- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali médialejátszót?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegeanabol
aktív tag
válasz
urbanjozsi #24486 üzenetére
Hanem neked
-
Stirbi
addikt
válasz
Benhill #24466 üzenetére
hát meglehet szépen mindent oldani, persze teljessen nemtudod eltüntetni a sata adatkábelokat és tápkábelokat, de ellehet pofássan rendezni öket, én pl rácsavartam egy ceruzára és ilyen ,,rugo ,, szerü stilusban vannak a sata adatkábeleim, holnap lövök rola képet estefele
-
W.
tag
válasz
hegeanabol #24488 üzenetére
sajna nem
urbanjozsi: várom mindkét munkát, bár így olyan jó ránézni.
-
hegeanabol
aktív tag
válasz
urbanjozsi #24486 üzenetére
Akkor ezt én magamnak itthon meg se tudom csinálni
??
-
urbanjozsi
senior tag
válasz
hegeanabol #24484 üzenetére
Ez egy technológia. Házilag nem kivitelezhető. Amúgy nekem egy ezresért porszórták a ház belsejét, egy doboz spray meg kb ugyanott van...............
Ismertető -
hegeanabol
aktív tag
válasz
urbanjozsi #24483 üzenetére
ilyen festéket hol lehet venni bár melyik Festék boltba vagy külön kell rendelni ? mi a pontos meg nevezése
?
-
urbanjozsi
senior tag
válasz
hegeanabol #24480 üzenetére
Majd egyszer jó lessz
Ez már a nagy oldalventis. -
Krisinto
őstag
válasz
urbanjozsi #24479 üzenetére
DVD írót nekem is meg kell csinálnom
Szóval tényleg kell vennem egy doboz matt fekete sprayt -
AndrewTdi
addikt
válasz
Szép project!
Kíváncsi vagyok nagyon a végeredményre. -
hegeanabol
aktív tag
válasz
NAGYON JÓ LETT A HÁZAD !!
Esetleg tudnál nekem ebbe segíteni ?!
Ilyet hol tudok venni ?!
-
urbanjozsi
senior tag
válasz
hegeanabol #24472 üzenetére
Porszóratni lehet! Az nem pattog le!
Így fog kinézni -
Krisinto
őstag
-
lucky07
aktív tag
válasz
hegeanabol #24474 üzenetére
Jajj nem!
Elnézést akkor én fogalmaztam rosszul az asszony lapjára dugtam rá a tápot és ott is ez volt a hiba. -
lucky07
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem remélem jó helyre írok,de ha nem akkor elnézést kérek.
Nos nekem van/volt egy moduláris tápom ami OCZ ModXstream-PRO 600 és adott egy HAF932 kuckó,és egy ASUS P5Q-DELUXE lap.
És a mint a név is elárulja a táp moduláris az ASUS lapon a proci mellett van az a 8pines csatlakozó,a táp természetesen lent van,igen már kezd rajzolódni a kérdés,nem nagyon ér el a csatlakozó kábel ehhez a csatlakozohóz,esetleg tudtok segíteni abban hogy lehet venni ilyen hosszabbító kábelt?Ha igen akkor ennek mi a pontos megnevezése?Hol rendelhető?
És igen mint ahogy kezdtem is a mondandómat van/volt,a táppal meg az van hogy a napokban vettem kéztől,de valóban kifogástalan állapotban doboz kábelek garipapír minden meg van hozzá,nálam is alig ment mivel 12órát dolgozok így nem jutok gép elé,egyik nap munka után gondoltam be röffentem a Drágaszágot,nyomom a power gombot mint süket a csengőt,a ventik felpörögtek aztán el is pihentek,nah gondoltam magamban.Próbáltam indítani újra semmi táp csati ki 220-ból át egy másikba semmi.Aztán nagy nehezen be is indult ha elindult ment normálisan.Ki kapcsolás után ismét fenn áll a fentebb le írt hiba jelenség,és fogalmam sincs miért.Hozzányúlni nem nyúltam mivel a garancia frankón tart még elő az asszony gépe le bont táp asztal asszony gépére csatlakoztatva,rá indítás ugyancsak semmi.Most össze csomagoltam holnap adom fel a Hardverkerbe mert a garelevél oda szól.
Fogalmam sincs mi lelte ezt a jó kis tápot.Ha van vkinek vmi kézzel fogható ötlete szívesen fogadom.Reménykedem ha vissza küldöm megjavítják vagy cserélik.Köszönöm mindenkinek aki időt szán/szánt a végig olvasására.
-
LW
őstag
válasz
hegeanabol #24468 üzenetére
"hogy később ne pattogjon le"
Pont ezért nem fújom át az enyémet. -
hegeanabol
aktív tag
válasz
hegeanabol #24468 üzenetére
Nem tudom tudjátok .-e mire gondoltam ezzel ?!
Mert le fújni le tudom meg csináltam is már .. de 1-2-3 helyen le pattogott a festék
Valami különleges festék kell vagy mi a teendő ,hogy ez ne következzen be ?
-
LW
őstag
válasz
hegeanabol #24465 üzenetére
-
Benhill
senior tag
válasz
Stirbi #24450 üzenetére
Gondolom sok ujjlenyomatbol lattad ami a mugenen van
Nem is volt egyszeru feltenni, kb 3x kellett le-fel tennem, valamit mindig elfelejtettem radugni/becsavarni, de aztan csak minden a helyen volt.
Az viszont erdekes, h akinek 3 vagy annal tobb vinyoja van, az milyen uton-modon tudja "hatul" elrendezni a kabeleket. Nalam ugy is feszul az oldallap, h csak 1 kabel van es azon 1-1 sata oszto a hardverekhez.haz az aerocool rs9
-
LW
őstag
válasz
hegeanabol #24462 üzenetére
Gyári fekete, vagy lefújod?
-
hegeanabol
aktív tag
Üdv.
Remélem a napokban érkezik hozzám egy CM 690 ház
Tervek szerint a belseje az fekete leszés még nem tudom de ki találom még
-
TomiLi
addikt
válasz
Krisinto #24447 üzenetére
Garancia vesztés elkerülését talán egy full moduláris Silverstone táppal, meg egy külön hozzá kapható kábel szettel el lehet kerülni (Így az eredeti kábelek maradnak a dobozban, az újakat, meg úgy szabdalja az ember, meg harisnyázza ahogy szeretné).... Csak hát egy ilyen Silverstone táp, elég drága....
-
stikyo
tag
UPDATE: martica a tápon, és még több fekete tapéta:
-
LW
őstag
MDPCharisnya lezsírozva, köszi az orientációt újra.
No akkor egy kiadós kábelrendezés és egy 10cm-es kék neon hiányzik, kispóroltam a megvilágítást.
HDDkeret fölé frankón bemegy. -
UdVi86
aktív tag
válasz
Krisinto #24447 üzenetére
Igen, világos. Én is hosszabbítókat használtam. A moduloknál meg mindegy, de azt is vissza tudom állítani eredeti állapotába, csak egy kis ragasztó kell
De Sonec lehet bevállalja a plexi házban, főleg ha már nincs garija. És nem minden esetben kell szétszedni a tápot a harisnyázás miatt, csak a csatikat, a házánál nem kell babrálni.
-
UdVi86
aktív tag
válasz
Krisinto #24438 üzenetére
Szerintem is szépen meg lehet csinálni a plexi házat, csak jól vezetett és szépen leharisnyázott kábelek kellenek. Illetve nem árt egy moduláris táp. Nálam is a sata tápkábel (az egyetlen ami van a gépben a modulok közül) teljes hosszában le van harisnyázva.
A 24 és 4-8 pinest meg szépen szálanként le lehet a tápig. Vagy csak egy szakaszon, utána pedig egyben egy vastagabb, fekete harisnyával. MDPC-n ilyet is lehet kapni. Ekkor már láthatja mindenki a vezetéket, tetszetős lesz. -
W.
tag
válasz
Krisinto #24442 üzenetére
Lehet venni szinezett?(vagy mi a neve) plexit is, abba el lehet rejteni a kábeleket, és csak a hosszabbítókat harisnyázod. Valamivel talán esztétikusabb.
-
Krisinto
őstag
Én nem merek neki állni a harisnyázásának...
1:garancia vesztés
2:Előtte inkább a többi kábelt kellene gyakorlás képen
De szerintem a PCI-e es csatit megpróbálom harisnyázni -
pincehely
addikt
válasz
#97544192 #24412 üzenetére
Nekem is tetszik, csak amikor visszatettem az ODD befogató műanyagokat, akkor szépen le is csesztem a festés, mert azokat úgy kell feszesen a helyére tolni.
Ez nem igazán tetszett a felületnek.
Majd valahogy kijavítom.
Ma éjszaka még száradozik(bár már teljesen összeépítettem), és holnap beköltözök.
Addigra talán megjönnek az NZXT kábelek is. -
törölt tag
válasz
glspeter1 #24424 üzenetére
ilyentől isten mentsen.
alul simán behúzhatta volna a kábeleket, de végülis minek kötegelőt használni... 20 másodperc alatt megvan.
sonec: persze, az 1. hozzászólásban benne van, hogy a topik nem függ a pc-styletól és mindenki feltöltheti a képeit! szívesen várjuk a plexi házat, de egy minimalmodhoz elég erős választás lenne.
-
LW
őstag
Zsugorcsövet ajánlatos az mdpc-set használni, vagy a helyi olcsó nagymennyiségű is jó?
Nyilván ugyanolyannal érdemes mindet megcsinálni, félek, hogy 0,7m nem lesz elég. Béndzsa vagyok az eféle munkákhoz. -
UdVi86
aktív tag
10mm-es, ha emlékem nem csal. Sűrű szövésűt kaphatsz MDPC-ről, talán engusztól is. Talán most van is egy rendelés folyamatban D1rectnél. Az MDPC tuti sűrű szövésű. Bár nekem még így is áttűnik picit, persze csak közelről. A sárga elég rikító szín.
Szerk: Nem akartalak elriasztani, nem olyan vészes. MDPC-től sűrűbb szövésűt nem kaphatsz. De persze betekerheted fekete szigszalaggal. Elfér még alatta bőven.
-
LW
őstag
Hey-ho!
Hol tudok Satakábelre való fekete/sárga/kék harisnyát venni? Ilyenem van egy kazallal.
Ha valakinek van tapasztalata vele, hogy mekkora és milyen megy rá és áll jól rajta, kérem ossza meg. Minél sűrűbb szövésű, annál jobb (ne látszódjon ki a sárka szigetelés). -
Sonec
tag
-
stikyo
tag
válasz
UdVi86 #24404 üzenetére
Áá! Értem, a Himuro testvérének tűnik. Én csak a Hard Disk Stabilizer x4-et használom, a rezgést viszonylag jól elnyeli, persze a motorzúgáson nem segít.
Szépek a kábelek! Belül én sem akartam festeni, elég sok gond van vele házilag, mesterember meg nem olcsó. Ezért a hangszigetelő: [link]
Persze ez sem a legszebb, és néhol körülményes a felrakása. -
UdVi86
aktív tag
válasz
stikyo #24398 üzenetére
Igen, pontosan annyi.
A QD pedig a Quiet Drive, egy HDD csendesítő doboz.Én is bepakoltam a harisnyázott kábeleket a gépbe. Sajnos az új gépház építés jelenleg áll, de majdcsak lesz belőle valami. Így egyenlőre maradt a Codegány. Belül feketére festve még nem is lenne olyan rossz, de erre nem akarok pénzt költeni. A 4 pin hosszabbító is harisnyázvva van, de nem tettem be, mert úgysem nagyon látszana. Előlapi gombok kábelei, venti kábelek és az az egy sata még meg lesz csinálva.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Igen jóféle
. Milyen ház ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Mobil flották
- EAFC 26
- Anime filmek és sorozatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- További aktív témák...
- Zalman Alpha 36 processzor vízhűtés
- NZXT Kraken ELITE 360 RGB White Vízhűtés!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Lian Li HydroShift II 360 LCD /FANLESS/ GHS2LCD36W (593931)
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest