- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabánya
senior tag
-
stikyo
tag
válasz nemethati #24795 üzenetére
HDD stabival nincs gond, csak szeretnék valami átlagostól eltérő megjelenést belecsempészni a házba... Egyébként gondoltam erre is amit írtál, de egyre nagyobb a késztetés, hogy kifúrjam a ház tetejét ott, és ventit rakjak oda. Nagyon melegek a vinyók.
Krisinto: Köszi! Megfogadom a tanácsot, most már tudom is hogyan fogom megoldani a szűk helyet! Távtartókkal fogom odafogatni az oldallapot, legalábbis tegnap ezt álmodtam meg...
Aktuális modding: www.minimod.posterous.com
-
törölt tag
válasz nemethati #24792 üzenetére
tudod, a topik egy olvasója azt mondta, hogy jó, hogy próbálok rendet tenni... ő csak read-only user, de nem meglepő módon rájött, hogy én csak jót akarok. ha szerinted én offolok, akkor másnak a hozzászólásaira keress!
azon nagyon jót röhögtem, amikor nekem írtad, hogy 5hsz/nap simán... volt, hogy napokig nem írtam 1 szót se. aki a hsz-okra veri, általában aktív user mindig úgy látszik, nem ismersz te engem kicsit sem, a többi emberrel ellentétbe (1-el legalábbis biztosan)mind1, csináljátok csak... mindig én vagyok a hibás, de már megszoktam. én nem fogok írni, de az tuti hogy jelentek mindent, mert már betelt a pohár. az sem érdekel hogyha most sorra jöttök engem szidni, ez csak fórum
és igen, most lehet, hogy én offolok, de legalább valami eredménnyel teszem, mert ezideáig semmi gond nem volt. ezek után is nyugodtan beszélgessetek tovább, csak mondom, hogy figyelek. úgy nézem mindenkinek írását, mint egy vérbeli spicli.
[ Szerkesztve ]
-
Pero
senior tag
válasz nemethati #23680 üzenetére
köszönöm nektek,
új a táp ezért Garit bukni nem akartam a harisnyzással, és pont nem volt 8tűs hosszabbító:S de jogos, nekem is bántja a szemem.
ami a cövet illeti, van itthon áttetsző csövem max majd azzal újracsövezem, ill most keresek olyat ami 10-nél nagyobb belül ill 13nál kisebb mert 13asokat félek h bilincsezni kéne és azt nem szeretném, ez meg most 11x15,7mmes és ez jól passzol. de max rendele aquaról , mert OCnál nem találtam köztest:S így is akad 9,5x12,7es CF csövem de azt nem akarom ráerőltetni, ebben ami jó h nem kell hozzá törésgátló sem -
Komcsi
tag
válasz nemethati #23154 üzenetére
Nincs túlventizve szerintem.
Szélzaj? Őszintén? Tökéletes!!
Csak akkor van hangja ha elindítom, egyébként nem észrevehető. Elnéztem a méretet, azt hittem 120mm-esk a gyári ventik és 120mm-seket rendeltem(kéket). A gyáriak 140mm-k A két fekete lesz még kicserélve kék 140-re és annyi, talán meg egy neon vagy valami ilyesmi. Tény és való nem kapok olyan moddingot mint egyeseknek vízzel, de mivel én nem ráncigálom a Mhz-ek, nincs is szükségem komplett vízhűtésre. Csak az egóm miatt csinálom és hogy felkerüljön majd a PC-STYLE-raC:\Privátot előbb észreveszem!...
-
tatabánya
senior tag
válasz nemethati #23017 üzenetére
abból hogy elviszed fotóztatni tudsz valamit profitálni? mert most komolyan jobb szerencsével 100 ember látja a munkát (de szerintem ezzel nagyon sokat becsültem), kérdem én megéri? gondolom nem a szoba közepére van téve a gép otthon, max az asztalra, de inkább ott is alá
[ Szerkesztve ]
-
oPalRx7
aktív tag
válasz nemethati #23017 üzenetére
köszi az ajánlatot, nem is az ár amit sokallanék érte
csak szimplán helyhezkötött a gépem az asztal tetején (monitor mellett) a reserator össze van kötve a géppel
nem mindenáron kerülnék a remek pc-style masinái közé, csak akkor "ha beférek"
ismerem a projektem hibáit, nem is elsődleges cél bekerülni, csak ha, akkor -
sinya85
senior tag
válasz nemethati #22919 üzenetére
na igen ezt tartom moddingnak
szép munka
grat a gépházhoz
amugy nem is veled problémáztam csak nem irtam nevet
én erre gondoltam [link]ezen egy 70-80ezer forintos ház bele van pakolva a cucc és kész
na jo pár kábelharisnyát felrakott a srácAmugy azokat külön dijjaznám akik megdolgoznak a gépükért
[ Szerkesztve ]
ஜ۩۞۩ஜ
-
nemethati
senior tag
válasz nemethati #22895 üzenetére
A beígért képekért pedig erre tessék: Casetek 2010 Special Edition
A kérdésem pedig adja magát: van helye a www.pc-style.hu-n?
-
Tikakukac
titán
válasz nemethati #22485 üzenetére
Grat hozzá, bárcsak ott tartanék már
Világítást most néztem meg, 2 led már elég jól teszi a dolgát, most gyorsan lefújtam sárga festékkel, fekete hiány miatt, és megnézem úgy hogy teríti a fénytA fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
motorhead
aktív tag
válasz nemethati #22019 üzenetére
Gondolom csak azért írta, mert én említettem, hogy az még hátra van. Ő meg csak reagált rá, hogy akkor azt még megvárja.
Tulajdonképpen annyi választ el a dologtól, hogy rendelek egy harisnyázott tápkábel hosszabbítót vagy sem. Annak nem állok már neki házilag, mert a kábelharisnyák elfogytak itthonról. Ami volt azt használtam fel a többihez. Tudom a saját kezűleg készített az mégiscsak egyedibb de ami készen van az meg valószínű, hogy jobban megvan csinálva. Legalábbis a legtöbb esetben. A következő moddingolt gépem, ha ezt a pakkot valaha eladom akkor tuti, hogy gyári jó minőségű harisnyázott cuccokkal lesz tele, nem fogok vele kínlódni. Lehet többe kerül a végén, de nem jelentősen többe. Mivel ez az első ilyen munkám, nem annyira néztem körül mit lehet készen beszerezni. Szinte mindent.
És sajnos időm sem engedi, hogy egy teljes napot eltöltsek a tápkábellel.[ Szerkesztve ]
..--OLDSCHOOL FOREVER--..
-
Pero
senior tag
válasz nemethati #21926 üzenetére
tudom a te házad láttán jött a fényes gondolat ami meg a homokfúvást illeti azért az 1mmes alu szerkezet máshogy reagál mit a vékony acél, csak már anno le volt fújva és van pár hely amit nem fogok tudni lecsiszolni szépen, de ha nem vállalják akkor nem marad más mint az szöszmötölős meló h mégis lecsiszoljam vhogy.
-
Tikakukac
titán
válasz nemethati #21750 üzenetére
Én is így gondoltam, úgy is kell majd valamihez később
Folytatás újabb 4 képben. A külső boxon volt egy helyen egy kivágott rész amit pótoltam, meg elkezdtem a lemezeket a helyükre tenni. Próbálom csökkenteni a hálók méretét mert nem kis pénz lesz majd még így sem, de a sok lemez meg csökkentené a szellőzését a radinak, ördögi kör
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
lucky07
aktív tag
válasz nemethati #21710 üzenetére
Igen tudom csavarbolt, de az igazat megvallva,én még élőben-fizikailag nem láttam plexi házat össze szerelve,úgyhogy fogalmam sincs hogy milyen csavar kellhet oda.
Ezért érdeklődtem.
Vagy ha nem is csavar akkor mi kell oda.
Mert a fémházakban,meg lehet,hogy a plexi házakban is,csak pont az enyémben nem, de a többiben szépen meg vannak a lyukak, menetesek is, és bele csavarom azt a csavart amely majdan az alaplapot tartja és az ahhoz való csavart,ami az alaplapot rögzíti.
Na nekem ebből sajnos csak a lyukak vannak meg,és sajnos nem menetesek.
Csak azért írtam mert tapasztalatlan vagyok-e téren
Előre is köszönöm a segítséget[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=lucky07 Üzlet menete: http://logout.hu/bejegyzes/lucky07/ha_uzletelunk.html
-
Tomi 16
őstag
-
-
urdongo
tag
válasz nemethati #21228 üzenetére
Az 5db biztosan elég lesz. Nekem már-már a négy is sok. ....pedig 10-et rendeltem.
jones965 Köszönöm. Igen, így utólag tényleg olyan néhány képen mintha lebegne a levegőben, amiért nincsenek kihajtva a lábak.
Mindenesetre megtiszteltetés veled egy oldalon szerepelni a pc-style-on.
-
urdongo
tag
válasz nemethati #21226 üzenetére
Köszönöm.
Valahogy nem tudok normális éjszakai képeket generálni a fényképezővel amit kölcsönbe kaptam. Pedig próbáltam én mindenhogy. Az igazat megvallva elég diszkréten van belülről megvilágítva (pár fehér ledecskével) + a ventik fénye, amik szintén fehér leddel vannak felvértezve igaz azok gyárilag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest