
Arra a 3 kiálló pöcökre gondolsz? Azokat nem tudom cserélni, mert az a venti szabályzó pöckei
Gondolom a a rácsokra gondoltál, azok meg direkt ilyenek: csak az első és a hátsó szív befele, így arra került porszűrő rács.Az előttem levő 2 kommentet nem igazán értem
-
sinya85
senior tag
válasz
P.K.Gabesz #22914 üzenetére
szép szép,
megvette a boltban és összerakta -
csokad
senior tag
sziasztok. énis ilyen valahogy kinézőbb konfigot rakok most össze igazából már csak videókártya meg ram kell a konfigba aminek nemsok köze van a kinézethez. úgy döntöttem hogy beharisnyázom a sata kábeleket. ha jól tudom 9mm szélességű kábel kell hozzá. van is pont 9mm-es és szerintem pont jó lenne rá viszont! nem tudom ráhúzni! nem tágul annyira hogy átmenjen a fejen. van rá lehetőség hogy leveszem a fejet a sata kábelről? nemigazán ugye? ha nincs akkor mit tegyek hogy húzzam rá?
-
nemethati
senior tag
Köszönöm a gratulációkat Mindenkitől
Nagyon örülök hogy végre elkészült és olyan is lett amilyennek megálmodtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Windows 11
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Path of Exile (ARPG)
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Peugeot, Citroën topik
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Vízhűtés!
- NZXT Kraken ELITE 360 RGB White Vízhűtés!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest